Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zaujimaju ma tieto hodinky, co na ne vravite? Nie su to sice automaty, ale ked ma clovek viac automatov, tak sa mu nechce stale nastavovat hodinky ked su par dni odlozene...cena je cca 400 eur v nasich podmienkach. Vie niekto kde by sa to dalo zohnat lacnejsie? Dakujem za kazdu radu

http://www.newatch.com/tienda/product_info.php/products_id/5831?osCsid=2a36a719373d439b0e059720754407ba

Z toho odkazu to máš za 360 Eur

Odesláno

Z toho odkazu to je za 288 eur, ale nemam sajnu co je to straku, nechcem sa odrbat...okrem toho by ma zaujimal vas nazor na tieto hodinky. resp co ine by ste mi poradili zhruba okolo 300 eur. Dakujem

Odesláno

Zaujimaju ma tieto hodinky, co na ne vravite? Nie su to sice automaty, ale ked ma clovek viac automatov, tak sa mu nechce stale nastavovat hodinky ked su par dni odlozene...cena je cca 400 eur v nasich podmienkach. Vie niekto kde by sa to dalo zohnat lacnejsie? Dakujem za kazdu radu

http://www.newatch.com/tienda/product_info.php/products_id/5831?osCsid=2a36a719373d439b0e059720754407ba

Kdes sebral ten odkaz? Já jsem přihlášený do účtu Petra Kuchaříka (prodejce hodinek na aukru), vidím jaké objednávky udělal a kolik zaplatil. Dost slabě zabezpečené. PROSÍM MODERÁTORY O SMAZÁNÍ CELÉHO VLÁKNA!

Odesláno

Z toho odkazu to je za 288 eur, ale nemam sajnu co je to straku, nechcem sa odrbat...okrem toho by ma zaujimal vas nazor na tieto hodinky. resp co ine by ste mi poradili zhruba okolo 300 eur. Dakujem

bez DPH a dopravy

Odesláno

doprava ano, ale DPH?v ramci EU nemozu firmy posielat FO bez DPH...cize max ten poplatok za dopravu co je 15 euro

Cena je tam uvedena bez španělského DPH, které ti samozřejmě napočítají. Stačí se proklikat dál objednávkou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...