Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosim, poradte mi, lebo sa neviem rozhodnut.

Chcem si kupit hodinky MeisterSinger a moje poziadavky su...mechanicky natah/nie automaty/, modrene rucky by boli fajn a este priemer max. 38mm..zapastie moje ma obvod 15,5 cm.

jo a chcem jednorucky..som rozhodnuta tak na 90% /nikto siroko daleko take nebude mat/

takze kupit radsej Kareliu s priemerom 34 alebo No 01 s priemerom 38???

som rozhodnuta pre slonovinovy cifernik, len dufam, ze sa bude k nemu dat kupit cierny remen, pretoze ja hnedu farbu neznasam

tych 10% vahania su trojruckove Scrypto..lebo ta sekundovka je carovna

ak si kupim jednorucky tak to budu vikendove hodinky.cez tyzden budem mat archimede Pilot S..na ktore cakam netrpezlivo

tak ktore teda? http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=168

a nie, fakt nechcem Seika.. :D

Odesláno (upraveno)

na dámské ručce vypadají pánské hodinky zajímavě a mě osobně to připadá docela sexy :D Viděl bych to na N? 01, 38 mm

Upraveno uživatelem quequeek
Odesláno

no tiez by som ich brala..keby mi ich niekto daroval...ale su to automaty a ja by som radsej mechanicky natah /automaty mam dva/.

este tu pozeram, ze No 1 maju pohlad na strojcek iba tie z ciernym cifenikom..to preco?

priklanam sa zatial k tomu priemeru 38...to je maximum vacsie uz na mojej ruke vyzeraju jak popolnik

ale zas na druhu stranu pre jednorucky je asi ten vacsi priemer lepsi, ved vekom sa zrak kazi..

inac tie nove carelie maju nejaky divny font pisma..terajsi sa mi paci viac

Odesláno

este tu pozeram, ze No 1 maju pohlad na strojcek iba tie z ciernym cifenikom..to preco?

inovované modely (4místná reference) mají plné dýnko - k dispozici jsou myslím i ještě některé ze starších modelů s průhledem, ale to bych musel zjistit.

osobně bych doporučil Pangaea - sice 40mm diametr ale tenké a velmi jemné pouzdro, moc pěkné..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takze som sa rozhodla pre No 1. Prosim, napiste mi niekto, ze je to dobra volba a ze iste mi padnu na ruku a ja si ich pojdem objednat :santa:

Odesláno

tak uz mi tikaju na ruke....dobre sme vybrali :clap:

asi este vymenim casom remen za modry alebo cerveny

fantazia jupi..ja sa tak tesiiiim :P

jaj a uz vidim jak si ludia okolo klepu na celo..preboha ved to ma len jednurucicku a treba to natahovat...

keby nebolo tohto fora tak su hodinky velmi sukromna radost

Odesláno

na dámské ručce vypadají pánské hodinky zajímavě a mě osobně to připadá docela sexy :D Viděl bych to na N? 01, 38 mm

dnes je ina doba... zena si moze kludne dat panske modely, aj potapacske... pekny priklad su breitling avenger, chronomat... alebo tag heuer aquaracer... a vobec to nevyzera vulgarne alebo nezensky.

Casto v poslednej dobe vydavam nosit zeny hodinky priemeru cez 40mm na ich tenkych ruckach a vyzera to perfektne.

Skor nepatricne posobia modely typu Gshock, apod.

Odesláno

tak uz mi tikaju na ruke....dobre sme vybrali :clap:

asi este vymenim casom remen za modry alebo cerveny

fantazia jupi..ja sa tak tesiiiim :P

jaj a uz vidim jak si ludia okolo klepu na celo..preboha ved to ma len jednurucicku a treba to natahovat...

keby nebolo tohto fora tak su hodinky velmi sukromna radost

Gratuluju ke koupi jednoruček.

Sám jedny vlastním, je to sice od konkurence, mám Botta Design. Je moc pěkný jak je lidi neznaj a když je vytáhnu někam na vycházku tak každej jen kouká a kouká a kouká, kolik asi je tak hodin a kde jsou ty ostatní ručičky. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...