Přejít na obsah

Damasko Munich Time

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda
Odesláno

nějaké fotky z Munich Time, zdroj WUS http://forums.watchuseek.com/f8/back-visting-damasko-munich-munichtime-2010-a-468730.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

pekne vycackane ale zaroven nemecky strohe :) za mna palec hore. damasko je mi velmi sympaticka firma. ak by som zvazoval hodinky pilotky tak snad uz len od nich. ak si zachovaju rozumnu cenovu politiku ako maju momentalne tak to mozu dotiahnut daleko.

pardon za stylistiku, mam uz trochu vypite :)

Odesláno

Je to fakt zajímavý, přesně jak píše jankoxxx, tak akurát, jenom nevím, proč je každá plotna jinačí - že by zase vystavovali svoje schopnosti v obrábění a pokovení ? Taky si nejsem jistej, nakolik je ten kalibr opravdu jejich vlastní.

Odesláno

Jezkovy voci, co to je?

Me se ty jejich hodinky libi, tu "bezkoulovatost," o ktere tu nekteri lide psali, tam nevidim. A Damasku fandim, libi se mi, jak se do toho opreli, ale...

...tohle, to je po strance designu naprosto priserny :( Vzdyt to vypada jako vyndany z hodinek typu Calvaneo, Trias apod. - jako mizernej cinskej brak!

Ta kombinace perlickovani, zenevske pruhy na strojku, svetly strojek, tmavy rotor, zenevske pruhy na rotoru, prurezy na rotoru, modreny sroubky... Vzdyt je to uplne silene preplacany! K damasku by se hodily strohy stroje, s minimem zdobeni, rozhodne ale ne tri barvicky, tri ruzna zdobeni. Neco, co by vypadalo jako Unitas ve Victorinoxech nebo Olech und Wajs...

• Dát hlas 1
Odesláno

kubson: To je o neco malo lepsi, ale porad je tam toho dost - dvoje ruzny perlickovany, stripes, modrosroubky a prurez...

Libil by se mi prurez + pruhy vsude, pripadne pruhy na strojku a lestenej rotor s prurezem...

Odesláno

Ty jiny prednosti beru, o tom zadna - ale kdyz davaji pruhled, tak to IMHO znamena, ze ten design pro ne dulezitej bude... a tim padem by designera meli vyhodit :D :D :D

PS: kdybys mel nejaky info o tom, ze se tak ma stat, tak ten job po nem vezmu :D

• Dát hlas 1
Odesláno

určitě je, holt nejsou lidi, teda kromě chronomagu, tady jsou experti na co si vzpomeneš :)

Sakra, ja to nechapu. Stacilo by, kdyby se sem predstavitele vyrobcu hodinek zaregistrovali - konzultace vseho druhu bysme jim tu poskytovali radi! Ja teda rozhodne, a ani penize bych za to nechtel - stacily by treba nejaky hodinky a radil bych s cimkoliv. Treba bych mohl mit pausal 10x rada -> jedny hodinky (podle narocnosti, samozrejme, narocnejsim bych nabidnul individualni pristup).

Odesláno

takže DK10 a DK11 dělají jenom s průhledem

Dík za info, ale to teda neni dobrá zpráva. Jak to jde dohromady s tim antimagnetismem třeba..? Pro mě by to byl argument proč tyhle hoďky určitě ne, bohužel. Aspoň kdyby dali to pevný dýnko třeba i za příplatek..
Odesláno (upraveno)

Třeba Prim ? :whistle:

Jinak čím dál víc se mi líbí černý rotor. Vypadá to skvěle.

:D :D jasně, tam jsem mířil, myslím, že prosvítají novoměstské pruhy ( kruhy ???) :D :D

podle mne právě tím nahodilým ( nechce se mi napsat libovolným ) kombinováním úprav docilují ( pravděpodobně nechtěně) toho průmyslového chlapáckého výrazu - u mě to boduje na celé čáře.

ještě tomu pohledu na hodinky zespodu přizpůsobit pohled shora a z boku :)

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník YPO
Odesláno

ještě tomu pohledu na hodinky zespodu přizpůsobit pohled shora a z boku :)

no jo cigi, ale Prim není a nikdy nebude pupek světa

1.Damasko vyrábí hodinky a ne šperky - he he - add. tvoje citace

2:Damasko nemá Olgoje Chorchoje (zaplať pánbůůůů) :D

3:Damasko nemá Helikara, opět zaplať pánbúúúú - tentokrát s čárkou

možná by neškodilo si zamastrubovat v nějakém Prim vlákně ------------- aha ono je tam mrtvo -- tak nic :D :D :D

---------------------------------------------------------------------------

noa k věci - strojek byť za sklem se mi "naživo" líbí víc než oficiální sterilní obrázek z jejich webu = paráda

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...