Přejít na obsah

EDOX Iceman I Limited Edition

Doporučené příspěvky

Návštěvník REO
Odesláno

V pátek mi dorazil pozdrav z EDOXU, podělím se   :)  .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No, Snowe, je to na mě moc malý :) a asi se mi to víc líbí zezadu, než zepředu :)

Návštěvník pitrs182
Odesláno

To spíš kolega napsal automaticky :smile_anim: Jinak hodinky se mi líbí, až na tu rybičku :oneeyed02:

Odesláno

Ani já už se v těch Snowech neorientuju :D

Každopádně ty hodinky vypadaj, jako by neměly sklo (že se tam nevleze fyzicky ani). Předpokládám, že je to všechno jen Photoshop?

Odesláno (upraveno)

Ani já už se v těch Snowech neorientuju :D 

REO je složitý nick, původně byl mé dcery a nyní ho převzal její přítel. Podklady pro příspěvky má ode mě, protože h...o ví.

Edit - ale snaží se :D , musí se zavděčit.

Upraveno uživatelem thesis
Odesláno

Mě se tedy moc, moc líbí- Nr.1 (včetně rybičky)

A navíc mám moc rád sponzoring, co se hodinařiny týká a tenhle kluk si to plně zaslouží :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...