sodik Odesláno 7. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Odpoledne sem prosel nejake antiky v cetru Prahy.. Nejake Omegy tam byly, vetsinou starsi kousky 1998 - 2002 Ale v jednom sem nasel docela slusne Seamastery-cerne, komplet baleni, rok vyroby - prodeje 3/2008. Byly skutecne zachovale, neposkrabane, jen na tahu je videt ze byly nosene- normalni opotrebeni od noseni Mely i takovy ten piktogram na dynku. Podle me jsou origo!! Cena 30tis. Co na to rikate??
sodik Odesláno 7. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Tady jsou taky jedny slusny, na Aukru! Ale jsou Speedmastery. http://aukro.cz/show_item.php?item=1355887013 1
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 (upraveno) V 7. 12. 2010 v 10:51, 'sodik' napsal: Které hodinky jsou: 1) nejlépe zpracované, kvalitní a udělají parádu, strojek...atd. 2) nestranné hodnocení designu (mě se líbí Omegy a ¨pak Longines) Chtěl bych samozřejmě OMEGY, ale ty jsou pro mě cenově mimo mísu, proto se koukam po levnější verzi...cenově je L a O a H stejně 24 - 27 tis. Leda že by někdo nabízel použité Seamastery ) kromě Tagů jsem měl všechny a zůstaly u mě jen Seamastery. Orisy vapadají hodně malé, navíc mají hodně leštěných ploch a ty jsou dost náchylné na škrábance, Longinesy mě zklamaly. Pokud ne Omegy, tak snad opravdu kibim doporučovaná Suma, ty jsou v modrém provedení fakt hezký. Upraveno 7. prosince 2010 uživatelem milosklikar
cody Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Na tvem miste bych bral Omegy. Je to klasika, pro mnohe Svaty gral. A pripadny prodej bude nejmin bolet. Kdyz pockas, za 25-30t se tu cca 3x rocne objevi:-) Zatim bych koupil Seika. Kdyz te chytnou (coz je pravdepodobne) nechas si je na hrubsi rachotu a sport, kdyz ne prodas je v pohode dal.
Leviathan Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 ORIS Rule. Ak chces skutocne divery, nie kanclove tak ORIS. Omegy mam strasne rad ale pri priamom porovnani s ORISOM.....posud sam...tu je cela galeria
sodik Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 CO ŘÍKÁTE NA TUHLE NABÍDKU? V 7. 12. 2010 v 18:03, 'sodik' napsal: Odpoledne sem prosel nejake antiky v cetru Prahy.. Nejake Omegy tam byly, vetsinou starsi kousky 1998 - 2002 Ale v jednom sem nasel docela slusne Seamastery-cerne, komplet baleni, rok vyroby - prodeje 3/2008. Byly skutecne zachovale, neposkrabane, jen na tahu je videt ze byly nosene- normalni opotrebeni od noseni Mely i takovy ten piktogram na dynku. Podle me jsou origo!! Cena 30tis. Co na to rikate??
Pedro82 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 V 8. 12. 2010 v 8:37, 'sodik' napsal: CO ŘÍKÁTE NA TUHLE NABÍDKU? Těžko říct bez mučení a bez fota. V případě originálu jde o zajímavou nabídku.
pavel23 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Ještě jsi zapoměl na tyhle Fortis, jinak co napsal Viktor je naprostá pravda. Ty omegy seženeš v německu za 50tis.nové.
sodik Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 ty jsou pěkný ty Fortisky....
pavel23 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Já je taky mám a jsou super, ne že bych je nevyměnil, ale pak si to vždy rozmyslím. Mají perfektní ručky a takový stříbřitý ciferník. Jen mi k nim schází kovo.tah.
vlasta66 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 V 8. 12. 2010 v 10:41, 'sodik' napsal: ty jsou pěkný ty Fortisky.... FORTIS B-42 Marinemaster v prodeji na aukru http://moda.aukro.cz/item1359308805_fortis_b_42_marinemaster.html
Návštěvník Ondra Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) V 7. 12. 2010 v 18:03, 'sodik' napsal: Ale v jednom sem nasel docela slusne Seamastery-cerne, komplet baleni, rok vyroby - prodeje 3/2008. Byly skutecne zachovale, neposkrabane, jen na tahu je videt ze byly nosene- normalni opotrebeni od noseni Mely i takovy ten piktogram na dynku. Podle me jsou origo!! Cena 30tis. Co na to rikate?? Cena je dobrá. Jestli, jak píšeš, byly ve slušném stavu, a líbily se ti, běž do nich. Lepší hodinky než Omega SMP bys těžko hledal. Jsou pohodlné, univerzální, reprezentativní a mají charisma... Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem Ondra
sodik Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 V 8. 12. 2010 v 12:29, 'Ondra' napsal: Cena je dobrá. Jestli, jak píšeš, byly ve slušném stavu, a líbily se ti, běž do nich. Lepší hodinky než Omega SMP bys těžko hledal. Jsou pohodlné, univerzální, reprezentativní a mají charisma... Teď studuju Seamastery... dle výroby modelu jsou různé drobné změny v označení: 1) pod znakem Omegy je označení Seamaster v druhé variantě je nápis Seamaster pod osou ručiček. 2) někdy je napis Seamaster červený, jindy bílý 3) někdy je tam nápis CO-AXIAL nebo Professional nebo Chromometer...a různé variace těchto popisů....co a jak označení přesně znamená? Možná se ptám dost hloupě, ale já o hodinkách nevím lautr nic. Jinak, na co je ta druhá korunka vlevo nahoře, když se koukám na hodinky kolmo na ciferník s 12 nahoru. Díky moc.
Návštěvník Ondra Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) V 8. 12. 2010 v 12:44, 'sodik' napsal: Teď studuju Seamastery... dle výroby modelu jsou různé drobné změny v označení: 1) pod znakem Omegy je označení Seamaster v druhé variantě je nápis Seamaster pod osou ručiček. 2) někdy je napis Seamaster červený, jindy bílý 3) někdy je tam nápis CO-AXIAL nebo Professional nebo Chromometer...a různé variace těchto popisů....co a jak označení přesně znamená? Možná se ptám dost hloupě, ale já o hodinkách nevím lautr nic. Jinak, na co je ta druhá korunka vlevo nahoře, když se koukám na hodinky kolmo na ciferník s 12 nahoru. Díky moc. Těch otázke je dost Typ hodinek, který sháníš je Omega Seamaster Professional, dělají se v různých variantách velikosti, barvy ciferníku, tvaru ruček a kalibru (quartz, klasický automat, co-axial, chrono, gmt...). Nápis chronometer znamená, že přesnost strojku byla testována a mají COSC certifikát. Korunka na pozici 10 je heliový ventil a využiješ ji jen při dekompresi po hlubinnném potápění. Mrkni se přímo na stránky Omega: http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-diver-chronometer/25318000 Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem Ondra
Domino Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Omega a nechceš zkusit ebay, například zde a zde.
jamikadze Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Oris.Jedne som uz mal tie 44m a teraz som objednal zas Oris.Nieco ma k nim laka.Omega je ties dobra volba.Ale mal som ich na ruke,ale mne osobne nieco tam chyba.Keby,ze sa rozhodnes na Oris posli ss viem vybavit super cenu.
sodik Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 tak sem se byl podívat na hodinky Omega Seamaster Professional (nemaji vystouple logo Omegy) w.n. 902 09 712 (císlo na karte i na hodinkach stejne) Ref. 22 64 50 00 Koupeno 24.3.2008 v Henri Stijnen Jeweliers....v Holandsku Vypadaji slusne, jak uz sem psal, na dynku ochranne logo a cervena tecka, neporusena!
Návštěvník Ondra Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 V 8. 12. 2010 v 18:59, 'sodik' napsal: tak sem se byl podívat na hodinky Omega Seamaster Professional (nemaji vystouple logo Omegy) w.n. 902 09 712 (císlo na karte i na hodinkach stejne) Ref. 22 64 50 00 Koupeno 24.3.2008 v Henri Stijnen Jeweliers....v Holandsku Vypadaji slusne, jak uz sem psal, na dynku ochranne logo a cervena tecka, neporusena! Kompletní info o nich nalezneš na stánkách Omega: http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-quartz/22645000 Jedná se o quartzový model. Tady je většinou oblíbená mechanika. Ale i quartz má své výhody
ricous Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) Určitě Omegy. A než je seženeš podle svých představ, tak Orisky, modré a navíc ty vlnky mají taky... Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem ricous
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se