miccalek Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Přátelé, byl by velký problém sehnat safírové sklíčko s antireflexem pro SRPy? Googlil jsem asi hodinu, ale jde mně z toho hlava kolem. Další věc; pokud by sklo bylo k dispozici, věděli byste dobrého hodináře ve ZL kraji? Případně i někdo z vás by si na to troufl? Díky za rady.
JiříR Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Dost bych se divil, kdyby jeden z těchto dvou neměl safír s AR. Zde nebo zde! Na druhém odkazu mám bezproblémovou zkušenost, bohužel s 10watches.com mám zkušenost, takovou, že něco slíbil a po 3 týdnech napsal, že nic nebude a vrátil prachy. A to jsem chtěl skladové zboží a nic extra...
miccalek Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Díky za odkazy, o yobokiesovi už jsem něco slyšel, ale nemůžu se zaboha v tom vyznat Má nějakou svoji stránku nebo kontakt? Z toho kýblu fotek mně jde chtíčem hlava kolem (ten tam má kousky!). edit: jo, už jsem našel email.
JiříR Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Je na něj jen ten mail a toto jeho fotoalbum. Nic jiného nemá, ale je schopen sehnat více věcí než inzeruje. Napiš mu a uvidíš.
Radimk Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Jestli tam budeš něco brát, písni, připojím se. Potřebuju sklo ma Suma a na Monstra
miccalek Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Jestli tam budeš něco brát, písni, připojím se. Potřebuju sklo ma Suma a na Monstra OK Radime, pokud bude pro srpy mít, tak budu objednávat určitě a nechám přibalit i sklíčka pro tebe.
miccalek Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Tak prd, Harold mně odepsal, že toto sklíčko nemá, ale nebyl by problém ho udělat, ale musel bych mu poslat mustr. No, zaslat mu hardlex z hodinek a ty pak mít třebas dva měsíce bez skla, se mi moc nechce.
Dantechno Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 To same mi psal o safiru pro SBCM023 ....
miccalek Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 To same mi psal o safiru pro SBCM023 .... Pro jistotu jsem mu napsal, ať mi napíše, pokud někdo toto sklíčko bude chtít vyrobit a vzor mu zašle. Takže by vyrobil i jedno pro mě. Myslím, že ty SRPy se pomaličku rozšiřují mezi lidmi, tak jistě hodně z nich napadne, že by tam bylo záhodno strčit safír.
miccalek Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Ha! Objevil jsem nadšence v Nizozemsku, který mně safír může poslat za 50 ojro. Nemáte s ním někdo zkušenosti?
Dantechno Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Jo , s Robem jsem uz komunikoval ... Sice jsem od nej nakonec nic nebral ale v branzi je znamy. Rekl bych , ze nebude problem.
krizko Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 S Robom z monsterwatches.nl mám čerstvú skúsenosť, dal som si modifikovať moje skx007 (nebola to však výmena skla). Od môjho rozhodnutia nechať to spraviť až do "návratu" hodiniek z Holandska to celé trvalo 18 dní, všetko prebehlo v najlepšom poriadku. Rob vyfotil urobenú modifikáciu, zaslal mi ju na schválenie, zaplatil som (paypal) a na druhý deň mi ich poslal späť. Pribalil mi k tomu ešte aj jeden nato strap ako darček. Na mail odpovedal vždy veľmi rýchlo, myslím, že ide o solídneho chlapíka.
JiříR Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Potřeboval jsem černý datový věnec do 7s26 a okamžitě ho poslal a to za třetinovou cenu než 10watches.com! Vzal jsem tam i nějaký NATO strap. Bylo to tady asi za týden. Rozhodně doporučuji!
Rudykopalsson Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 miccalek: jak to dopadlo s tím safírem, šel jsi do toho?
miccalek Odesláno 28. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 děkuju všem za doporučení. miccalek: jak to dopadlo s tím safírem, šel jsi do toho? Půjdu do toho, čekám, až Rob naskladní. Mechano souhlasil, že mně tu výměnu udělá, takže no problema!
Rudykopalsson Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 miccalek:ok těším se na foto:-)
Rudykopalsson Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 předpokládám, že už jsi tam nestihl:-) viz prodejní vlákno
miccalek Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 předpokládám, že už jsi tam nestihl:-) viz prodejní vlákno Nestihl, ale s Milošem jsme se domluvili a sklíčko poputuje k němu. Doufám, že výměna dobře proběhne a uvidíme tu nějaké fotky.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.