stopa99 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Tak po par mesiacoch tu stravenych sa dostala tato znacka pod kozu aj mne!(bol som proti nakupu r.)Ale vdaka vazenemu clenovy fora od ktoreho som si raz skusil dat na ruku(predtym ma v predajni ani nenapodlo ich skusit)mi zacali vrtat hlavou.No a uz su doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 gratulacia, kyklopa moc nemusim ale zelena im pristane.
volfda Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Gratuluji, do LVček jsem už delší dobu zakoukaný, super volba
Frantik Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Gratuluji, do LVček jsem už delší dobu zakoukaný, super volba Dobrý
stopa99 Odesláno 12. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Gratuluji, do LVček jsem už delší dobu zakoukaný, super volba Ta zelena je Fakt SUPER.
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 LV jsou super. Bez diskuze.
lib Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 vyborne! Uz sis dokoupil zelena trika?
stopa99 Odesláno 12. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 vyborne! Uz sis dokoupil zelena trika? Nie ale vcera som si dal zelenu bundu...a to bola BOMBA! mi povidej.. DIK..
sibirnaya Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Naadhera, k tomu bych chtel taky jednou dospet
stopa99 Odesláno 12. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 hlavne neprestrelit Toto je konecne stadium zacina to Fantomasom....
Jarett Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 vyborne! Uz sis dokoupil zelena trika? Na zelenou doporučuji moji oblíbenou značku SkunkFunk!
sureshot Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 neboj taky oblecek by si vsimli len ti ostatni pravy chronomagor vidi len tie rolexy
jankoxxx Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 ono by to v podstate mohli byt irske narodne hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stopa99 Odesláno 12. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Tak nad tymi ponozkami zacinam rozmyslat...
martini Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Gratulace k osobite klasice!
sta Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Tak nad tymi ponozkami zacinam rozmyslat... no a ještě u toho vodnického oblečku zkrátit rukávy aby se rolády občas dostaly na světlo.... Jinak hodinky jsou parádní, trochu mi připadá že firma Rolex platí poslední dobou určitým členům chronomagu peníze za příspěvky, protože se hlavně rubrika "Pochlubte se novými příspěvky" stala PR fórem firmy ROLEX
stopa99 Odesláno 12. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 [quote "Pochlubte se novými příspěvky" stala PR fórem firmy ROLEX Navrhujem podsekciu CHRONOLEX FORUM....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se