Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bohužel se mně podařilo zničit barvou z toneru skoro novou hoodie GAP, kterou jsem si nedávno dovez z Berlína. Tak jsem si chtěl koupit novou a zjistil jsem, že to v tomhle Banánovým Pakistánu nemusí bejt zase tak jednoduchá věc. Takže - poradí někdo místo v Praze či okolí se slušným výběrem věcí od týhle firmy? Dík.

Odesláno

Bohužel se mně podařilo zničit barvou z toneru skoro novou hoodie GAP, kterou jsem si nedávno dovez z Berlína. Tak jsem si chtěl koupit novou a zjistil jsem, že to v tomhle Banánovým Pakistánu nemusí bejt zase tak jednoduchá věc. Takže - poradí někdo místo v Praze či okolí se slušným výběrem věcí od týhle firmy? Dík.

Kolem týhle reklamy jezdím, tak třeba ti pomůžou:

http://www.gapshop.cz/gap.html

Odesláno

co to s Tebou udělali v tem Práglu? doma na Dolňácku, by ti mamička dala po čuni :lol2:

a to růžové GAP nech Spajdymu, Tobě sluší černá :)

Odesláno

To je moc dobře, GAP ti moooc sluší http://www.gapshop.cz/divci/mikina-ruzova-logo.html

co to s Tebou udělali v tem Práglu? doma na Dolňácku, by ti mamička dala po čuni :lol2:

a to růžové GAP nech Spajdymu, Tobě sluší černá :)

Hergot chlapi, kurňa nechejte ně. :) Tu růžovou mám jenom pod kabát když jdu na muzikál. Normálně na lítačku sem si objednal něco tmavšího.

Odesláno

Gap was founded in 1969 by Donald Fisher and Doris Fisher. The name came from the growing differences between children and adults, called "the generation gap", which reached its peak with the hippie movement.

Odesláno

Gap was founded in 1969 by Donald Fisher and Doris Fisher. The name came from the growing differences between children and adults, called "the generation gap", which reached its peak with the hippie movement.

A nebo tak. :)
Odesláno (upraveno)

Aha, dík. Mi jen přišlo divné vzít si na sebe mikinu s velkým nápisem GAP a nevědět, co to znamená :) To mi připomíná, jak mi máma asi v patnácti letech koupila triko s nápisem "De puta madre" na prsou :D

A mě ne, protože to je brand. To je jako když tam máš napsáno Adidas a taky nemusíš vědět, že to je spojení jména zakladatele firmy Adolfa "Adi" Dasslera. GAP dělá fajné tepláky, škoda, že je nemůžu nosit častěji... Upraveno uživatelem organic
Odesláno (upraveno)

Aha, dík. Mi jen přišlo divné vzít si na sebe mikinu s velkým nápisem GAP a nevědět, co to znamená :) To mi připomíná, jak mi máma asi v patnácti letech koupila triko s nápisem "De puta madre" na prsou :D

A já jsem zase předpokládal, že pár miliónů lidí v Americe nebude nosit mikinu s nápisem Vocas. Nebo podobným. Nesmíš ostatní soudit podle svejch osobních zážitků. ;) Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

A já jsem zase předpokládal, že pár miliónů lidí v Americe nebude nosit mikinu s nápisem Vocas. Nebo podobným. Nesmíš ostatní soudit podle svejch osobních zážitků. ;)

GAP znamená díra, což ke Kalifovi sedí Posted Image Posted Image Posted Image zvlášte s tou ruzovou bundickou Posted Image
Odesláno

GAP znamená díra, což ke Kalifovi sedí Posted Image Posted Image Posted Image zvlášte s tou ruzovou bundickou Posted Image

Františku, já si opravdu nepřeju aby jsi mně tady vyzrazoval celou mou zimní a podzimní kolekci. Hergot už. Pak půjdu někam do šantánu a překvapení se nekoná. Pár chytrejch lidí přece dobře ví, že letošní podzim je růžová zase šik.
Odesláno

Františku, já si opravdu nepřeju aby jsi mně tady vyzrazoval celou mou zimní a podzimní kolekci. Hergot už. Pak půjdu někam do šantánu a překvapení se nekoná. Pár chytrejch lidí přece dobře ví, že letošní podzim je růžová zase šik.

Tak promin no, proste pro me jsi etalon svihaka prazskeho a chci to vykřičet do světa, nemuzu si pomoct! Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...