Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Šrámů, ťukanců a škrábanců na autě přibývá.

Právě jsem viděl reklamu na "fix it pro". Vzhledem k tomu, že 90% a více reklamy je jen šalba a klam, mě zajímá jaké jsou zkušenosti? Funguje to? Vydrží to ?

Pokud jste to už někdo použili, podělte se o zkušenosti.

Prosím jen ověřená fakta :-)

Odesláno

Já jsem manuálně neschopný a reklamám nevěřím (jen některým ;) :) ;) , proto podobný problém řeším ruční myčkou aut, kde mají zkušenosti i vercajk na rozleštění.

Odesláno

Chlapi - disciplínu prosím. Ptám se jen na zkušenosti s fix it pro. Ne jak to kdo řeší!

Nedůvěra v teleshopping a z toho vyplývající řešení je přece taky zkušenost :)
Odesláno

Já tu zázračnou fixku neměl, ale přesto jsem byl svědkem použití. :D . Soused si ji koupil jak se říká od Horsta....Jak sám řelk po aplikaci, to jsem zas koupil píčovinu. No když jsem to viděl nanesené tak to bylo jako by si tam nanesl bezbarvou vrstvu něčeho....,žádný škrábaneček to nezakrylo,po asi 3 hodinách co jsme seděli u něho v garáži to utřel hadrou a fix letěl do koše. Pak ještě dodal jak su starý tak su blbý, a to je studovaný člověk(ing.), já si snad blbec myslel že to může fungovat....Moje zkušenost, možná má někdo lepší.

Odesláno

Mě přijde,že v reklamě v televizi mají v tom fixu hrot,kterým udělají rýhu a potom jen pustí video obráceně a hned je na světě fix na opravu škrábanců :-)

• Dát hlas 1
Odesláno

Zdravím , můj otec si tuhle fixu objednal a já jsem měl tudíž možnost ji vyzkoušet na svém autě. Mikro škrábanečky zmizely ,ale pouze do té doby než jsem zajel do myčky , s hlubšímy škrábanci to neudělalo nic . Takže asi vyhozený peníze.

Odesláno

Mě přijde,že v reklamě v televizi mají v tom fixu hrot,kterým udělají rýhu a potom jen pustí video obráceně a hned je na světě fix na opravu škrábanců :-)

Je to tak. Díval jsem se, jakým směrem vedou ruku a ve většině případů z prava do leva (což by pravák asi neudělal)...
Odesláno

mě to spíš připadá že tam mají čáru něčím jako křídou a tou fixou ji smáznou. Z těch videí tady to vypadá že to je nějaký tekutý vosk. Pokud to jsou jemné škrábance tak je to asi zakryje ale pokud to je až do podkladu tak samozřejmě nezmizí. Myslím že za ty prachy se dá koupit piksla leštěnky na desetkrát vypiglování celýho auta.

Odesláno

Tak jsme to dnes s kolegou vyzkoušeli na mém a jeho autě. Výsledky jsou v podstatě stejné jako na těch videjích. Na povrchové škrábance to funguje dobře, na hluboké vrypy vůbec. No a nefunguje to u bílé barvy. Podle mě se jedná o nějaký lak (dle návodu se vytvrzuje UV zářením) který pouze pokryje povrch barvy a díky lomu světla tak zamaskuje světlejší povrch škrábance. Možná je díky tomu vytvrzení trvanlivější, ale to jsme zatím neměli jak dokázat. Budeme ošetřená místa sledovat a dám pak vědět. Těch 80 Kč, co za to dal, dle mě nebyly úplně vyhozené peníze.

• po měsících...
Odesláno

Taky jsem to koupil a výsledek nic moc. Chvilku to tam drzelo a po pár umytí(btw. auto meju kazdý druhý den-nemám rád špinavý auto). Je to hloupost a mrzí mě těch pár korun, který jsem vyhodil.:)

Odesláno (upraveno)

Šrámů, ťukanců a škrábanců na autě přibývá.

Právě jsem viděl reklamu na "fix it pro". Vzhledem k tomu, že 90% a více reklamy je jen šalba a klam, mě zajímá jaké jsou zkušenosti? Funguje to? Vydrží to ?

Pokud jste to už někdo použili, podělte se o zkušenosti.

Prosím jen ověřená fakta :-)

To fakt kvuli tuzce za 80KaCe zakladas vlakno? Kam to forum speje... Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

chalani posnazim sa to tu uzavret ako to je so skrabancami kedze predavam farby laky a autodiely...

mensie skrabance take tie vlasove vam odstrani profesionalny lestic ktory pouziva brusne pasty a lak vam zbrusi aj s tymi vlasovymi skrabancami..je to velmi pekne a auto naozaj vyzera ako novo nalakovane zhruba pol az rok..sam som to mal..cele auto stoji od profika asi 150e..ale pozor dajte to naozaj odbornikovi pretoze laik vam moze spalit lak..a je to neopravitelne..len lakyrnikom

a co sa tyka hlbsich skrabancov si pamatajte ze vam nepomoze ziadna ceruzka ani lestenka..proste pomoze len praca lakyrnika..ktrory to nastrieka plnicom a nasledne po vybruseni nastrieka...pri starsom aute ale riskujete uz viditelny rozdiel odtiena..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...