pavča Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Jó, už se to klube, to bude parádní solitér! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 já bych vynechal leštěné plochy - nechal bych to komplet kartáč Myslim, ze kombinace lestenych a brousenych casti tomu doda smrnc, jinak to bude vypadat jak obycejna zelezna trubka. Jeste rozmery, celkova vyska 200 mm, prumer tela 60 mm. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Myslim, ze kombinace lestenych a brousenych casti tomu doda smrnc, jinak to bude vypadat jak obycejna zelezna trubka. Jeste rozmery, celkova vyska 200 mm, prumer tela 60 mm. ale joo, uz jsem psal je mi to v zásadě jedno - teda radši bych trubku, ale co mám dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Takže se trochu pohneme.......Baker se pochlapil a i přes spoustu práce si našel chvilku pro přesýpačky, tady je výsledek. Tělo bude kartáčovaný nerez, horní a spodní rantl leštěný, stejně tak i zkosení (nebo jak to nazvat) ke sklu. Písek bílý, nápisy gravírované, zřejmě černěné. Jsem zvědav na vaše připomínky . Parádá. Moc pěkný! Nechal bych to přesně takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Tělo bude kartáčovaný nerez, horní a spodní rantl leštěný, stejně tak i zkosení (nebo jak to nazvat) ke sklu. Písek bílý, nápisy gravírované, zřejmě černěné. Jsem zvědav na vaše připomínky . Mně se to líbí takhle! Dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Jo, libi se mi to. Jen premyslim o umisteni napisu a cisla. Nebylo by vhodnejsi dat napisy na stred do mist, kde nejsou ty vyrezy na banky? Jednou zprava doleva a na druhe strane opacne. Ve verzi Chronomag xx/99. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) Super..taky se mi to libi. Nechal bych to presne podle toho navrhu. Jenom jedno...nevypadaly by ne-cernene napisy lepe (decentneji) ? Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Sect píše: "nápisy gravírované". Z toho mi vychází, že nápis bude bez bervy. Pokud jsem to pochopil špatně, tak za mě také jen vygravírované nápisy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Jo, libi se mi to. Jen premyslim o umisteni napisu a cisla. Nebylo by vhodnejsi dat napisy na stred do mist, kde nejsou ty vyrezy na banky? Jednou zprava doleva a na druhe strane opacne. Ve verzi Chronomag xx/99. To je druhá možnost o které přemýšlím, ale nápisy se budou dělat až u nás, takže ještě bude dost času se o tom pobavit. Super..taky se mi to libi. Nechal bych to presne podle toho navrhu. Jenom jedno...nevypadaly by ne-cernene napisy lepe (decentneji) ? Stejná odpověď jako výše, obě možnosti (černěná i klasická) jsou reálné, ještě to dořešíme..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Jo, libi se mi to. Jen premyslim o umisteni napisu a cisla. Nebylo by vhodnejsi dat napisy na stred do mist, kde nejsou ty vyrezy na banky? Jednou zprava doleva a na druhe strane opacne. Ve verzi Chronomag xx/99. No, chápu to tak, že jsou schválně dva a schválně pod "okénky". To aby byly pěkně vidět, protože na to člověk bude koukat ze strany kde je vidět na písek, že jo Tak jak to je bych řekl že opravdu "ideál". Včetně toho leštění... Ještě drobnost - písek bude bílý a svítit bude teda zeleně nebo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Sect píše: "nápisy gravírované". Z toho mi vychází, že nápis bude bez bervy. Pokud jsem to pochopil špatně, tak za mě také jen vygravírované nápisy. Nevím jak se to přesně jmenuje, jedná se o laserované nápisy a jejich "dno" je černé. Druhá možnost je bez černění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Ještě drobnost - písek bude bílý a svítit bude teda zeleně nebo jak? Jo, písek bude bílý, luminiscence zelená, akorát mi bohužel nikdo není schopen specifikovat typ ani intenzitu lumi. Takže to svícení uvidíme, až to bude hotové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 souhlas, mi se to líbí mooc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) Mám dva syny, je vhodné mít dvoje přesýpací hodiny, stejně to jednou zdědí. Průměrná doba sexuálního styku je prý 5 minut, přesýpačky mají 15 minut. Proč se neřídit podle přesýpacích hodin, vždyť to může být někdy třeba i příjemné! Přibírám číslo 79/99. 01 sect02 jankoxxx03 Chumpus04 sta05 Vit06 onney07 tombed08 Harry09 JiPoLit10 vlasta6611 Baker12 efreeti13 Honza.manta14 Chronař15 Viktor16 Psutak17 mt0118 Apep19 ricous20 gandalf21 pikec22 lib23 PavelK24 JiříR25 Quasar00726 francin27 Mari28 Locque29 Thomass30 kejklik31 gandalf32 bullitt33 sery.vlk34 VilémBednar35 Don200836 bandicoot37 MarcelG38 saida39 pato3168140 lolohh4142 Honza14344 vraby45 kejklik46 gas47 Z.48 Z.49 Z.50 rudolf-949451 robo52 sgonza53 DuVen54 twinsfather55 kejklik56 Jarett57 mischa58 DuVen5960 pikec61 Honza.manta62 financ63 HB6364 Skeleton65 muffik66 buroucek67 marho68 YPO69 Burina70 ricous71 Tyfo72 JiříR73 financ74 gougy75 Adam9976 Harry77 conrad78 Skipi79 pavča80 Jay Doll8182 Kamil83 Kamil8485 Harry8687 pafka88 kulix89 kulix90 Andrew919293 Tara949596 carpaccio97 cody98 Horhe99 pavča Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 No, chápu to tak, že jsou schválně dva a schválně pod "okénky". To aby byly pěkně vidět, protože na to člověk bude koukat ze strany kde je vidět na písek, že jo. kdyz po okenky, tak by se mi libilo, aby ten napis byl mensi a pod kazdym stejny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Za mě ANO. Líbí se mi to a nemám výhrady. Jen doufám, že to bude pořádně svítit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 To je druhá možnost o které přemýšlím, ale nápisy se budou dělat až u nás, takže ještě bude dost času se o tom pobavit.Bylo by možné u jednoho kousku logo vynechat? Je to odklon od většiny, já vím, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Bylo by možné u jednoho kousku logo vynechat? Je to odklon od většiny, já vím, ale... Zásadní problém to určitě nebude..........akorát pokud každý bude chtít jinak nápis, tak to můžu rozeslat rovnou bez a každý si to udělá podle sebe . No, ale tak daleko ještě nejsme, tak se mi pak ještě ozvi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Zásadní problém to určitě nebude..........akorát pokud každý bude chtít jinak nápis, tak to můžu rozeslat rovnou bez a každý si to udělá podle sebe . No, ale tak daleko ještě nejsme, tak se mi pak ještě ozvi... Já nevím, ale neztrácel by se tím princip limitované emise? Mělo by to přece být xx naprosto identických kusů, lišících se právě jen číslem. Bude-li část emise jiná, tak už je to jiná limitka, ne? A navíc bez uvedení výrobce (emitenta) je to neidentifikovatelné a ztrácí to hodnotu - když mi někdo například řekne, že má hodinky L.E. 15/55 (bez označení výrobce), tak vím houbíčko a tuším nějakou fejkovou emisi, ale když mi řekne, že má hodinky Steinhart L.E. 15/55, tak to už má nějakou hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Bylo by možné u jednoho kousku logo vynechat? Je to odklon od většiny, já vím, ale...Já nevím, ale neztrácel by se tím princip limitované emise? Mělo by to přece být xx naprosto identických kusů, lišících se právě jen číslem.... Souhlasím, bez loga to celé ztrácí smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se