sta Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 dělám v techologické firmě a vím že většina větších zákazníků požaduje "silicon free" produkt - například automobilky tak jsem zvědavý jestli se tento materiál v hodinkách více rozšíří a bude propagovat a nebo to je jen taková slepá cestička
gougy Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Takže některé Omegy raději kupovat až příští rok z webu Omega "The Co-Axial calibres currently equipped with silicon balance springs are the ladies? calibres 8520, 8521 (which are featured in the Ladymatic line) and 8421 and the gentlemen?s calibres 8601 and 8611. This list will be extended in 2011 to cover additional calibres."
Seamaster Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 dělám v techologické firmě a vím že většina větších zákazníků požaduje "silicon free" produkt - například automobilky tak jsem zvědavý jestli se tento materiál v hodinkách více rozšíří a bude propagovat a nebo to je jen taková slepá cestička Proc silicon free? Co jim na tom vadi? Nemyslis silicone free? Pac silicon a silicone jsou dve ruzne veci. Silicon= kremik, polokov Silicone= silikon, polymer co ma v kozach Pamela JInak kremikovej vlasek v Omegach, co na to rict... hura? Ja jsem spokojenej s presnosti i tak. Zas to akorat navysi cenu hodinek, prijde mi to jako podobna psychoza ve svete vyrobcu hodinek asi podobne jako roladomanie tady na foru
Jarett Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Jestli to povede ke zvýšení ceny uvidíme. Každopádně je to posun. Jestli správným směrem ukáže čas. A ten, jak říká Thesis/Snow není našim pánem. Ale je třeba mít svého miláška, že ? V každém odvětví lidské činnosti jsou jedni, kteří razí cestu a ti druzí, kteří po té cestě jdou za nimi ...
sta Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Proc silicon free?.......... Máš pravdu, mea culpa Už nikdy žádný příspěvek po desáté hodině
Návštěvník YPO Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) takhle to vypádá pod mikroskopem: Si x Nivarox Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem YPO
Jarett Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 takhle to vypádá pod mikroskopem: Si x Nivarox Já moc na tu techniku nejsem ... co z toho vyčteš ?
Návštěvník YPO Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Já moc na tu techniku nejsem ... co z toho vyčteš ? já nic - nivarox je hezčí 1
vojt Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 takhle to vypádá pod mikroskopem: Si x Nivarox Otočil´s to. To nahoře je Nivarox. http://indepth.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-552226/
Návštěvník YPO Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Otočil´s to. To nahoře je Nivarox. http://indepth.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-552226/ v tom případě je hezčí Si každopádně si neodpustím, že jsem to zatím našel jenom v Ulysse Nardin, Patek Philippe teď Omega a ..... doplňte si sami Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem YPO
Milis Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Tak nevim, jestli nejsem moc agilní ale trochu jsem tady promáz OT. Jestli si chcete porovnávat vlásky, zkuste to znova a hezčejc, nebo si na to založte vlákno.
Seamaster Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 A jako je to urco pokrok, o tom zadna, jen se bojim ze to je maly krok pro hodinky, ale velky skok pro nase penezenky 2
Jarett Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 A jako je to urco pokrok, o tom zadna, jen se bojim ze to je maly krok pro hodinky, ale velky skok pro nase penezenky Typoval bych nárůst tak do 15%, protože modely s kalibry 8500 a výše jsou i tak dost cenově vysoko. Možná to ale bude nastejno, byl by to dobrý marketingový tah. Každopádně to ale zkusím to zjistit.
Jarett Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Tak jsem trochu googlil a vypadá to, že cena zůstává. Ovšem prozatím je nejlevnějším modelem Seamaster New Aqua Terra Annual Calendar 231.10.43.22.06.001 za 7350,- Euro Chápu to tedy jako zvýšení užitné hodnoty.
Seamaster Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 No uvidime, pokud to budou cpat jen do "inhouse" kailbru 8500 a jeho derivatu, tak se to v te cene asi ztrati, pokud by to resili plosne u vsech modelu, tak to by se teprve videlo...
PavelK Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 No uvidime, pokud to budou cpat jen do "inhouse" kailbru 8500 a jeho derivatu, tak se to v te cene asi ztrati, pokud by to resili plosne u vsech modelu, tak to by se teprve videlo... Podle nezaručeného zdroje má být křemíkový vlásek i v kalibru 2500. Dál tam zmiňují pro Planet Ocean keramickou lunetu i mimo limitovanou edici a také variantu s modrým ciferníkem. Tady je ještě jedno video o výrobě křemíkových vlásků.
Jarett Odesláno 20. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Podle nezaručeného zdroje má být křemíkový vlásek i v kalibru 2500. Dál tam zmiňují pro Planet Ocean keramickou lunetu i mimo limitovanou edici a také variantu s modrým ciferníkem. Tady je ještě jedno video o výrobě křemíkových vlásků. Pravda je, že by to byla příjemná změna. A širší použití kalibrů 8500 a výše jsou přece jen volba, která by posunula Omegu do vyšších pater zájmu keramickou lunetu bych bral jako odpovídající reakci na Rolex, který se použitím keramiky dost pozvedl. Taky myslím, že by se zde na fóru objevilo dost PO za příznivou cenu pro začínající chronomagory No je se na co těšit !!
PhoeniX Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Ví někdo, proč je na křemíkový vlásek záruka pouze 4 roky? Jaké riziko při provozu hodinek hrozí? Toto téma mě opravdu zajímá, proto děkuji za případné relevantní informace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se