Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro srovnání retail Rolex Submariner No-Date v témže roce $2500, dnes $5800.

Přesně tak, pokud jsi v roce 95 nekoupil a nechal prachy na účtu, tak tam máš pořád jen 2500 (abstrahuju od úroku vs. inflace), za což jsou dnes fortisky.
Odesláno

Tak taky přispěju trochou rozumprdství:

1. Tři faktory ovlivňující budoucí cenu nemovitosti - poloha, poloha a poloha

2. Kupuj v místě, který dobře znáš

3. Pozor na hodně "výhodné" investice, většinou je z toho průser, byt v Mostě je skoro tutový kandidát na pořádný průser

Za 300 k bych radši koupil Daytony se strojkem od Zenithu v dobrým stavu. Mnohem příjemnější starost než měnit žárovky na druhý straně republiky. Na důchod bych si určitě něco odložil, bejt starej a chudej by nemuselo být nic příjemnýho.

Dotaz: se 400 k a hypotékou by už šlo koupit něco hezkýho u řeky v HK?

Odesláno (upraveno)

Pro srovnání retail Rolex Submariner No-Date v témže roce $2500, dnes $5800.

Necelých 6% per annum. To nakonec není špatný, za mě lepší než byt v Litvínově. Upraveno uživatelem Viktor
Odesláno

Dotaz: se 400 k a hypotékou by už šlo koupit něco hezkýho u řeky v HK?

To je moc komplikovaný, myšlenky na hypotéku mě přecházej při první představě kontaktu s jakýmkoli slizounským poradcem. Navíc až takovejhle bič nad sebou dobrovolně mít nepotřebuju. Jojo, prdím na to, moc starostí.
Odesláno

......... myšlenky na hypotéku mě přecházej při první představě kontaktu s jakýmkoli slizounským poradcem. ........

Tady na Chronomagu by se někdo přiměřeně slizkej z týhle branže určitě našel, měl bys to "v rodině" :D . Nebo ti poradí Roman z Perníkova.
Odesláno

Tady na Chronomagu by se někdo přiměřeně slizkej z týhle branže určitě našel, měl bys to "v rodině" :D . Nebo ti poradí Roman z Perníkova.

Problém je ve mě. Já nerozumím jejich řeči. Romanovi jo, skoro vždycky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...