Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj vsem to to forum nenastevuji nejak casto ale uz jednou jsem si tu byl pro radu pred koupi mich prvnich automatu a rada zvas mi zde velmi dobre poradila :thumbsup_anim:

znovu jsem v situaci kdy se nemuzu rozhoupat potrebuji znovu poradit jde oto ze automaty ktere stali cca 15tis se mi nechce brat uplne vsude ( napr dilna :smile_anim: atd ) hodinky ktere jsem mel k temto ucelum jsou jiz nefunkcni :crying_anim02: proto se poohlizim ponecem jinem vmerku mam Casio W-96H-1AVEF nebo Casio Sports Digital

W-800G-9 hlavni kriteria pro me jsou vode odolnost 50m a vice ,multifunkční budíček,podsvětlení ciferníku, datum ,stopky , popr. odpocet casu , funkce Snooze a co nejvice cerne to vse max do 1000kc . Nebranim se jinym znacka ale preferuji casio po prolezeni par stranek na netu me docela prekvapil celkem strohy vyber hodinek s temito funkcemy . Pokut mate pro me nekdo nejakou radu tak predem dekuji . :smile_anim:

Odesláno

Nevim, jak tady, ale na ebayi se daji sehnat za slusne penize napr. DW5600 a uz jsou to gecka :-) Jenom nevim, co je to ten multifunkcni budik.

Odesláno

DW 5600 jsou dobrá volba jen se asi nevejdou do finančního limitu. Ale já si myslím, že se vyplatí limit trochu přizpůsobit. Multi alarm je budík kde lze zadat navíc ještě den a měsíc nebo jejich kombinaci. Např budík zvoní jen 12.7. v 17:45 nebo každého 12. v měsíci nebo každý den 7.měsíce nebo úplně každý den.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nechce se mi prolezat na netu navod na DW5600, ale podle vyrobce by mel mit multifunkcni budik. Cena na ebaji je i s postovnym 1k Kc. Zatim jsem nikdy nemel zadny problem s hodinkama z ebaye, takze osobne bych sel do nakupu prave tam. Protoze i kdyby se jim neco stalo, porad to stoji polovinu, co tady, coz je podle me padny argument.

Odesláno

mrkni se sem - poštovné 16usd a do týdne jsou doma, parkrát jsem u nich nakupoval:

htt://www.nywatchstore.com/casiogshock.html?sf=1&sd=a#sortblockp

http://www.nywatchstore.com/cawaonsa.html?sf=1&sd=a#sortblock

tak jsem nakonec obednal ty dw5600 z

htt://www.nywatchstore.com/casiogshock.html?sf=1&sd=a#sortblockp

teda alespon doufam protoze mi neprisel zadnej potvrzujici email a hned pote co jsem je asi koupil se tam objevilo ze uz je nemaji tak nevim :mellow: snad do vanoc dojdou dekuji vsem za tip a rady . rozdil cen v cechah a tady na tech strankach me opravdu dostal :eek:

Odesláno

To je zajímavé. Já tam včera objednal Risemany a email přišel. Tak uvidíme, kdy to přijde. Zrovna včera jsem byl po městě obkouknout hodinky a viděl jsem DW5600 za 2300,- což je sakra rozdíl. No a samozřejmě tam byly i Risemany o kterých jsem přemýšlel už v minulosti, páč je beru jako Kinga géček.

Odesláno

zdar

uvazuju o koupi GW-9200 nebo GW-m5600 z nywatchstore.com...

chtel bych se zeptat jak je to u nich reseny se clem ?? u tech GW-9200 kdyz dam USPS first class dodani tak uz sem pres 150 dolaru :( tak bych byl nerad abych platil dalsich X tisic za clo :-D

jiny (levnejsi) postovny - dodani mi tam nejde nakliknout, ze pro CR neni dostupny.

Diky

Odesláno

Uvidim, jak to bude se clem a podobne. Ale pro presnost, nejvetsi palka je dan. Clo je jenom par procent, ale dan je dost. Kdyz sem si nechaval posilat Seika Monstry, tak to vyslo na nakych 160 a nic navic sem neplatil,ale to bylo nekde z Honkongu takze rikam, uvidim.

• po 2 týdnech...
Odesláno

A sakra... čekám je každou chvíli, ale stále nic...jen abych nenašel ve schránce lístek od státních zlodějů :-/

No a co na ně jinak říkáš?

Odesláno

ja co sem tak cetl a snazil se hledat tak t snad neni 150 dolaru, ale 150 euro ...necelejch 200 dolaru :)

tak by to s tema poplatkama /clo, dane/ melo byt OK.

ale neber to jako 100% informaci :)

Odesláno

no právě, dohromady to je nějakých 155 dolarů, už před tím to prošlo...ale kdo ví, nějak to nesleduju, prý ti šašci zas chcou (nebo už to udělali?) snížit hranici na 30 euro, ale to nevím.

Odesláno

Jo jsou super hlavne mi je ani nechteli na poste dat ze prej tam je vse cize napsano a pani postacka nevedela co stim nakonec mi je ale dala . Posledni dobou mam s ČP jen spatne zkusenosti no nic :) docela me prekvapila i vaha prvni co me napadlo bylo ze v baliku budou jen smuchlane noviny ale nakonec tam na me cekali hned jsem je zkusil a padli mi velice dobre tak ze ja sem spokojen a jeste kdyz porovnam ceny tady unas a stamnejsim obchodem tak to je nebe a dudy :D jeste jednou dekuji vsem kteri mi dali tip a preji vam vesele vanoce a stastny novy rok :santa:

S pozdravem

Daniels :wine:

Odesláno

Výše bezcelního limitu je 150 EUR, chlapci moji. Pokud je to posíláno standardní poštovní cestou, tak se poštovné do ceny nezahrnuje. Pokud to však "jede" nějakou lepší poštou (FedEx apod.) tak se do toho limitu započítává i toto poštovné. A počítá se to podle kurzu vydávaného MF ČR...

A pozor, tento limit od 1.4.2011 bude snížen zpět na 22 EUR. Je to v rámci nařízení EU... :-(

Odesláno

A pozor, tento limit od 1.4.2011 bude snížen zpět na 22 EUR. Je to v rámci nařízení EU... :-(

A to se vztahuje i na třeba použité hodinky? Třeba na: used plastic watch? Jestli jo tak to je hrůza :crying_anim:
Odesláno

tak ono to snizeni uz je oficialne ? no fuj...

tak t abych se rychle rozmyslel a jednal dokud je cas :-)

a j melo by se to vztahovat na jakykoliv zasilky z venku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...