carpaccio Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Protoze jsem dnes zazil jeden z velmi prijemnych obchodu s mistnim clenem, neda mi to, abych pochvalil jednoho z nejvstricnejsich prodejcu, s jakym jsem mel to poteseni obchodovat. SaKaL mi velmi promptne pomohl k nakupu hodinek identickych k tem, ktere tu prodaval predtim a ktere mi utekly, nebot jsem byl az druhy v poradi... Nejen, ze cely obchod zaridil, zalohu odmitnul, ale jeste vse stihnul zaridit velmi narychlo, abych mohl hodinky umistit pod stromecek jakozto vanocni darek.Svizne osobni predani uz je jen tresnickou na dortu SaKaLova obchodniho koncertu. Ja mu jeste jednou dekuji za super pristup a dovolil bych si ho mistnim s klidnym svedomim doporucit. Za mne SaKaL za 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 i já dávám 1+ za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Pridavam se, vsechno rychle a bez komplikaci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) I ja jsem mel tu cest uskutecnit se Sakalem velmi prijemny obchod, diky moc! Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Také dávám 1+ za obchod nebýt SaKala tak nemám na tlapě funglový G-Shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 taktiez 1+ za seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 taky za 1 a to mám teprve první uskutečněný obchod (Zodiacy pro manželku) někde na cestě v poště... řešíme spolu hodinky už delší dobu, jedny SRP043 mi u něj utekly, ale jeho přístup byl vždy ať už obchod vyšel nebo ne příkladný... beru ho už skoro jako "osobního bankéře" přes hodinky, když něco pro kohokoliv sháním vždy se ptám nejdřív jeho. A ty jeho luxusní fota hodinek - kolikrát si je nechám poslat ne email jen tak, i když zrovna nic nechci:-) Díky Petře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Od člena SaKal som už uskutočnil dva obchody a jednoznačne 1+. Super prístup, rýchle dodanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 I já mám dobrou zkušenost a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 opět 1+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 1+ Za monstry , za fotky a celkově za ochotu :-) Super kauf za což moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Přidávám se k ostatním, není co vytknout jen ta setkání jsou čím dál čatější a nějak to leze do peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doga Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Taky se přidám,díky moc za první,druhý i třetí obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 (upraveno) Sakala můžu rozhodně doporučit, velmi vstřícné jednání a rychlost, s jakou jsme se domluvili to se dnes jen tak nevidí, prostě paráda. pokud budu v budoucnu opět "nutně" potřebovat další hodinky tak vím kam se obrátit. Upraveno 21. dubna 2011 uživatelem Speedster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Se Sakalem jsem udelal uz asi tri, nebo ctyri obchody, fajn kluk a nemohu nic vic nez chvalit, to jak si hraje s fotkama hodinek, o tom ani nemluvim, je to pecka...tak nekdy zase cau pri obchode! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Pohodový a rychlý obchod, nemohu nic jiného než vřele doporučit 1+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 sice už to je nějaký pátek, ale taky musím dát +1, skvělý dovoz až do Olomouce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 SaKaL je výhradní dodavatel kloxů pro ženský v mojí rodině velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyfucker Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 i za mne 1+ a díky za Seika ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se