Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

možná 2700$, ale nevím, zda je to věrohodný zdroj a kde je cena teď... zdroj reference no. 20060N-95700

Upraveno uživatelem JanC
Odesláno

chlapci, moc dekuji za podnety a napady. Jak budu u PC - ted cumim na forum pres operu mini z mobilu,z vlaku...-tak kouknu na odkazy. Mno, jinak tedy:

Jo,Aquaracery se mi libi, vejdou se hezky do manzety kosile. Jestli se s lunetou blbe otaci,ci nikoliv,je mi fuk. Ja lunetu na hodinkach asi mit musim,ale nikdy s ni neotacim...ha ha ha, ale je to tak. Ale otocna byt musi. Proste pro ten pocit. Ale obsedantne musi byt pak obvykly cudlik pozice 60min na 12. No jo, ziju s tim vyrovnane, ale znate to,kazdy ma neco. Ty Longines Legend cijaksejmenuji - ty teda ne, ty se mi vuuubec nelibi. Na Tudory se podivam, tuhle znacku vnimam veeelmi pozitivne,ovsem bojim se ceny. Bondovky - ja nevim. Suma sumarum tak jako tak urcite i s dopravou etc.budou za velky peniz a uprimne - teda zrovna u nich, mozna zatim, nemam ten pocit, ze je NUTNE potrebuju. Rozumime si,ze? Na L.Erard se podivam, Fortis s GMT asi ne. Ad Kamil-no jo, chci asi nove hodinky. To je asi tak-mam rad,kdyz prvni ryhy do novych hodinek si udelam sam. Zapomnel'jsem v souhrnne odpovedi na neco???

Odesláno

chlapci, moc dekuji za podnety a napady. Jak budu u PC - ted cumim na forum pres operu mini z mobilu,z vlaku...-tak kouknu na odkazy. Mno, jinak tedy:

Jo,Aquaracery se mi libi, vejdou se hezky do manzety kosile. Jestli se s lunetou blbe otaci,ci nikoliv,je mi fuk. Ja lunetu na hodinkach asi mit musim,ale nikdy s ni neotacim...ha ha ha, ale je to tak. Ale otocna byt musi. Proste pro ten pocit. Ale obsedantne musi byt pak obvykly cudlik pozice 60min na 12. No jo, ziju s tim vyrovnane, ale znate to,kazdy ma neco. Ty Longines Legend cijaksejmenuji - ty teda ne, ty se mi vuuubec nelibi. Na Tudory se podivam, tuhle znacku vnimam veeelmi pozitivne,ovsem bojim se ceny. Bondovky - ja nevim. Suma sumarum tak jako tak urcite i s dopravou etc.budou za velky peniz a uprimne - teda zrovna u nich, mozna zatim, nemam ten pocit, ze je NUTNE potrebuju. Rozumime si,ze? Na L.Erard se podivam, Fortis s GMT asi ne. Ad Kamil-no jo, chci asi nove hodinky. To je asi tak-mam rad,kdyz prvni ryhy do novych hodinek si udelam sam. Zapomnel'jsem v souhrnne odpovedi na neco???

Nevim jestli zapomnel, ale co takle Seiko Marinemaster?

Odesláno

ech, vidím, že jsem jeden z obrázků dal původně Fortis GMT.. to byl omyl ;)

Seiko Marinemaster - už jedny Seiko mám a Alpinisty se mi i líbí víc,než Marinemaster.

Ne, spíš CH nebo D hodinky, eventuálně...

Odesláno (upraveno)

Tak jsem prošel odkazy etc. Tudor docela dobré. Asi. L.Erard nechvátily :( TH posilují naopak pozice, jak Aquaracer, tak Aquaracer 500m. Omegy moc nad limit...

Oris přibrány zatím do výběru. Než si je teda zkusím naživo.

Fortis snad jen kdyby protivníky byly Poljot...

Tak zatím tak. Nehleďte na barvy ciferníků, preferuji černý, ač Tudor vypadá lépe v bílé.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem X-Bob
Odesláno

Fortisy tak trochu kolidují s bodem 6) nesmí být extra tlusté. Aby se vešly pod manžetu košile.

Viem, viem, uz som pisal, ze maju 13mm a ze to moze byt problem, len som pokusal, ci by to neslo aj tymto smerom :) Ono Orisky, co tu vidim vo vybere tiez nebudu extra placky...myslim, ze maju vysku okolo 12mm.

Odesláno

Stano, to máš asi pravdu, víceméně jsem je tam vzal tak trochu pro srovnání, ale asi to nebude horký favorit.

XJR1 - ale jo, ty Doxa mají svoje kouzlo. Zvážím to. Jen se obávám, že cena vysoko, ne? Jdu se mrknout, co stojí :)

Odesláno

Přečetl jsem si o nich článek na Chronomagu. No...tak nevím, zůstávají na okraji výběru ;)

Zato jsem ovšem zjistil, že naprosto dokonalé a krásné jsou Tudor Grandtour!!! :king:

Odesláno

Přečetl jsem si o nich článek na Chronomagu. No...tak nevím, zůstávají na okraji výběru ;)

Zato jsem ovšem zjistil, že naprosto dokonalé a krásné jsou Tudor Grandtour!!! :king:

Měl jsem tu čest a protože jsem byl z fotek také nadšený, bylo reálné setkání o to větším zklamáním.

Ten černý ciferník je strašně malý díky bílému věnci. Navíc v kombinaci s tou černou lunetou působí celkově velmi malým dojmem.

Ale třeba to budeš vnímat jinak.

Zatím mě ze všech Tudor nejvíc zaujaly ty chrona Heritage. Jsou parádní i naživo . Hodně štěstí při výběru.

Odesláno (upraveno)

Tady je maj....

Ježiš, Honzo, ty mě strašíš! Fakt je to tak špatné???? :suicide_anim: Mrňavé? To zas bych asi nechtěl. Prostě, velikostně reálně i opticky mi pasuje TH Aqua 300m. A mensí nechci a větší tak nějak taky ne.

Odesláno

Tady je maj....

Ježiš, Honzo, ty mě strašíš! Fakt je to tak špatné???? :suicide_anim: Mrňavé? To zas bych asi nechtěl. Prostě, velikostně reálně i opticky mi pasuje TH Aqua 300m. A mensí nechci a větší tak nějak taky ne.

Nechci Tě strašit. Ono je to s tou velikostí hodně subjektivní, ale ani Grantour ani HydronautII mě nepřesvědčily. I když upřímně, u těch HydronautII už jsem byl opravdu malej kousek

od akvizice. Nakonec jsem ale vybral jiný potápky, které se však tobě podle vyjádření tady ve vlákně nelíbí. Tak držím palce.

Odesláno (upraveno)

no když se mnou je to těžký :) Navíc, obvykle to, co se mi líbí hned opravdově na první pohled, pak i vyhrává. Ale jak říkáš, chce to vidět. Zkusím se podívat in natura na Tudor. Ty mě (zatím) dostávají hned po "obyčejných" Aquaracerech.

edit pravopis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...