Přejít na obsah

Oris TT3 x Omega Speedmaster Professional

Doporučené příspěvky

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Zdravím kolegové, chtěl bych porovnat hodinky Oris TT3 Chronograph a Omega Speedmaster Professional. Zajímají mě vaše subjektivní i objektivní názory. Tzn., které se vám více líbí, které hodinky(značku) považujete za kvalitnější, které mají lepší strojek, kvalita zpracování atd. Však vy už víte co napsat, vyzdvihnout či pokárat :smile_anim:

Ač jistě známé hodinky, přesto dvě fotečky:

Omega

Posted Image

Oris

Posted Image

Předem všem děkuji za názory a poznatky. :notworthy:

Odesláno

Řekl bych, že všechno mluví pro Omegu. Ty hodinky jsou navíc legenda, nadčasová klasika, výrobce je o třídu (minimálně) výš.

Oris mám rád, je to sympatická značka, ale tyhle TT3 se jim moc nepovedly, ani bych ty dvoje hodinky nesrovnával, protože vítěz je fakt jasný :)

Odesláno (upraveno)

Tak tady neni co resit. Legenda legend nam po tech vice jak padesati letech vyzrala do krasy. 3x testovana NASA, jedina uspela a dodnes je povinnou vybavou pro Extra Vehicular Activity. Echt toolwatch s pribehem jako svina, drzi si hodnotu, proste zraly vyber. A pokud jde o Machr Index tak Omega rules.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem klobadysek
Odesláno

řeším podobné dilema :)

Omegy byly moje vůbec konfrontace s hodinkami s velkým H. A vypadá to, že stará láska prostě nerezaví, jasně vyhrávaj Omegy, které jsou opravdu někde ve vyšších patrech než Oris.

Posted Image Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...