Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

speedmaster

Konecne   Poslu jeste zitra par dalsich fotek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

speedmaster

Taaaaak posilam fotecky.   AP ROOD vs. IWC Top Gun Chrono

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Bok

Spona

Wrist 1 4e04eab84c0be0

Návštěvník dlubix
Odesláno

Mirku,... krása :-) Jen k tomu tričku F.T. by to chtělo spíš něco do vzduchu než pod vodu, ne? Ale je fakt, že když by jsi se s nima fotil v neoprenu, bylo by to divný :-D Gratulace....

Odesláno

Mirku,... krása :-) Jen k tomu tričku F.T. by to chtělo spíš něco do vzduchu než pod vodu, ne? Ale je fakt, že když by jsi se s nima fotil v neoprenu, bylo by to divný :-D Gratulace....

To je pravda, proto jsem si vzal sve Top Guny. AP mam na druhe ruce, protoze jsem tady vsem slibil fotky :D Diky

Odesláno (upraveno)

Myslím si, že tento AP ROO diver práve prebral žezlo najluxusnujšieho divera od Blancpain a ich Fifty Fathoms...:)

Zaujímalo by ma zopár info ohľadom hodiniek:

Majú hacking? A dátum sa dá posúvať aj smerom dopredu aj dozadu? Ručičky a indexi su z bieleho zlata? Ako dlho vydrzi luminiscencia? Diki a este raz gratulujem:)

Toto je pre ma najvacsia pecka tu na fore

Upraveno uživatelem neon
Odesláno

Cawko.Teraz napisem za mna.Su to naj hodinky pre mna tu z fora,ktore som videl od doby od kedy som prihlaseny.A par rockou to uz bude.Mne sa nesmierne pacia.Urcite raz,ked popracujem na sebe tak si aj ja ich mozno dovolim)))Gratulujem. Krasaaa :jawdrop:

Odesláno

Majú hacking? A dátum sa dá posúvať aj smerom dopredu aj dozadu? Ručičky a indexi su z bieleho zlata? Ako dlho vydrzi luminiscencia? Diki a este raz gratulujem:)

Ano, maji hacking. Datum se posouva jen smerem dopredu. Rucicky jsou z bileho zlata, ale jestli i indexy, to netusim. Luminescence vydrzi podle normy, prosim opravte mne nekdo - je to po 8 hodinach musi byt rozeznat cas na vzdalenost 25 cm? Ale v praxi jsem to nezkousel... Sviti hodne, ale Panerai to neni, coz bude dane mnozstvim Superluminovy...

Odesláno

Cawko.Teraz napisem za seba.Su to naj hodinky pre mna tu z fora,ktore som videl od doby od kedy som prihlaseny.A par rockou to uz bude.Mne sa nesmierne pacia.Urcite raz,ked popracujem na sebe tak si aj ja ich mozno dovolim)))Gratulujem. Krasaaa :jawdrop:

Odesláno

tie teda maju look aj ducha, na fore je vazne len malo podobnych kuskov co sa vzhladu a celkoveho vyzarovania tyka.

su krasne aj velkost akurat, paradne pasuju. opat chvalim.

snad na zraze niekedy :)

Odesláno

Hodinky jsou opravdu nádherné. Díval jsem se na ně předevčírem v Pařížské ve výloze.

Nevím, jak je to myšlené s tím, že tam "ta krásné prodavačka už nepracuje", ale v neděli tam byla nádherná slečna a říkala to o ní i moje manželka! :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...