xjr1 Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 ...tak jsem zas neudržel ruku na spoušti . Hodinky jistě všichni znáte, potulujou se už nějakej čas po fóru až skončily u mě. Potud nic k chlubení. Pořád se mi zdály jaksi nekompletní, tak jsem je apgrejdoval origo náramkem ( s pomocí místního heuermaga Stepina, diky), TEĎ JE TO KONEČNĚ VONO:smile_anim: Krásnym, tenkym, skládanym, chřestícím náramkem za nekřesťanský prachy s úplně plechovou sponou a koncovkama Fotky berte s rezervou prosím, jako vždy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
X-Bob Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 xjr1, ty jsi už oranžovej jako pomeranč :-)
tombed Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 jsem rád, že se bejvalkám daří dobře..., mě to plechové heblo nebere, ale teprve teď je to retro jak má být
Baker Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 Dalsi putovni hodinky Byly pekne.
xjr1 Odesláno 6. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 Bob: Mám oranžovou rád, příklad zdařilý nehodinkový aplikace viz obrázek Jinak jak už jsem psal jinde, nijak nesouvisí s mojí politickou orientací. Tombed, Baker: Daří se jim dobře, jak v bavlnce.. a dokonce se i občas podívají ven. Tím, že se mi podařilo sehnat původní náramek a vytvořit tak teprve to správný retro, jejich putování končí..aspoň na nějakej delší čas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stepino Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 (upraveno) hodinky jsou ted super!!! ze je to plechove??? no a co??? ta cena je tak vysoka protoze ty plechove konce tahu se nedaji temer sehnat a bez nic to nema cenu, to je ten rozdil ze na Heuer hodinky a nevim proc to tak je , je vsechno nedostatkove. tah je paradni a krome toho ze jsem Ti rekl od koho koupit jsem nebyl dale nijak zainteresovan :-) At dobre slouzi S. Upraveno 6. listopadu 2010 uživatelem Stepino
xjr1 Odesláno 7. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 ze je to plechove??? no a co??? ta cena je tak vysoka protoze ty plechove konce tahu se nedaji temer sehnat a bez nic to nema cenu, to je ten rozdil ze na Heuer hodinky a nevim proc to tak je , je vsechno nedostatkove. Si nestěžuju, to byla jen narážka (včetně poznámky o ceně) na nesmyslnou diskuzi v rolex vlákně . Přesně tenhle tah k nim imho patří, chtěl jsem ho, věděl jak vypadá předem. Bez něj pro mě autavie nebyly kompletní, takže je všechno v nejlepším pořádku, fakt díky ještě jednou!
xjr1 Odesláno 26. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Takhle vypadají mnohem líp:-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem xjr1
robo Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Vyzerá to tak, že už ste ich mali všetci, sú to teda dosť promiskuitné hoďky,ale sú v dobrých rukách . Upgrade im veľmi pomohol.
xjr1 Odesláno 26. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Promiskuitní nejsou hodinky....to jejich majitelé . Já osobně dávám přednost střednědobé věrnosti
robo Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Nechcel som to hned vybaliť. No ale, keď si to už povedal Promiskuitní nejsou hodinky....to jejich majitelé . Já osobně dávám přednost střednědobé věrnosti Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem robo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se