Přejít na obsah

30 hlasů

1. 1. Pacia sa Vam tieto hodinky?

• Ano
      11
    • Nie
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nic nepredavam, neuvadzal som cenu zaujimal ma len nazor, ci aj ludom ktori sa pohybuju medzi hodinkami sa nepacia tak ako mne. Fakt sa ospravedlnujem a vsetko vymazem. Ak by som predaval tak hned na zaciatku uvediem udaje, napisem cenu a pod. nic z toho som nespravil. Necakal som taky pristup...

Odesláno

Jednak nic nevymažeš, protože nemáš admin práva a jednak moc dobře víš, že tady prodávat nemůžeš, ale jinak nic ve zlém....

Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 18:10, 'DITech' napsal:

Prepac, ale vobec to tak nie je. Tie hodinky vyzeraju dobre na oficialnych fotkach ale nazivo som bol sklamany. To, ze su v stave akom su, za to ja nemozem a neviem co je zvlastne na tom, ak dobremu zakaznikovi zapozicaju hodinky.

A vobec som nesiel nikoho ohurovat, necakal som takuto reakciu na tomto fore. Hlboko sa ti ospravedlnujem a cele to stiahnem.

:gora: ty jsi ale veselá kopa. Já nevím, jak na Slovensku, ale není úplně běžné půjčovat drahé hodinky byť dobrému zákazníkovi, protože mohou přijít k poškození a stávají se těžko prodejnými. Jinak mi se tady rádi hodinkami chlubíme a občas do sebe u toho i "rýpeme" :smile_anim:
Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 18:24, 'funf5' napsal:

:gora: ty jsi ale veselá kopa. Já nevím, jak na Slovensku, ale není úplně běžné půjčovat drahé hodinky byť dobrému zákazníkovi, protože mohou přijít k poškození a stávají se těžko prodejnými. Jinak mi se tady rádi hodinkami chlubíme a občas do sebe u toho i "rýpeme" :smile_anim:

Asi uz boli zapozicane predtym, alebo ich nosil majitel predajne, pretoze z nich ma skutocnu radost. Je na nich stale cenovka...

Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 18:30, 'DITech' napsal:

Asi uz boli zapozicane predtym, alebo ich nosil majitel predajne, pretoze z nich ma skutocnu radost. Je na nich stale cenovka...

Chtěl bych poznat majitele prodejny, který si dobrovolně uvede, nebo nechá uvést do podobného stavu zboží, které prodává. :whistling:
Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 18:53, 'funf5' napsal:

Chtěl bych poznat majitele prodejny, který si dobrovolně uvede, nebo nechá uvést do podobného stavu zboží, které prodává. :whistling:

Nevím, proč by nemohl TOHLE zboží půjčovat až do alelujá..........
Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 19:18, 'DITech' napsal:

Prosim ADMINA o stiahnutie tohto vlakna. Dakujem

Sice to nebylo na mě, ale žádosti se nevyhovuje. Jestli ti vadí diskuze, vlákno si zamkni.
Odesláno

Jenom teda k tomu pujcovani pribeh ze zivota. Kamarad slintal nad UN ktere jsou sice levnejsi, ale z obchodnih hlediska podobny pripad. Po kontaktovani jeho znameho z K. Varu mu je odtud (z prodejny) do Netolic privezl taxikar. A protoze se kamosovi zalibili rozhodl si je nechat na vyzkouseni. Za tyden (nepamatuju se uz presne) prijel taxikar, dostal plnou cenu v eurech a bylo. Ne ze by to byl muj pripad nebo pripad konkretne tehle hodinek, ale verim, ze dobremu zakaznikovi dnes dobry obchodnik vykouri rit. UN jsou imho dodnes bez jedineho skrabance a nemaji ani zkraceny kaucuk:-) Me by je asi nikdo nepujcil.

Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 19:21, 'mechano' napsal:

Nevím, proč by nemohl TOHLE zboží půjčovat až do alelujá..........

Ale mohl, vždyť se dají přeleštit...
Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 19:45, 'cody' napsal:

ale verim, ze dobremu zakaznikovi dnes dobry obchodnik vykouri rit.

Asi máš pravdu, hodinky mají ve stejném klenotnictví v Bratislavě, kde jsou i ty IWC a Zenith z druhého DITechova vlákna. Tak je asi jejich dobrý zákazník.
Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 19:55, 'funf5' napsal:

Asi máš pravdu, hodinky mají ve stejném klenotnictví v Bratislavě, kde jsou i ty IWC a Zenith z druhého DITechova vlákna. Tak je asi jejich dobrý zákazník.

Tym chces povedat, ze vsetky hodinky su pozicane??? Kto povedal, ze zijem na slovensku?

Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 21:08, 'DITech' napsal:

Tym chces povedat, ze vsetky hodinky su pozicane??? Kto povedal, ze zijem na slovensku?

Tim chci rict, na zakladu toho co napsal cody,ze je patrne pujceni pro dobreho zakaznika, jak jsi se sam popsal, mozne. A jen tak jsem si pres vyhledavac zjistil, ze by to slo i v Bratislave. Mest ve svete, kde jsou zastoupeni vsech tri znacek bude patrne vice, takze pokud se nachazis v jinem z nich preji ti i tam mnoho uspechu pri vyberu dalsich hodinek.
Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 21:43, 'Helex' napsal:

Hele DITech nenech se rozhodit. Ona většina lidí jedná podle pravidla "podle sebe soudím tebe" a pak jsou takhle podezíraví ;)

Prave, ze toto forum by malo byt o hodinkach hlavne. Diky za podporu  :smile_anim:

Odesláno (upraveno)
  V 15. 12. 2010 v 21:43, 'Helex' napsal:

Hele DITech nenech se rozhodit. Ona většina lidí jedná podle pravidla "podle sebe soudím tebe" a pak jsou takhle podezíraví ;)

:smile_anim: Ano a jeste u toho zelenam zavisti, okusuji si cele posledni clanky a ted to snad ani nedopisu, protoze jsem si jeden ukousl... :smile_anim:

A stejne me porad zajima, kde se hodinky takhle pujcuji, mam par tipu. ktere bych si chtel otestovat, usetrilo by mi to patrne nejake penize...

EDIT: Doplneni a omluva, uz pisu na telefonu, tak bez diakritiky.

Upraveno uživatelem funf5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...