vbalko Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Vcera mi dosli prve "seriozne" hodinky, tak sa s nimi chcem pochvalit. HODINKY CITIZEN BM6520-59M CLASSIC SAPPHIRE Sklíčko: Zafírové Funkcia: ECO-DRIVE - analóg <br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">Čas: hodiny, minúty, sekundy <br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">Kalendár: dátum <br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">Rezerva chodu: cca 6 mesiacov bez dobíjania po plnom dobití Vyberal som ich hlavne ku obleku do prace a kriteriami bolo safirove sklicko, SS alebo titan tah, datum a solar vyhodou Tieto eco drive-y sa mi na prvy pohlad zapacili a nasiel som na nich aj solidnu cenu tak nebolo co riesit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Pěkné.Jako začátek dobré.Ale takové - ani ryba, ani rak. Jako by střední proud. Prostě od každého něco a dohromady to udělá takovou věc. Líbí se mi plastický cifr, i pohn je tu docela dobře kvitovaný. Safír je třešnička. Hodinky nikoho neurazí, ale z mýho pohledu jim chybí jiskra.Nicméně - pokud to byl uvážený nákup - gratulace.
eskimak Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Celkom podarene hodinky, no ten napis "Sapphire" si teda mohli odpustit, to tam uz mohli rovno napisat aj z coho je puzdro a aky ma strojcek.V kazdom pripade, gratulujem a vitaj na fore!
robo Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 OK Citizen sú dobré hodinky mám už dvoje, ale keď si medzi nami tak určite neostane len pri jedných hodinkách
vbalko Odesláno 26. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 OK Citizen sú dobré hodinky mám už dvoje, ale keď si medzi nami tak určite neostane len pri jedných hodinkách To urcite neostane. Uz som manzelke vybral Invicta sportove a obzeram sa po Vostokoch nejakych. Dalsie bude asi nejake SEIKO
vbalko Odesláno 26. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 btw teraz pozeram, ze sa mi tam nejaky bordel skopiroval pri vlastnostiach hodiniek - neviem vsak najst moznost editovat prvy prispevok? Da sa to?
Diamondking Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 btw teraz pozeram, ze sa mi tam nejaky bordel skopiroval pri vlastnostiach hodiniek - neviem vsak najst moznost editovat prvy prispevok? Da sa to? Do 30 minut..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se