efreeti Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 (upraveno) Nejsem teda expert...ale taky se o to trochu zajimam...nevim jestli se s tech fotek da s jistotou urcit pravost...asi ne...ale zas mi, z toho co vidim, nic nedava duvod neverit, ze to nejsou omegy. Luneta vypada v poradku..a luneta je obvykle na 300M zubozena nejvic. Podle indexu je to novejsi model coz je plus, si myslim. Spona je podrapana asi jako na vsech poradne nosenych hodinkach...ale u Seamastru se pry da krasne rozlestit. Stav tahu bych si z tech fotek netroufl posoudit. Quartzu snad nic moc byt nemuze...tzn bud jdou jak maji nebo nejdou vubec . Zasadni informace jestli tam jsou vsechny karty, kde jsou kupovane apod. No asi by to chtelo prohlidnout na vlastni bulvy, ale zas za 13tis clovek nemuze chtit zazraky. Da se ocekavat, ze si na ne nikdo neprihodi, takze pokud mas Sodiku zajem, kontaktuj prodejce a domluv si treba prohlidku po skonceni aukce ;-) Jestli te prodejce vylaka do nejakeho chomutovskeho cikanskeho ghetta...tak uz budes vedet ze je neco spatne a ber nohy na ramena Upraveno 21. prosince 2010 uživatelem efreeti
Josef01 Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Podle mě jsou pravé, ale v ubohém stavu (zřejmě stejném jako majitel) a pokud se k nich choval mizerně, tak to je tak zralé na servis. Něco takového bych nekoupil ani za 6 tisíc, ostuda, humus, kdoví zda tam nejsou zárodky neštovic, tyfu apod.
sodik Odesláno 21. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Kupovat to nebudu, dal sem to sem pro zajimavost ))
xoslic Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 sibirnaya ich predava v ciernej verzii v sekcii Prodám. Za velmi slusnu cenu!
sodik Odesláno 21. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 sibirnaya ich predava v ciernej verzii v sekcii Prodám. Za velmi slusnu cenu! Ano vim, psalsi s nim, hodinky nejsou ve velmi dobrem stavu. Jsou proste velmi nosene.
sodik Odesláno 22. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 stále přemýšlím, že bych zítra koupil úplně nové Omegy Seamastery u Dušáka, sice quartz, ale může to být nástup na moje "chronomagorství" ale doufám že ne. Je to velice nářočný koníček. Proto jednou nové Omegy a pak do budoucna nejspise nejake letecke automaty z chronoshopu nemate nekdo slusnou slevu u Dušáka, mě nabídli max. 10% a to už se cukali, takze by byly ze 42tis za 38tis...no, kdyby to slo jeste o nejake procenta shodit, byly by to vice nez fajn!! Budu se revanžovat dík.
Seamaster Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Proc srot? Za tech 15 kolik tam ted jsou je to fajn. Das 3,5 za prelesteni a nepoznas je. Pokud ses takovej puntickar jak o sobe tvrdis, tak tu nespekuluj a up neco v NOS nebo nove za dvojnasob a mas vyreseno. Prijde mi, ze se soustredis pouze na prodeje v CR a tady bude pomer cena/stav asi vzdy o neco horsi...A nebo to chce hodne trpelivosti a v zaveru i rozhodnosti, coz mi prijde ze ti chybi
Josef01 Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Pokud je nekdo puntickar, je to s nim vzdy tezke, protoze chce starsi vec ve stavu a funkcnosti nove. Jakmile sodik koupi nove, dockame se x prispevku denne, ze ty hodinky uz nekdo musel mit v ruce, ze delaji 5s denne a to necekal apod. Jinak co se tyka tech na aukro, do nich bych nesel. Evidentne se k mim choval nekdo jako cune, kdovi v jakem stavu je kalibr apod. Myslim, ze to prelesteni je to nejmensi, spis to vidim na kompletni generalku mozna po nekolika padech na zem a "utopeni"...
sodik Odesláno 22. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Josef01: Tak to neni clovece. Kdyz koupim nove, prece nebude rikat ze to nekdo nosil....tak mimo nejsem puntickar jsem, ale nosene hodinky mi nevadi, ale pokud maji zaseky a poskrabanou lunetu atd...tak to je podle me uz dost problem....a zbytecne penize navic za nejaky servis a vymenu Jinak o presnosti chodu nehodlam spekulovat ani jej hloubej studovat a merit atd... Jinak se tedy omlouvam, pokud zde stale zapleveluji forum
Josef01 Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 To se ale mylis, pokud si kupujes nove v prodejne, vzdy je melo mnoho lidi na ruce, nebo myslis, ze prodejce jde do skladu a vynda z velke plne bedny krabici s netknutyma hodinkama, tak na to zapomen.
sodik Odesláno 22. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 To se ale mylis, pokud si kupujes nove v prodejne, vzdy je melo mnoho lidi na ruce, nebo myslis, ze prodejce jde do skladu a vynda z velke plne bedny krabici s netknutyma hodinkama, tak na to zapomen. jasny, to ano, proti tomu nemam namitek
Seamaster Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Vzhledm k tomu, Ze Sodik chce quartz, tak presnost asi neni na poradu dne... je mi jasny, ze chces super hodinky za malo, ale to kazdej. Snazim se ric, ze pokud jsou hodinky i dost jety, da se to dost kvalotne rozlestit. Pozor si treba dat jen na ryhy v safiru - coz je tost vzacne, a na hluboke sekance v pouzdru, vse ostatni je snadno resitelne.Chce to trochu odvahy a rozvahy se k necemu rozkyvat jenom
xoslic Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Vzhledm k tomu, Ze Sodik chce quartz, tak presnost asi neni na poradu dne... je mi jasny, ze chces super hodinky za malo, ale to kazdej. Snazim se ric, ze pokud jsou hodinky i dost jety, da se to dost kvalotne rozlestit. Pozor si treba dat jen na ryhy v safiru - coz je tost vzacne, a na hluboke sekance v pouzdru, vse ostatni je snadno resitelne. Chce to trochu odvahy a rozvahy se k necemu rozkyvat jenom suhlasim, u Dusaka som bol a tie quartzky som mal tiez na ruke;). Osobne by som kupil tie cierne Omegy z fora a dal ich prelestit,nova lunetka nestoji majland a da sa kupit na ebay. 38tis za nove ked mas moznost usetrit 18 tis mi pride zbytocne. Je to len moj nazor.
Peta-Biker Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 (upraveno) suhlasim, u Dusaka som bol a tie quartzky som mal tiez na ruke;). Osobne by som kupil tie cierne Omegy z fora a dal ich prelestit,nova lunetka nestoji majland a da sa kupit na ebay. 38tis za nove ked mas moznost usetrit 18 tis mi pride zbytocne. Je to len moj nazor. Můžu-li k tomu něco říci já, tak asi takhle. Záleží, jaký je člověk hnidopich. Třeba já bych to řešil takhle - než koupit staré, kde budu muset měnit lunetu(4,5 + leštění, atd - další 3), to jsme na 27 +- Za 1200euros se daj koupit nové z Německa, takže něco okolo 30 - šel bych touhle cestou. Jen tak mimochodem, dneska, kdybych vybíral quartzky, vyberu si ze Sinnu, kde mi nabídnou mnohem více muziky za stejné peníze. Upraveno 22. prosince 2010 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 sodik: no hlavně bych si být tebou rozmyslel, jestli dát tolik peněz za Omega quartz. Na to, že na nich sekundová ručka nedokáže lícovat s indexy na číselníku, že to není termokompenzovaný quartz, je to dost peněz. Ten stroj v nich není nic moc. Rhodium na těch pár milimetrech čtverečních kovu, který v nich je, to nezachrání. Pokud chceš kvalitní a drahý quartz, Peťa-Biker ti dobře poradil, nebo se mrkni na japonskou produkci. Za naprostou špičku já osobně považuji např. Citizen Chronomaster Ti. Nejpřesnější quartz a vinikajicí pouzdro s technologií duraterc. Omega za ty prachy nestojí. si koleduješ o dva mínusové body - LOOL
Návštěvník Ondra Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 stále přemýšlím, že bych zítra koupil úplně nové Omegy Seamastery u Dušáka... Vzhledem k tomu, že (pravděpodobně) ještě nemáš "utopené" peníze v nevýhodných nákupech/prodejích, máš velkou šanci si dát "první dobrou". Bondovky jsou výborná volba a pokud si je koupíš nové, nemáš co řešit (nějaká negativa ohledně stavu). Maximálně jednou za 3 roky necháš za pár stovek vyměnit baterku a jedeš dál. Být na tvém místě, šel bych do toho.
sodik Odesláno 23. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Hodinky pořízeny... Nejsou nové! Staří dva roky (už mají orámečkované indexy a vystouplí znak Omega), první majitel, koupeno v ČR, quartz. Mě to pro začátek stačí a vypadají moc pěkně, skoro jak nenošené, komplet balení. Cena byla polovic, co nové u Dušáka. (peníze jsem nutně utopit nechtěl, myslím, že koupě nebyla zase tak nesmyslna, vzhledem ke stavu hodinek a staří) Předpokládám, že spoustě členů se ulevilo, že tu nebudu nadále řešit pitomosti ohledně hodinek!! Děkuji za spolupráci. PS: někdo bude možná namítat, že to jsou quartz, ano nejsou to pro někoho pořádné hodinky. Automaty jsou na pořadu dne za nějaký půl rok a budou 100% z chronoshopu.cz, tam je slušný výběr. Ondra
sodik Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 jedna fotka, zkousel jsem fotit dve hodiny a sla pouzit jen jedna fotka mam problemy s odratama....i na teto fotce je malinko odraz, musim to nejak poladit.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se