Návštěvník milosklikar Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Doufám, že i když Dioptra není obchod, tak se sem toto vlákno hodí.Ten příběh je až neuvěřitelný a koukám jak blázen, že ještě takové firmy respektive lidé v dnešní době existují. V pondělí jsem si od Prince Milise půjčil jeho náhradní sklíčko na X-Windy (zbylo mu z akce "krvavá dáseň") a poslal ho doporučeně do Dioptry Turnov konkrétně panu Bártovi, oddělení magnetické naprašování. V průvodním dopise jsem uvedl, že chci oboustranný modrý AR a moje kontaktní údaje. Ve ČTVRTEK! mi PPL doručila balíček za který jsem zaplatil 366,- a v něm sklíčko s AR. Dnes dopol mi šikovný hodinář sklo za půl hodiny vyměnil a ještě jsem stihl vrátit Milisovi "jeho" čiré. Takže Dioptře Turnov a panu Bátovi velké díky. takové služby se mi líbí. Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem milosklikar 2
lib Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Díky za sdílení zkušeností, ale mohl´s mít trochu jemnocitu a postnout to sem, až za měsíc nebo dva, když už bude mít Kalifx třeba vyřešen ten svůj AR, že ano?! 3
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) jemnocit...co to je...? EDIT: Musím přiznat , že jsem anabázi ala AR od Kalifa četl až teď a v tomto kontextu moje vlákno působí opravdu jako rudej hadr na býka. Kalifovo nasrání úplně chápu a docela ho obdivuju, že to řeší stále od klávesnice. Já už bych asi pokročil k "agresivnímu vyjednávání světelnými meči..." Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem milosklikar
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Fakt se divím, že Hamilton nedělá AR na X-Windy už z výroby. ty hodinky maj úplně jiný koule.EDIT: sorry za fotky...já se to asi nikdy nenaučím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem milosklikar
JiříR Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 To je jen těma fotkama nebo to je tak sitá "fialová", vidíš ještě z nějakého úhlu pravou barvu ciferníku?
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 To je jen těma fotkama nebo to je tak sitá "fialová", vidíš ještě z nějakého úhlu pravou barvu ciferníku? Jo vidím. "Sitá" to myslíš jako sytá? Tak to pak je lehce mezi fialovou a modrou.
JiříR Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Co mám antireflex já, tak je sice jednostranný, ale když jsem se na to sklíčko koukal, tak jsem si myslel, že tam žádný není, až pod určitým úhlem se objevil opravdu jemný nádech modré. Podle těch fotek to vypadá jak "fialový filtr".
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) možná to dělá ta vrchní vrstvaale taky je to vidět jen pod určitým úhlem, musel jsem naštelovat ruku abych to vyfotil Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem milosklikar
Kalifx Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Díky za sdílení zkušeností, ale mohl´s mít trochu jemnocitu a postnout to sem, až za měsíc nebo dva, když už bude mít Kalifx třeba vyřešen ten svůj AR, že ano?! Díky náčelníku, že jsi se mě zastal. Ale jinak chlapi: vybodněte se na jemnocit! Já jsem moc rád, že tady tohle vlákno je, protože je to vlastně další důkaz o tom, že když selže logistika tak je lhostejný, jestli existují firmy, který tyhle služby dodavatelsky nabízí. A gratuluju k X-windům s AR, protože jsou to fakt o 100 % lepší hodinky. Ne, že by nebyly i bez něj už dost dobrý. EDIT: jen snad ta červená fazetka při okrajích se mně nelíbí. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem Kalifx
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Díky náčelníku, že jsi se mě zastal. Ale jinak chlapi: vybodněte se na jemnocit! Já jsem moc rád, že tady tohle vlákno je, protože je to vlastně další důkaz o tom, že když selže logistika tak je lhostejný, jestli existují firmy, který tyhle služby dodavatelsky nabízí. A gratuluju k X-windům s AR, protože jsou to fakt o 100 % lepší hodinky. Ne, že by nebyly i bez něj už dost dobrý. EDIT: jen snad ta červená fazetka při okrajích se mně nelíbí. To je právě ta krvavá dáseň jak to trefně pojmenoval "ještěrkář z Rubeny". Taky se mi to nejdřív nelíbilo, ale musel jsem si zvyknout a zvyknul jsem si...
little_w Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 ja uz jsem to tady kdysi psal, me delal p. Brta antireflex na Landmonstery, cimz se ty hodinky s uz tak neuveritelnyma kulema dostaly jeste o pulkouli vys. p. Barta je komunikativni a spolehlivy. doporucuji.
Horhe Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Funguje na toho pana Bártu i nějakej email, nebo jenom telefén?
Baker Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Resil jsem nejake AR s pani Rőhnischovou Janou.rohnischova(zavinac)dioptra.cz
Horhe Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Resil jsem nejake AR s pani Rőhnischovou Janou.rohnischova(zavinac)dioptra.cz Díky, zkusím.
Ondrej71 Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Musím Dioptru opět za jejich přístup pochválit. Ve středu odpoledne jsem poslal sklo na nanesení vnitřního AR, a dnes mi psali, že AR je hotový a dnes posílají zpět. Kloubouk dolů, tomu říkám proaktivní zákaznický přístup !
pechino Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 odstraňoval jsi předtím původní AR? Mám ho trošku poškrábaný a uvažuju, že bych to do dioptry poslal taky. Popisoval jsi nějak kde je vnitřní strana a kde vnější, nebo tam jsou chytří pracovníci?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se