HonzaX Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Zakoupil jsem na internetu otočný stojánek na solární pohon . Chtěl jsem z něj původně udělat solární vrtič, což by asi nebyl problém . Stačilo by vyřešit uchycení a naklonit ho . Nějak jsem si to rozmyslel, vrtičů mám dost a tak na něm točím hodinky které nepotřebují nátah . Za 250 kč co stál, no nekup to.
bandicoot Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Stavět hodinky až takhle zjevně na piedestal, ať už obrazně či skutečně, to je zatím neznámé hardcore stadium chronobundu
RomanP Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Stavět hodinky až takhle zjevně na piedestal, ať už obrazně či skutečně, to je zatím neznámé hardcore stadium chronobundu To máš pravdu, ale ten malej kluk uvnitř mého dospělého já mi říká, že může být fajn mít tuhle věc co se točí na sluneční energii :-) a dá se na něco přestavět, navíc za ty prachy.
Henry Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Teda...nééé že by mě to zaujalo...ale je nějaký odkaz na eshop? A díky předem
HonzaX Odesláno 4. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Koupil jsem ho zde:http://www.naitech.eu/transmitter-transmiter/led-a-solarni-technologie/
HonzaX Odesláno 5. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 (upraveno) V Lídlu budou mít od zítra dle letáku 2 boxy na 6 ks hodinek za 249 Kč. S okénkem a uzamykatelné . Upraveno 5. prosince 2010 uživatelem HonzaX
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se