Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeji pěkný den tak jsem se koukal po nějakých hodinkách a zaujaly mě tyto " Killtec 11199 Pánské automatic"

Prosím vás nevý někdo copak je to za výrobce strojek píšou že je to Citizen Miyota, automatic.

Plánuji je nosit všude vždy a pořád.

Děkuji všem Lubakv

Odesláno

Přeji pěkný den tak jsem se koukal po nějakých hodinkách a zaujaly mě tyto " Killtec 11199 Pánské automatic"

Prosím vás neví někdo copak je to za výrobce strojek píšou že je to Citizen Miyota, automatic.

Plánuji je nosit všude vždy a pořád.

Děkuji všem Lubakv

Odesláno

Hmm, já měl od nich po revoluci teplákovku, ale hodinky bych teda od nich nechtěl! Mrkni raději na prověřené značky, jako např. Seiko, Orient, mrkni trošku tady na fóru a zjistíš, že se dají za ty peníze sehnat i kvalitnější hodinky. ;)

Odesláno

Killtec jsem mel na zakladce tenisky... Roztrhal jsem je asi za dva mesice...

Měl jsem od nich boty. Dvakrát. Jediná značka, kde se mi rozpadl suchý zip (u obou párů). Víckrát bych si od nich nic nekoupil.

Co se hodinek týče, předpokládám, že stejně jako u ostatních obdobných značek je bude vyrábět (hádám, že asi v Číně) nějaká firma, která se zabývá výrobou hodinek a od této firmy si pouze koupí licenci. Což na druhou stranu může být výhoda, protože to nemusí být takový šmejd jako to oblečení. Strojek je v pohodě, zklamat se můžeš nad kvalitami pouzdra (nemusí být vodo nebo dokonce ani prachotěsné) a řemínku. Prostě ber to jako levné hodinky. Žádný dojem s nima neuděláš, ale jestli se ti líbí a cena ti připadá adekvátní, proč ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...