Lemare Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Taktéž gratuluju Na tyto Orisky mám celkem zálusk, ale ještě je musím vidět naživo.
jamikadze Odesláno 12. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 (upraveno) Taktéž gratuluju Na tyto Orisky mám celkem zálusk, ale ještě je musím vidět naživo. No no pozri si ich.Mna priam prekvapili.Tie som ich kupoval,bez toho aby som ich prvy videl.Prvy dojem.Uzasneee.A za tu cenu. No viem ich pozhanat za 910 libier v obchode co je 27 363,59 a v koscome 35 000cz http://www.hodinky-koscom.cz/Oris-64376098454MB-I16438.html nato,ze to je kupovane v kamenaku Upraveno 12. prosince 2010 uživatelem jamikadze
jamikadze Odesláno 12. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Tak par novych foteciek.Podotykam.Amaterske)))
skalis Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Orisky jsem naposled videl pred dvema tydny u Bati, mel je nejakej chlapik, co koukal po botkach. Ale myslim, ze to byly GMT. Koukal jsem na ne jak puk a docela dost se mi libily! Je mi sympaticke, ze Oris jde u potapek ciste vlastni cestou a nekasle ani na funkcni stranku veci. Paradni hodinky!
jamikadze Odesláno 14. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Tak hodinky po par dnoch nosenia su ok,skoda tej lumine orange,ale da sa to prezit)))Su citit,prijemne na ruke.A aJ VR vrstva je pekne vidiet.Su ozaj krasne.Zatial max spokojnost.A su presnejsie ako moje predosle orisky. Akurat som si kupil od jedneho clena kozeny remen,ktory je sity na objednavku,ked dorazi hodim sem foto.No este to ale potrva pokym dojde tu do uk))
panedge Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Na tyhle Orisky koženej řemen?to snad nemyslíš vážně:-)za prvé tam nepude a za druhé se to vůbec nehodí.A hlavně tohle je nejlepší tah,kterej může existovat!
jamikadze Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Na tyhle Orisky koženej řemen?to snad nemyslíš vážně:-)za prvé tam nepude a za druhé se to vůbec nehodí.A hlavně tohle je nejlepší tah,kterej může existovat! NO ved uvidime,tak to to bude vzyerat.Je to zaujimave.Fotky su pouzite od clena fora,od ktoreho som ten remen kupil.
Peter2 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Gratulujem ku peknemu kusku, cierna z orange je dobra kombinacia. Na kozi nie su zle, ale ten SS im viac sekne, dava im ten spravny smrnc.
jamikadze Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Gratulujem ku peknemu kusku, cierna z orange je dobra kombinacia. Na kozi nie su zle, ale ten SS im viac sekne, dava im ten spravny smrnc. Ja viem.Ja to budem len striedat.Lebo na mojich predoslich oriskach som sa uz poucil.Je velmi tasko prelestit tach,kedze je esteny a kartacovany. Neskor urcite bude aj origo gumeny remen.
nickolas Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Přidávám se ke gratulantům, jsou luxusní ...toho foťáku škoda...jinak dneska po obědě jsem naposledy (asi po stošedesátédesátéčtvrté) zavolal do UPS a ejhle, za hodinku byly moje nové ORIS DIVERS TT1 na mém zápěstí!!!
jamikadze Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 cawko.Potrebujem radu ohladom He ventilu co mam na orsiskach.Viete ako ludia su zvedavy.Tak nechem nikomu ich dat do ruky aby mi tym niejako otvaral ho a podobdne.Proste je niekde navod,alebo nieco ako to funguje?? viem,ze to ja osobne nikdy nevyuzijem,kedze moj max je 6m ale predsa.A este troska vysvetlit mu moju lunetu. dakujem.
xoslic Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 cawko.Potrebujem radu ohladom He ventilu co mam na orsiskach.Viete ako ludia su zvedavy.Tak nechem nikomu ich dat do ruky aby mi tym niejako otvaral ho a podobdne.Proste je niekde navod,alebo nieco ako to funguje?? viem,ze to ja osobne nikdy nevyuzijem,kedze moj max je 6m ale predsa.A este troska vysvetlit mu moju lunetu. dakujem. citaj tu: /zdroj Wikipedia/ Automatic helium release valves usually don't need any manual operation. There are however helium release valves featuring an additional screw-down crown at the side of the watch. When the diver starts to ascend, the diver simply unscrews the valve's crown to the full open position, allowing any breathing gas that may have been trapped inside the watch to escape during decompression. Predpokladam, ze maju srubovaci ventil podobne ako Omegy . Automaticky ventil je napr. na Breitlingoch napr Avenger Seawolf
jamikadze Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) Cawko mal som troska problem s novymi oriskami co sa tyka casu sli mi 15 sekund do plusu,co som uz pisal v inom vlakne.Prisiel som na vadny winder.No dnes po 24 hodinach 0 Cize zatial hodinky superrrr.Okrem tej luminy)))) svieti slabsie,ale to len preto lebo nase oko vnima orange inac ako zelenu B)aspon tak to vsade pisu)))ale to prezijem))) Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem jamikadze
jamikadze Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 cawko-Tak dnes konecne po dlhom cakani,koli poste mi dosiel tento kozeny remen kupeny od verneho clena fora. No co poviete?ide im to? bez tahu su ako s papiera na ruke.su take lahucke az nezvyk. NO samozrejme budem to striedat.Tach je tach. Fotecky narychlo
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 z koho z coho Z papiera a TAH je naozaj TAH vyzera pekne ten remen aj mäkko.
jamikadze Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) z koho z coho Z papiera a TAH je naozaj TAH vyzera pekne ten remen aj mäkko. Ano uvedomil som si chyby :suicide_anim:neskoro Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem jamikadze
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 v pohode, niekedy sa nezdrzim neber to v zlom
Georgeisin Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Parádní hodinky a k nim nápaditý fotky. Užij si je
jamikadze Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) tak troska som sa pohral,co vy nato???? Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem jamikadze
Leviathan Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) skus trochu pohladat na fote. Niekto tu zbastlil adapter na ORIS. Aby sa dali pouzivat standartne remene. Super napad. edit: nasiel som to vlakno....je to tu. Velmi podobnym sposobom je vyrieseny origos gumak na TG aquagraph. (Dva klby.) tu je to dobre vidiet Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem Leviathan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se