Návštěvník pitrs182 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Zdravím kolegové, chtěl bych porovnat hodinky Oris TT3 Chronograph a Omega Speedmaster Professional. Zajímají mě vaše subjektivní i objektivní názory. Tzn., které se vám více líbí, které hodinky(značku) považujete za kvalitnější, které mají lepší strojek, kvalita zpracování atd. Však vy už víte co napsat, vyzdvihnout či pokárat Ač jistě známé hodinky, přesto dvě fotečky: Omega Oris Předem všem děkuji za názory a poznatky.
Chorche Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Řekl bych, že všechno mluví pro Omegu. Ty hodinky jsou navíc legenda, nadčasová klasika, výrobce je o třídu (minimálně) výš.Oris mám rád, je to sympatická značka, ale tyhle TT3 se jim moc nepovedly, ani bych ty dvoje hodinky nesrovnával, protože vítěz je fakt jasný
gougy Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Ačkoliv se mi TT3 docela líbí, tak tady je jasná volba Speedy. Legenda, velmi dobré zpracování a testováno na lidech
klobadysek Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) Tak tady neni co resit. Legenda legend nam po tech vice jak padesati letech vyzrala do krasy. 3x testovana NASA, jedina uspela a dodnes je povinnou vybavou pro Extra Vehicular Activity. Echt toolwatch s pribehem jako svina, drzi si hodnotu, proste zraly vyber. A pokud jde o Machr Index tak Omega rules. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem klobadysek
quequeek Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 řeším podobné dilema Omegy byly moje vůbec konfrontace s hodinkami s velkým H. A vypadá to, že stará láska prostě nerezaví, jasně vyhrávaj Omegy, které jsou opravdu někde ve vyšších patrech než Oris.
farářskej Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 Kterejkoli jinej model od Omegy by možná diskusi vyvolal, ale tenhle nikdy. Kdyby byly jenom vodotěsnější, abych se s nima mohl koupat...
Jarett Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 ORIS je dobrá volba, ovšem budeš-li je srovnávat s čímkoli jiným než Omegou, mě můžeš věřit ... Neil Armstrong
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se