sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 http://tinygrab.com/ stiahnut zaregistrovat sa nainstalovat prihlasit ctrl+shift+4 (hore na klavesnici 4 nie numpad) a potom ti to uz hodi link.
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) http://tinygrab.com/ stiahnut zaregistrovat sa nainstalovat prihlasit ctrl+shift+4 (hore na klavesnici 4 nie numpad) a potom ti to uz hodi link. hmm, to nedám, trochu v žíle a navíc moc chráněný firemní PC partou hackerů totálně nepřístupný cokoliv nainstalovat EDIT: fakt to nejde, hlásí mi to že jsem INVALIDní... Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem milosklikar
Dantechno Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Tak normalne zmackni "Prt Sc" vloz to do malovani a nahraj sem...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Chlapi, zkúsim, ale asi budu chvíli hledat ty tlačítka
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 tak povedlo se... Pitrsi teď se vyjádři... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Mám SZ pouze od majorZeman, od Tebe ne. Jestli to jde, nech si to klidně prověřit. 1
Milis Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Zas tady nedělejte kovbojky, dyť Pítrs psal, že je prodal a že žádá o pochopení: Vážení zájemci, prodej je ukončen. Hodinky jsou prodány. Děkuji všem za zájem a chronomagu za prostor. Ty kolegy, co jsem měl s nimi rozjednánu výměnu, žádám tímto o pochopení. Ještě jednou díky. Tak vo co de, že neodepsal na všechny nabídky zvlášť? Jinak do SZ se nikomu nedostanu, ani kdybych moh tak bych tam nelez.
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 nejde mi o prodaný hodinky, na to se.u, ale když někomu napíšu dvě SZ a on mi je zapře, tak ze mě dělá ču.áka a to nemám rád
Milis Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 nejde mi o prodaný hodinky, na to se.u, ale když někomu napíšu dvě SZ a on mi je zapře, tak ze mě dělá ču.áka a to nemám rád a tak se nerozčiluj.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Já ŽÁDNÉ SZ od Miloše nemám!!! Už fakt nevím jak to napsat!Ani tu včerejší, ani tu dnešní. Včera se mi na Tvé konverzaci objevil červený křížek, nemůže to být tím? Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem pitrs182
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 a tak se nerozčiluj. já se nerozčiluju, dyk mě znáš... sem naprosto klidnej
Jay Doll Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 já se nerozčiluju, dyk mě znáš... sem naprosto klidnej V pravidlech stojí, že Moderátor má vždycky pravdu. Takže když Milis říká, že se rozčiluješ, tak se rozčiluješ
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 V pravidlech stojí, že Moderátor má vždycky pravdu. Takže když Milis říká, že se rozčiluješ, tak se rozčiluješ to je fakt, sem nasra.ej.. Ale teďsem se naučil dávat sem PrntScrn, takže jsme s Milisem zjisttili, že je asi chyba někde v éteru, páč mu taky moje SZ nedorazila. Takže se tímto Pitrsovi omlouvám a pokud někdy dorazí na náš dýchánek, má u mě pivo, nebo pusu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Sorry za OT, ale SZ si tady dělají co chtějí, viz. TOTO vlákno.
Milis Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 A já jsem rád, jak se Miloš dokáže hezky a mile zklidnit, a přimlouval bych se za tu hubičku.
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 A já jsem rád, jak se Miloš dokáže hezky a mile zklidnit, a přimlouval bych se za tu hubičku. Já jsem totiž krytej víš? Venlafaxin a Rivotril ze mě udělali úplně jinýho člověka. Už nikoho nenapadám na ulici, nemlátím lidi ve frontě, když se jim zasekne karta, nebo když zapomenou pin, nenadávám babce, když mi třikrát najede vozejkem na paty, nevytahuju dědka z favorita, když se mu po sedmý nedaří zajet mezi auta ne parkovišti atak...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 To Miloš- v pohodě, nic se neděje. A prosím raději to pivo
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 To Miloš- v pohodě, nic se neděje. A prosím raději to pivo nevíš o co přicházíš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se