Přejít na obsah

Safír s AR pro Seiko SRP043

miccalek

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé,

byl by velký problém sehnat safírové sklíčko s antireflexem pro SRPy? Googlil jsem asi hodinu, ale jde mně z toho hlava kolem. Další věc; pokud by sklo bylo k dispozici, věděli byste dobrého hodináře ve ZL kraji? Případně i někdo z vás by si na to troufl? Díky za rady.

Odesláno

Dost bych se divil, kdyby jeden z těchto dvou neměl safír s AR. Zde nebo zde!

Na druhém odkazu mám bezproblémovou zkušenost, bohužel s 10watches.com mám zkušenost, takovou, že něco slíbil a po 3 týdnech napsal, že nic nebude a vrátil prachy. A to jsem chtěl skladové zboží a nic extra...

Odesláno

Díky za odkazy, o yobokiesovi už jsem něco slyšel, ale nemůžu se zaboha v tom vyznat :D Má nějakou svoji stránku nebo kontakt? Z toho kýblu fotek mně jde chtíčem hlava kolem (ten tam má kousky!).

edit: jo, už jsem našel email.

Odesláno

Je na něj jen ten mail a toto jeho fotoalbum. Nic jiného nemá, ale je schopen sehnat více věcí než inzeruje. Napiš mu a uvidíš.

Odesláno

Jestli tam budeš něco brát, písni, připojím se. Potřebuju sklo ma Suma a na Monstra

OK Radime, pokud bude pro srpy mít, tak budu objednávat určitě a nechám přibalit i sklíčka pro tebe.

Odesláno

Tak prd, Harold mně odepsal, že toto sklíčko nemá, ale nebyl by problém ho udělat, ale musel bych mu poslat mustr. No, zaslat mu hardlex z hodinek a ty pak mít třebas dva měsíce bez skla, se mi moc nechce.

Odesláno

To same mi psal o safiru pro SBCM023 ....

Pro jistotu jsem mu napsal, ať mi napíše, pokud někdo toto sklíčko bude chtít vyrobit a vzor mu zašle. Takže by vyrobil i jedno pro mě. Myslím, že ty SRPy se pomaličku rozšiřují mezi lidmi, tak jistě hodně z nich napadne, že by tam bylo záhodno strčit safír.

Odesláno

S Robom z monsterwatches.nl mám čerstvú skúsenosť, dal som si modifikovať moje skx007 (nebola to však výmena skla). Od môjho rozhodnutia nechať to spraviť až do "návratu" hodiniek z Holandska to celé trvalo 18 dní, všetko prebehlo v najlepšom poriadku. Rob vyfotil urobenú modifikáciu, zaslal mi ju na schválenie, zaplatil som (paypal) a na druhý deň mi ich poslal späť. Pribalil mi k tomu ešte aj jeden nato strap ako darček. Na mail odpovedal vždy veľmi rýchlo, myslím, že ide o solídneho chlapíka.

Odesláno

Potřeboval jsem černý datový věnec do 7s26 a okamžitě ho poslal a to za třetinovou cenu než 10watches.com! Vzal jsem tam i nějaký NATO strap. Bylo to tady asi za týden. Rozhodně doporučuji!

Odesláno

děkuju všem za doporučení.

miccalek: jak to dopadlo s tím safírem, šel jsi do toho?

Půjdu do toho, čekám, až Rob naskladní. Mechano souhlasil, že mně tu výměnu udělá, takže no problema!

Odesláno

předpokládám, že už jsi tam nestihl:-) viz prodejní vlákno

Nestihl, ale s Milošem jsme se domluvili a sklíčko poputuje k němu. Doufám, že výměna dobře proběhne a uvidíme tu nějaké fotky.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...