šíma Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Jen tak mě zajímá, jaké řemeny (tahy) se nejčastěji používají na pilotkách členů našeho fóra. Předpokládám, že na prvním místě bude bíle prošitý černý kožený řemen se dvěma (jedním) nýty, pak kožené řemeny s nýty jiných barev, kožené řemeny bez nýtů, speciality jako DI-modell Chronissimo apod. Samozřejmě pilotky lze dát i na tah, gumu, slikon apod. Tak jak jsme na tom..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 U mňa si presne trafil. Zväčša č.1 čierny bielo prešitý s dvomi nitmi, č.2 niekedy hnedý vintage, tiež s nitmi a trochu zriedkavejšie č.3 hnedý bez nitov s výraznejším prešitím. Iné kombinácie som ani neskúšal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 První tři,kov a guma se k tomu nehodi-podle mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 ...tak já takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 ...tak já takhle... Ano ano, hnědej!!! Zásadně hnědej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Zase někoho naštvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Zase někoho naštvu Nemyslím, to by museli naštvať aj napr. Breitling Chronomat, Navitimer alebo IWC Spitfire ktoré sú tiež klasické pilotky a nosia sa bežne na ťahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Zase někoho naštvu Náhodu, tahle fotka a tahle kombinace je super. Když jsi to měl ještě v avataru, tak jsem měl vždycky nutkání si je takhle na tahu a s klasickou korunkou objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cindy Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Všechno kromě gumy... Já mám nejraděj tah z nerezové oceli. Ale je to možná malinko pro to, že se dobře čistí. Je prostě praktický. Kůže se mi líbí moc, ale žádný kožený řemen mi nevydrží dýl jak rok..... Pokud není jenom ve vytrýnce a sem tam k obleku. Já mám hodinky na ruce stále, když je sundám, tak jako bych tu ruku neměl.... No a sem tam je potřeba opravit auto, někdy musím čistit dcerku i s kolem od bláta... no prostě mi kožený řemen nevydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keves Pavol Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 ja mam kaucuk a som maxi spokojný, teraz na zimu ho prehodím na kožu, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 ja mam kaucuk a som maxi spokojný, teraz na zimu ho prehodím na kožu, Kaučuk na pilotky to je jako gumovky k obleku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) Podle mě je k pilotkám super "rally" řemen, např. tento http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p12333h470s474-Watch-band-Holes-22m.html Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem whoelse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brendy32 Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Jen tak mě zajímá, jaké řemeny (tahy) se nejčastěji používají na pilotkách členů našeho fóra. Předpokládám, že na prvním místě bude bíle prošitý černý kožený řemen se dvěma (jedním) nýty, pak kožené řemeny s nýty jiných barev, kožené řemeny bez nýtů, speciality jako DI-modell Chronissimo apod. Samozřejmě pilotky lze dát i na tah, gumu, slikon apod. Tak jak jsme na tom..? Já je mám na hnědém dostal jsem k nim i pilotní řemínek https://shop.laco.de/cs/reminky/Leteck-koen-emnek1.html netuším však jak se používal ví to někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se