Přejít na obsah

Jaký řemen na pilotky

šíma

Doporučené příspěvky

Jen tak mě zajímá, jaké řemeny (tahy) se nejčastěji používají na pilotkách členů našeho fóra. Předpokládám, že na prvním místě bude bíle prošitý černý kožený řemen se dvěma (jedním) nýty, pak kožené řemeny s nýty jiných barev, kožené řemeny bez nýtů, speciality jako DI-modell Chronissimo apod. Samozřejmě pilotky lze dát i na tah, gumu, slikon apod. Tak jak jsme na tom..?

post-987-078882100 1291624219.jpg

post-987-015316200 1291624233.jpg

post-987-093782100 1291624243.jpg

post-987-049123900 1291624252.jpg

post-987-093759800 1291624259.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Zase někoho naštvu :rolleyes:

Náhodu, tahle fotka a tahle kombinace je super. Když jsi to měl ještě v avataru, tak jsem měl vždycky nutkání si je takhle na tahu a s klasickou korunkou objednat :)

Odkaz ke komentáři

Všechno kromě gumy... Já mám nejraděj tah z nerezové oceli. Ale je to možná malinko pro to, že se dobře čistí. Je prostě praktický. Kůže se mi líbí moc, ale žádný kožený řemen mi nevydrží dýl jak rok..... Pokud není jenom ve vytrýnce a sem tam k obleku. Já mám hodinky na ruce stále, když je sundám, tak jako bych tu ruku neměl.... No a sem tam je potřeba opravit auto, někdy musím čistit dcerku i s kolem od bláta... no prostě mi kožený řemen nevydrží.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Jen tak mě zajímá, jaké řemeny (tahy) se nejčastěji používají na pilotkách členů našeho fóra. Předpokládám, že na prvním místě bude bíle prošitý černý kožený řemen se dvěma (jedním) nýty, pak kožené řemeny s nýty jiných barev, kožené řemeny bez nýtů, speciality jako DI-modell Chronissimo apod. Samozřejmě pilotky lze dát i na tah, gumu, slikon apod. Tak jak jsme na tom..?

Já je mám na hnědém dostal jsem k nim i pilotní řemínek https://shop.laco.de/cs/reminky/Leteck-koen-emnek1.html

netuším však jak se používal ví to někdo ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...