Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když Odklízeč boty, tak já kabáty :) Ne, vážně, chtěl bych Vás poprosit jestli nemáte tip na nějaký e-shop nebo klasický obchod, kde prodávají vycházkové námořnické kabáty tzv. navy pea coat. Kdysi dávno jsem je viděl v Bullshopu, ale teď již bohužel.....

Jinak moc hezké kabáty, letecké bundy atd.: http://www.neilcooperusa.com/aboutus.html

Odesláno

Jo myslím arbull, všude jinde mají samé blůzy a bundy. Ještě si tak vykopat zákopy, koupit samopal....nejsem militarista, ale ten námořnický kabát se mi vždycinky líbil :)

Odesláno

to Viktor: díky moc, taky jsem to nenašel, nevím proč jsou Prague, když jsou made in China :( Našel jsem dalšího výrobce a to Sterlingwear, ještě je třeba zjistit jestli zasílají do ČR. Hlavně že všichni shipping to Italy :)

Odesláno
Tak během letošní dovolené v Bretagni jich měli všude plnno. Nakonec mi o všem prošel pouze námořnický svotr se zapínáním na rameni

Jak prošel??? Tomu nerozumím :)

Odesláno

manželka povolila zakoupit.....to je jako s hodinkama ..... kdyzž je "hodinářská komplikace", tak je i komplikace s ostatními pánskými hračkami :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...