Kristian.nov Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Co myslíte, dobrej kup? http://viewitem.eim.ebay.cz/Orologio_da_uomo_LONGINES_HYDRO_CONQUEST_nuovo/260695416491/item
levistrauss Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 To zas byla odpověď... Tyhle hodinky jsem měl, podle mě jsou docela fajn, nepůsobí moc robustním dojmem, takže podle mě velmi univerzální... Velmi mile mě překvapil tah, ale pozor na leštěné dílky, cosela rychle se poškrábou. Korunka šroubovací (jak jinak), docela dobře se s ní manipuluje. Jinak uvnitř klasická eta 2824-2, ani nevím, jestli je nějak modifikovaná... Cena odpovídá novým hodinkám (například tady jsou za 839 USD). Pokud se jedná o už používané hodinky, asi bych do nich s ohledem na cenu nešel.
baza Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 "Nuovo con scatola e garanzia. Al momento dell'acquisto emettiamo scontrino fiscale e/o fattura." ....znamená asi tohle: Nové se škatulí a garancí. V momentě prodeje bude vydán daňový doklad nebo faktura.Myslím, že je to dobrá cena.
Hasňa Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 (edited) Skvela cena, dobre hodinky. Pokud to ovsem neni levarna. Edited December 14, 2010 by Hasňa
Recommended Posts