Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 16:10, 'jankoxxx' napsal:

ja voci tym hodinkam nic nemam ak su prave. sam by som to na ruku nedal, ale voci gustu...

co sa tyka toho tvojho dovetku. akych "clenov" konkretne myslis?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34415-namorne-hodinky-km-zentra/page__pid__520129#entry520129

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34145-baume-mercier-william-baume-tourbillon/page__hl__search...

a neříkám že mi to tady taky nezavání,takovýhle zápujčky

Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 15:53, 'Kalifx' napsal:

Čéče Libe, tyhle makro fotky, z kterejch jde poznat kozí prd, nehodnotím, ale pokud ty snímky nefotil třeba v sedm ráno, tak pozice datumovky u 7750 je takhle v pořádku... kolem tý jedenáctý se už začíná překlápět.

V 30. 12. 2010 v 15:53, 'Princ Milis' napsal:

A co jako? Že se u 7750 začíná měnit datum v jedenáct?

EDIT: Kalifix nosí náboj v komoře.

No jo! Máte pravdu! Já trotl si nevšiml, kolik ukazují, že by třeba mohlo být jakoby k půlnoci. A na to překlápění 7750 už od 11 už vůbec nějak pozapomněl. :suicide_anim:

Na svou omluvu musím říct, žer jsem na horách a s tím mrazem se nejlíp bojuje svařákem :wine:

Ale stejnšě jsou ty diamanty hnusný; alespoň pro mě.

Odesláno

nuz hosi viete ako..niekomu sa paci klasika niekomu gyc a niekto chce mat kopu diamantov na ruke...ked sme uz pri tom ja tie hodinky nevlastnim..ale je pravda ze na zivo vyzeraju velmi honosne a predrazene..az lacno..

mimochodom mam ich pozicane od velmi dobreho kamarata obchodnika ktory ich dostal ako proviziu za realizovany obchod..

ak mate zaujem mozem vam este odfotit dalsiu kopu podla vas gycu...ma este jedny Hubloty..ako aj velmi gycove a hnusne drahe versace s diamantami..

len mi pride obcas smiesne ako tu hykate nad hnusne hranatymi a nevkusnymi hodinkami ako audemars piquet...moj osobny nazor..

Odesláno

haha ty si uz popil ze? :)

Posted Image

V 30. 12. 2010 v 20:35, 'enslow' napsal:

nuz hosi viete ako..niekomu sa paci klasika niekomu gyc a niekto chce mat kopu diamantov na ruke...ked sme uz pri tom ja tie hodinky nevlastnim..ale je pravda ze na zivo vyzeraju velmi honosne a predrazene..az lacno..

mimochodom mam ich pozicane od velmi dobreho kamarata obchodnika ktory ich dostal ako proviziu za realizovany obchod..

ak mate zaujem mozem vam este odfotit dalsiu kopu podla vas gycu...ma este jedny Hubloty..ako aj velmi gycove a hnusne drahe versace s diamantami..

len mi pride obcas smiesne ako tu hykate nad hnusne hranatymi a nevkusnymi hodinkami ako audemars piquet...moj osobny nazor..

Odesláno

takze audemars piquet su podla teba gycove hodinky...napada ma ked vidim ten tvoj rytmusovsky gyc na ruke, ze to je ako keby si povedal ze 2pac bol gycovy raper

ale vsetko je vec v kusu...dobra znacka hodiniek az na tie kamienky :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Jednak to neoslňuje, nebo to spíš patří mezi ty co mají tam venku na ulici nějaké holky a pár pěšáků, kteří něco prodávají...

Upraveno uživatelem brett
Odesláno

hnusne hranatymi a nevkusnymi hodinkami ako audemars piquet...

Víš, my rádi hodinky a on aní dvacetikarátový briliant ještě nikdy neudělal (krom navýšení ceny) z obyčejných hodinek skvost.

Asi tak :rolleyes:

Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 21:13, 'Princ Milis' napsal:

No abyste se nezblaznili. Jsou to brajtle (mimochodem jinak zde docela vzyvany typ) s diamantama. No a co - ma se to tady zakazat, nebo jak jako?

Ne ne, vubec ne. Jsou to pěkný hodinky a jejich majitel je tady několik týdnů skvěle prezentuje. Nic bych nemazal, je to koření tohoto fora!
Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 21:16, 'Frantik' napsal:

Ne ne, vubec ne. Jsou to pěkný hodinky a jejich majitel je tady několik týdnů skvěle prezentuje. Nic bych nemazal, je to koření tohoto fora!

Hele pise, ze neni majitel, a jestli je prezentuje? No asi jako kdokoli jinej, kdo sem postne fotku nejakejch hodinek. Tim chci rict, ze se mne to zda legitimni, a ze kdybych jako novacek sem neco mrskal a setkal se s takovouhle debilni odezvou, tak bych asi taky furt nezmoulal cepici v ruce.
Odesláno (upraveno)
  V 30. 12. 2010 v 21:22, 'Princ Milis' napsal:

Hele pise, ze neni majitel, a jestli je prezentuje? No asi jako kdokoli jinej, kdo sem postne fotku nejakejch hodinek. Tim chci rict, ze se mne to zda legitimni, a ze kdybych jako novacek sem neco mrskal a setkal se s takovouhle debilni odezvou, tak bych asi taky nezmoulal cepici v ruce.

No vždyť v pohode, o legitimite nemuze byt pochyb. Ja jsem si jen a pouze legitimne rýpl do pisatele, pro jeho ubohou prezentaci a prezenci zde na foru. Jinak nic. Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 21:28, 'Frantik' napsal:

No vždyť v pohode, o legitimite nemuze byt pochyb. Ja jsem si jen a pouze legitimne rýpl do pisatele, pro jeho ubohou prezentaci a prezenci zde na foru. Jinak nic.

No jo ale kazdej se treba neumi prezentovat tak bezvadne jako treba Ty nebo ja. :cheers:
Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 21:38, 'Princ Milis' napsal:

No jo ale kazdej se treba neumi prezentovat tak bezvadne jako treba Ty nebo ja. :cheers:

To je pravda Posted Image Ale stačí si přečíst celou tuto "kauzu diamantovej Breitling" a člověk si udělá obrázek sám.
Odesláno

To Frantik: ked si uz taky inteligentny na akeho sa tu hrajes tak citaj moj prispevok medzi riadkami..vies vobec co som tym chcel povedat?

ze ked sa mi nieco nepaci nebudem to tu urazat a zhadzovat stylom ala rytmus,je to hnus..kazdemu sa paci nieco ine ale preto ze sa mi to nepaci to hned nebudem zhadzovat

a co na tom ze sa tu prezentuju inych hodinky? videl som tu X prispevkov typu..predstavuju kamosovi mazliky a nebo novy prirustek v kamosove zbirce a podobne.

mimochodom sklanam sa nad tvojou inteligenciou..musi byt podla mna aj vyse 160bodov

bohvie kolko z vas si tu v duchu hovori..och take by som chcel mat na ruke..ako sa hovori otvorena kritika je skryta zavist?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...