Josef01 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Já bych naopak řekl, že na Androidu jsou aplikace dost slabota.....
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 ak, tak len zatial, je to dost open a komunita pracuje na rozdiel od wm studii stale. V 9. 12. 2010 v 19:36, 'Josef01' napsal: Já bych naopak řekl, že na Androidu jsou aplikace dost slabota.....
Josef01 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Mám pocit, že open komunita spíš pracuje pro iPhone....
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 to mas pravdu, ale boj je celkom vyrovnany. iphone su hodne motivovani peniazmi. ale je to len jeden HW kt. to spracuje kdezto android je mnoho HW takze je to aj otazka casu. (pricom uznavam ze kvalita spracovania iphone app je casto dost vyssie) V 9. 12. 2010 v 19:51, 'Josef01' napsal: Mám pocit, že open komunita spíš pracuje pro iPhone....
Martin J. Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 V 9. 12. 2010 v 19:36, 'Josef01' napsal: Já bych naopak řekl, že na Androidu jsou aplikace dost slabota..... Je to jasný, prostě čekáme na nové dvoujádrové procesory. Chvilku to ještě potrvá, ale pak to snad všechno bude frčet pořádně a hlavně se snad taky zlepší výdrž baterie. Už aby to bylo. Tady je citace z jenoho článku, který vyšel v iDnesu : Mikroprocesory budou vyráběny dokonce 28nm technologií, což se efektivně promítne na menším energetickém odběru. Spotřeba by totiž měla oproti stávající generaci klesnout až o 75 %, výpočetní výkon by měl být rovnou pětkrát vyšší.
Josef01 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) To jsem neměl namysli, výkon je v pohodě, ale aplikace jsou opravdu nic moc rozuměj funkcionalita. Asi jsem zmlsanej od iPhone. Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem Josef01
Helex Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) V 9. 12. 2010 v 21:35, 'Josef01' napsal: To jsem neměl namysli, výkon je v pohodě, ale aplikace jsou opravdu nic moc rozuměj funkcionalita. Asi jsem zmlsanej od iPhone. Jojo, tátovi iPhone taky nerozmlouvám, konečně telefon se kterym si rozumí každej... Moc pěkný video, líp bych svůj vztah k iPhonu nepopsal http://www.videacesky.cz/skece/iphone-4-versus-htc-evo Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem Helex
Josef01 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Ani se na to video nemusím dívat, z iPhone si dělá spoustu uživatelů srandu, ale každý výrobce jej do mrtě kopíruje včečně M$. Mám všechny běžné OS, ale WM a Android má k OSX hooooooodně daleko. Např. jedna z nejlépe hdnocených astronomických aplikací je Google Sky Map - já říkám, že to je aplikace pro malé děti ve srovnání s aplikacemi iPhone a tak to je i se spoustou dalších....
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 no snad tu nezacneme flame kazdemu vyhovuje nieco ine, aj z iphone sa da carovat a aj android sa da nastavit na max jednoduchost.je to ako s podobnostou hodiniek a vobec.
Helex Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 V 9. 12. 2010 v 22:57, 'Josef01' napsal: Ani se na to video nemusím dívat, z iPhone si dělá spoustu uživatelů srandu, ale každý výrobce jej do mrtě kopíruje včečně M$. Mám všechny běžné OS, ale WM a Android má k OSX hooooooodně daleko. Např. jedna z nejlépe hdnocených astronomických aplikací je Google Sky Map - já říkám, že to je aplikace pro malé děti ve srovnání s aplikacemi iPhone a tak to je i se spoustou dalších.... Masy chtějí iPhone, proto ho výrobci kopírujou a proto pro něj vývojáři dělaj aplikace, dobrý i k ničemu, jako u všech platforem. Je to IN, to nic neřiká o jeho průměrný vybavenosti, ale o marketingu Appleu a lidský povaze. Na druhou stranu, je to jedinej telefon u kterýho se mě můj antitechnickej taťka pořád neptá, jak se co udělá...
Josef01 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Nechci dělat flame, ale až se Google naučí dělat profi aplikace, to uplyne ještě hodně vody......
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 dnes je velmi tazke povedat...co bude
Helex Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 V 9. 12. 2010 v 23:35, 'Josef01' napsal: Nechci dělat flame, ale až se Google naučí dělat profi aplikace, to uplyne ještě hodně vody...... Google je mi díky svejm toolbarům sympatickej asi jako viry... Každopádně si myslim, že až Android překročí určitej počet prodanejch kusů, objeví se ty samý aplikace co máš rád na iPhonu i na něj. Je to otevřená platforma...
undertaker Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Ako dlho ročný užívateľ WM som z nového WM7 maximálne sklamaný ak sa rozhoduješ nad Androidom alebo nad WM7 chod určite do Androidu...
tombik Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Jo, tak to jsme na tom podobne. Jeste pouzivam WM 6.5 a ke spokojenosti. Hromada aplikací které stojí za to a slušná možnost upravit si a nastavit cokoli se mi zlíbí. Bohužel Windows Phone 7 jsou na tom ve všem více méně hůř než iPhone 4G....takže příští přístroj taky vidím asi na android.... Inu marketing a to jak to jde prodat je tím hlavním co firmy zajímá a většina lidí prostě nechce "překomplikovaný" telefon. A my co ano máme smůlu. Tedy, snad nám to aspoň trochu ten android vynahradí...
Josef01 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Chápu, uživatele WIN platformy si vždy utahovali z Apple, po vydání WM7 jsou "na prášky" a hledají jinou platformu. Já mám iPhone i Android a mohu srovnávat - Android potřebuje ještě tak 2-3 roky, aby dohnal iPhone, který tenhle business model vymyslel. Pokud chce Andriod rychlejší vývoj, musí skončit éra SW zdarma, pak to někam povede.....
sureshot Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 takato bola politika google skoro vzdy, nahnat ludi za vyhodnych podmienok do uzivania niecoho, potom to zdokonalovat az nasledne zacat ponukat veci za prachy.samozrejme dobrovolne a za podla mna dobre sluzby.
babaq Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 V 7. 12. 2010 v 12:34, 'Conrad' napsal: No jo,ale vzhledem k tomu že mobil mě vždy slouží dlouho,není zpozdilost si dnes kupovat něco s WM 6,5??? Je, je to výběhová platforma. Kromě verbální podpory MS (která nestojí za moc) se na WM 6.5 vyflákli i výrobci software - žádné updaty, žádný nový software, nic. Jsou lidi, které to tak baví, protože "jsou zvyklí", ale kupovat to jako nové je IMO nesmysl. V 12. 12. 2010 v 22:15, 'tombik' napsal: Jo, tak to jsme na tom podobne. Jeste pouzivam WM 6.5 a ke spokojenosti. Hromada aplikací které stojí za to a slušná možnost upravit si a nastavit cokoli se mi zlíbí. Bohužel Windows Phone 7 jsou na tom ve všem více méně hůř než iPhone 4G....takže příští přístroj taky vidím asi na android.... Řeším stejný problém. WM 6.5 umřely a začínají zasmrádat, WM 7 nechci, protože jsou - jak už někdo dříve řekl - vývojově tak 3 roky pozadu, takže můj další přístroj (po Diamondovi s WM 6.5.1) bude Android. Akorát ještě nevím jaký Dneska se vyvíjí nejvíce pro Android a iOS (iPhone), o WM 7 se zatím nic moc konkrétního říct nedá.
Milan156 Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 V 9. 12. 2010 v 21:42, 'Helex' napsal: Jojo, tátovi iPhone taky nerozmlouvám, konečně telefon se kterym si rozumí každej... Moc pěkný video, líp bych svůj vztah k iPhonu nepopsal http://www.videacesky.cz/skece/iphone-4-versus-htc-evo :d:d tohle je spíš do sekce humor
Martin J. Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Já někde četl za na WM7 například nejede ani SIMToolkit, takže pokud mám účet v Reiffeisen bance je to docela velkej problém.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se