Georgino Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Neví, nevím, ale mně to jako parexo nepřipadá. To bude poctivý chrom na mosazi a zřejmě děda vykoupil nová pouzdra od nějakého hodináře. No a nebo byl děda hodinář.... jestli tedy vůbec nějaký byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Tak už jsem rozluštil záhadu "dědových potápek". Děda se ze začátku potápěl se sportama automat 50 m, poté co přišly k úhoně a nebyly již pro potápění použitelné, přehodil strojek z automatů do potápek a naopak a mohl se vesele potápět dál. Původní automaty zde: http://aukro.cz/item1339915597_prim_automatik.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Tak už jsem rozluštil záhadu "dědových potápek". Děda se ze začátku potápěl se sportama automat 50 m, poté co přišly k úhoně a nebyly již pro potápění použitelné, přehodil strojek z automatů do potápek a naopak a mohl se vesele potápět dál. Původní automaty zde: http://aukro.cz/item1339915597_prim_automatik.html To je hnus velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 To by mě zajimalo, jestli ten děda sbírá, nebo vyrábí bastly http://aukro.cz/item...sbirka_c_6.html Prej originální plastová otočná luneta i korunka ( z Parexa ). Každopádně je to už jako "UROB SI SAM",jisté je že děda byl zaměstnanec Eltonu a za komančů si odnosil postupně polovinu firmy...... dědova č.9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Určitě dříve pracoval v Eltonu. Jinak si nedokážu vysvětlit, kde jinde by díly bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 http://aukro.cz/item1342066697_prim_sport_i_gen_vinove_cerny_cis_dedova_sbirkac_9.html Každopádně po trochu zkontrastnění fotek je vidět, že zrovna tyhle skvosty mají už lepší roky za sebou, to jsem zvědav, kdo je koupí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudorovec Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Však jsou starý minimálně 35 let,tak co bys chtěl za zázraky po pochromovaný mosazi. Za ty prachy to nebyla až tak špatná nabídka za to všechno. Chtěl jsem to vzít,ale někdo mě předešel. Už je to pryč,skončeno. Každej nevydrží čekat měsíce jako sup na slušnej kousek jako ty a nakonec to jde stejně minimálně 4-4,5 K když je to fakt pěkný pouzro,číselník v barvě,ručky i origo korunka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Však jsou starý minimálně 35 let,tak co bys chtěl za zázraky po pochromovaný mosazi. Za ty prachy to nebyla až tak špatná nabídka za to všechno. Chtěl jsem to vzít,ale někdo mě předešel. Už je to pryč,skončeno. Každej nevydrží čekat měsíce jako sup na slušnej kousek jako ty a nakonec to jde stejně minimálně 4-4,5 K když je to fakt pěkný pouzro,číselník v barvě,ručky i origo korunka. Slušné kousky se objevují a za 4K by tě to za chvíli mrzelo. Pak si stejně koupíš pěkné a co s těmi ojetými - to si radši počkej a dej třeba i o kousek víc, ale za něco, co tě bude hřát a dělat ti radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 (upraveno) doufam ze se mi budou libit, kdyz me ty minule utekly Upraveno 28. listopadu 2010 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Otravné na těhle výše nabízených Sportech je, že jsou záměrně nafoceny tak, aby nebyly vidět vady :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 http://aukro.cz/item..._sbirkac_9.html Každopádně po trochu zkontrastnění fotek je vidět, že zrovna tyhle skvosty mají už lepší roky za sebou, to jsem zvědav, kdo je koupí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ja v.. je koupil .... z té fotky totiz vypadaji mnohem hur nez ve skutecnosti. Tak se s nima vítám svařeným vavřincem když jsou vínové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Ja v.. je koupil .... z té fotky totiz vypadaji mnohem hur nez ve skutecnosti. Tak se s nima vítám svařeným vavřincem když jsou vínové. Tak ať Ti přinášejí radost!! Plánuješ u nich nějaký renovační zásah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 (upraveno) Tak ať Ti přinášejí radost!! Plánuješ u nich nějaký renovační zásah? Mam z nich radost a nemuzu se na ne vynadivat. Nejsou zase tak v spatnym stavu rek bych tak o 5% horsi nez co mel Biges. Renovace neni treba, deda je dal do pucu jenom asi vymenim rucky za niklovane protoze patri k cerne lunete a i se mi vic libi. Upraveno 30. listopadu 2010 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 Hlavní je, že máš radost, bílé ručky si nechej, budou se někdy hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Ten děda musel být megasběratel. To by mne zajímalo, kolikery modré PS2 ve své sbírce měl. Jen co jsem zaznamenal já, tak jsou tyhle čtvrté. http://aukro.cz/item1355351965_prim_sport_2_modra_top_stav_dedova_sbirka_c_7.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 On ten výraz "dědova sbírka" je taky perfektní krytí pro finančák. Když někdo prodává hromadu hodinek za hromadu peněz... Stejně tak Popshop, ač klasický obchodník, na aukru má vše jako "rozprodej vlastní sbírky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Honzo to jsou asi ty co byly puvodně v nerezu a ty se asi neprodaly stejne jako ted tuty. Ja jsem od dedy koupil 2ks a jsem spokojen. Kazdopadne jsou hodinky asi od dobreho hodinare a z origo dilu i kdyz asi skladacky ale kolik jich dnes neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudorovec Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Co říkají znalci na tento dědův tyrkysový automat: http://aukro.cz/item1355352564_prim_sport_2_cerne_tyrkys_automat_dedova_sbirkac_9.html Já tam pod setrovačkou vidím zhruba číslo 68. Co to je? Nic podobnýho jsem ještě nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 unikátní tovární přestavba na automatickou verzi z hloubky 70tých let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Co říkají znalci na tento dědův tyrkysový automat: http://aukro.cz/item1355352564_prim_sport_2_cerne_tyrkys_automat_dedova_sbirkac_9.html Já tam pod setrovačkou vidím zhruba číslo 68. Co to je? Nic podobnýho jsem ještě nikdy neviděl. Mám je jednou PS2.1 černé a jednou Igen černé a vím ještě minimálně o jedněch Igenech a o jedněch prodaných PS2.1 na aukru. Všechny mají kal.68 s dodělanou nástavbou na automat a stejé dýnko. Byl to asi nějaký doveda a předběhl dobu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se