HonzaS Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Koupil jsem si jeden vintage kousek s bumper strojkem a nějak se k němu nemohu dostat. Respektive, vím jak ke strojku, ale netuším, tak vytáhnout natahovací hřídel, abych mohl vydělat strojek z pouzdra. Tuší někdo?
Jay Doll Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Co nejdřív sundat ručky a ciferník a kouknout tam zezhora?
Bask Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 V 17. 11. 2010 v 21:02, 'Jay Doll' napsal: Co nejdřív sundat ručky a ciferník a kouknout tam zezhora? To tu asi napadlo viacerych, ale cifernik byva uchyteny na strojceku.
HonzaS Odesláno 17. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Tak nějak chci doufat, že existuje ještě jiná cesta. Vzhledem k mé šikovnosti by to nemuselo dopadnout dobře.
Karlos Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Před časem mi jeden hodinář ukazoval na svých omegách, že mají korunku nacvaknutou a sundával ji odcvaknutím kleštěma. Existuje asi hodně různých principů uchycení korunky, tady může být třeba něco podobného.
HonzaS Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Tak je to dělená hřídel. Respektive korunka je zadvaklá jakoby bajonetem do hřídele. Chtělo to naprosto bez zábran zatáhnout silou.
Karlos Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 á, měl jsem pravdu, to mě těší
HonzaS Odesláno 22. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Tak nějaké to foto. Je to bráno kompaktem, takže kvalita odpovídá.
Bask Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Aha, jasne. Taketo riesenie mam pri Certinach. No ale ten stroj... Take cosi som v zivote nevidel.
ramon Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Tzv. kladívkový automat, rotor se netočí zcela dokola, ale jen se kýve k těm dorazům s pružinkama tam a zpět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se