Přejít na obsah

SaKaL

Doporučené příspěvky

Protoze jsem dnes zazil jeden z velmi prijemnych obchodu s mistnim clenem, neda mi to, abych pochvalil jednoho z nejvstricnejsich prodejcu, s jakym jsem mel to poteseni obchodovat.

SaKaL mi velmi promptne pomohl k nakupu hodinek identickych k tem, ktere tu prodaval predtim a ktere mi utekly, nebot jsem byl az druhy v poradi... Nejen, ze cely obchod zaridil, zalohu odmitnul, ale jeste vse stihnul zaridit velmi narychlo, abych mohl hodinky umistit pod stromecek jakozto vanocni darek.

Svizne osobni predani uz je jen tresnickou na dortu SaKaLova obchodniho koncertu. Ja mu jeste jednou dekuji za super pristup a dovolil bych si ho mistnim s klidnym svedomim doporucit.

Za mne SaKaL za 1. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

taky za 1 a to mám teprve první uskutečněný obchod (Zodiacy pro manželku) někde na cestě v poště... řešíme spolu hodinky už delší dobu, jedny SRP043 mi u něj utekly, ale jeho přístup byl vždy ať už obchod vyšel nebo ne příkladný...

beru ho už skoro jako "osobního bankéře" přes hodinky, když něco pro kohokoliv sháním vždy se ptám nejdřív jeho.

A ty jeho luxusní fota hodinek - kolikrát si je nechám poslat ne email jen tak, i když zrovna nic nechci:-)

Díky Petře

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Sakala můžu rozhodně doporučit, velmi vstřícné jednání a rychlost, s jakou jsme se domluvili to se dnes jen tak nevidí, prostě paráda.:smile_anim: pokud budu v budoucnu opět "nutně" potřebovat další hodinky tak vím kam se obrátit.

Upraveno uživatelem Speedster
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...