Carllos Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 paradni makro! Clapi,nemáte prosím někdo,kdo fotíte zkušenost s touto předsádkou? Raynox DCR-250 Macro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Budeš ty suma brát na Japan sraz, nebo si skutečně dáme malý SUMO sraz? termín se blíží, tak to asi necháme na tam - už se těším na srovnání! jinak to focení mi nějak nejde, přijde mi, že na to blbě tlačím = nepřirozené.. prostě je to na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Nejvíc se mi líbí 2 - detail S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 luxusní fotečky, zvlášť ty dva poslední detaily ručiček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 info k vývoji situace:Oranžády už čekají na poště V pátek mám příjezd domů a hned si pro ně poběžím!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 dovolim si drobne nesouhlasit... treba ta posledni - detail rucek by delala ozdobu kazdemu katalogu... Ta je podle mého také úžasná. Už se těším na ty svoje!!! Jen fotky budou o poznání horší, protože mám jen malou tatranku panasonic a navíc neumím fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabriel1001 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Tak pani, tie fotky maju naozaj zmysel, nie som na japoncov, ale ked vidim take fotky tak to uz by som ich chcel mat doma.....peeekneeee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabriel1001 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Na fotke cislo 2 dokonca vidno hru s hlbkou ostrosti..ta je najlepsia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Jelikož již delší dobu vlastním seiko monstra, tak mé srdce již touží po změně. Suma jsou velkým favoritem. Zajímal by mě názor někoho kdo má nebo měl oba typy hodinek, jaký je rozdíl ve vnímání velikosti. Monstra mají 42mm a vím že Suma jsou větší, někteří prodejci udávají 44mm. Ptám se z toho důvodu, že moje zápěstí má pouhých 17,5 cm. Tak mám strach, aby to na mém útlejším zápěstí nevypadalo poněkud směšně. Dále bych tě chtěl Lube poprosit, když ti jde to focení tak pěkně, jestli by jsi mohl cvaknout nějaký snímek na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 ja mam oboje... subjektivne jsou suma vetsi, ale ne o moc... stav se na srazu "japonske sekce", tam budou asi oboje... já taky , a abych náhodou nebyl pozadu, momentálně jsem v očekávání i oranžových . HABADEJ: taky mám 17,5cm, takže si můžeš udělat představu. podle mě jsou oboje velikostí ideální. monstra jsou menší, ale výraznější, větší suma jsou uhlazenější, takže vjemově je to zhruba nastejno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Díky za fotky na ruce. Je vidět, že seděj 17 a půlkový ruce jak prd.. na hrnec. A navíc, mám rád velký hodinky a už jsem si asi 8 měsíců žádný nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Tak konečně!!!!Asi před hodinou jsem byl na poště a domů přinesl balíček od China :-)Kompletní rozbalování jsem nefotil, vypadalo to naprosto stejně, jako u luba.Jsem z nich naprosto unešený!!!!! Přikládám pár otřesných fotek naprosto dokonalých hodinek. Jsou to vážně překrásné hodinky. Byl bych moc rád, kdyby se kibi ujal jejich nafocení - já na to prostě nemám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 ty fotky nejsou spatny... ale jestli chces, rad to zkusim... vikend mam ted celkem volny...? a gratuluju! Jéé, tak to jsem rád, že se toho ujmeš. Ale viděl bych to až tak na začátek příštího měsíce - teď mám zkoušky do školy a jsem doma v Novém Městě nad Metují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 taky gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) Gratuluji k supr hodinkám,mě se osobně víc líbí modrej nebo černej cifr,ale to je samozřejmě na gustu každého z nás. Až jim dáš safír s ar,pěknej řemen,nebo watchadoo,budou z nich bezvadný divresky.At ti delají radost,jako mě Alpiny od tebe. Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem Carllos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabriel1001 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Velmi pekneee, GRATULUJEM. Ja som si kupil Seiko 5, ale uvidim ich az o 3 tyzdne, lebo nie som doma. To budu moje prve japonce. Ja viem ze to nie je taka vysoka rada, ale velmi sa mi pacili. Vsak uvidime..prinajhorsom ich dostane otec na vianoce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Velmi pekneee, GRATULUJEM. Ja som si kupil Seiko 5, ale uvidim ich az o 3 tyzdne, lebo nie som doma. To budu moje prve japonce. Ja viem ze to nie je taka vysoka rada, ale velmi sa mi pacili. Vsak uvidime..prinajhorsom ich dostane otec na vianoce . já myslím, že Pětky jsou perfektní hodinky. Poměr výkon/cena je zde vážně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Gratuluji k supr hodinkám,mě se osobně víc líbí modrej nebo černej cifr,ale to je samozřejmě na gustu každého z nás. Až jim dáš safír s ar,pěknej řemen,nebo watchadoo,budou z nich bezvadný divresky. At ti delají radost,jako mě Alpiny od tebe. Díky. Rozhodně jim časem safír koupím. Já chtěl vyloženě oranžové, mám tu barvu moc rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikd Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Díky. Rozhodně jim časem safír koupím. Já chtěl vyloženě oranžové, mám tu barvu moc rád :-) v té oranžové vypadají takové více živější na léto jak udělaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se