Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ale zas nie všetko. Daná scénka sa pokiaľ viem nedostala do vysielania, do vysielania išiel jemnejší monológ. Priznám sa, že mi sem tam niečo ujde, ale aj tak je to dosť pejoratívne :thumbsup_anim:

Jj Mafstory a taky Profesionali ..to je pokaždé masakr :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Ten Tvrdík na té tiskovce je neuvěřitelnej :D

Langr sbírá fotografie - co dělala ta tlustá štěnice...?

Uf, uf, už zase vidím... No rudě ne :D

Odesláno

Omlouvám se za politiku, ale u přiloženého letáku, který jsem měl dneska ve schránce, jsem se zasmál. Ač socany nemusím, a Paroubka už vůbec ne, tak tohle mne pobavilo - kde jen bere např. na ty luxusní hodinky, polévku za 200, vídeňský řízek za 760 a zrenovovaný domek... Spíš měli udělat leták, kde všichni vezmeme na jeho sliby, než tohle.

Přijde mi to tak trochen trapné. Jsou to všechno kosí bratři - jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet...

post-3263-1273158061.jpg

Odesláno
Omlouvám se za politiku, ale u přiloženého letáku, který jsem měl dneska ve schránce, jsem se zasmál. Ač socany nemusím, a Paroubka už vůbec ne, tak tohle mne pobavilo - kde jen bere např. na ty luxusní hodinky, polévku za 200, vídeňský řízek za 760 a zrenovovaný domek... Spíš měli udělat leták, kde všichni vezmeme na jeho sliby, než tohle.

Přijde mi to tak trochen trapné. Jsou to všechno kosí bratři - jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet...

...................ty wolle, já to měl taky dneska ve schránce :)

Odesláno (upraveno)
Len škoda, že keď to pustia do vysielania tak je to skoro celé vypípané

To víš, geniální úředníci musí dávat pozor abyste nezjistili, co je p..a. :thumbsup_anim: Jako tady.

Upraveno uživatelem mechano
Odesláno

a oblek Hugo Boss za 40 litrů, to je výsměch... takový sem ještě neviděl

Odesláno

Asi vyhrál ve Sportce. Kdybysme jen nebyli takový blbý ovce, už by dávno bručel.

Odesláno
Asi vyhrál ve Sportce. Kdybysme jen nebyli takový blbý ovce, už by dávno bručel.

No mám pocit, že většina politiků je na to majetkově o dost lépe, tyhle příklady z letáku jsou poněkud mimo...

Ale dosť bolo politiky.

Návštěvník Tada
Odesláno

Tsss, i já mám lepší hodinky jak ten vepř :) Takže dámy a chronomágové, kdo z vás na to má? :)

Mechano: Vidíš a mě pořád rodiče říkali, že už jsem se narodil do lepší doby :(

Odesláno

Viděl s vás někdo,aby kdokoliv odešel z politiky chudý?Ja ne.S těma ovcema to bude pravda.Jen je otázka kdy se to stádo vzbouří.

Odesláno (upraveno)

Nechcete se už na tu politiku alespoň tady v tomto vlákně vykašlat? Mohl bych klidně uvést několik případů napříč celým politickým spektrem kdy si páni u koryta nacpali panděra a kapsy a bylo jedno jestli jsou členové KSČM, ČSSD, ODS nebo třeba lidovec. Od malého 5000 městečka až po velká města, nebo přímo ve vládě.

Upraveno uživatelem DAveDOG
Návštěvník Tada
Odesláno
Nechcete se už na tu politiku alespoň tady v tomto vlákně vykašlat? Mohl bych klidně uvést několik případů napříč celým politickým spektrem kdy si páni u koryta nacpali panděra a kapsy a bylo jedno jestli jsou členové KSČM, ČSSD, ODS nebo třeba lidovec. Od malého 5000 městečka až po velká města, nebo přímo ve vládě.

Ono to je bohužel tak kritické, že nic jiného než pár útrpných vtípků nám vlastně nezbývá :)

Návštěvník Tada
Odesláno
vstoupíš do odboje? využiješ článek 23?

Nezbývá než počkat jak se to vyvine, i podle mého demagogického výkladu ústavy je to značně obtížné ten článek 23 listny aplikovat.

Studuju špatnou školu, na nějaký odpor by měli větší šanci kolegové studenti z Vyškova :)

Odesláno
Nezbývá než počkat jak se to vyvine, i podle mého demagogického výkladu ústavy je to značně obtížné ten článek 23 listny aplikovat.

Studuju špatnou školu, na nějaký odpor by měli větší šanci kolegové studenti z Vyškova :)

Univerzita obrany sídlí v Brně už několik let

Odesláno
Tsss, i já mám lepší hodinky jak ten vepř :) Takže dámy a chronomágové, kdo z vás na to má? :)

Mechano: Vidíš a mě pořád rodiče říkali, že už jsem se narodil do lepší doby :(

Taky jsem to svým dětem říkal a věřím tomu. Jen jsme trochu zaspali s tím, že jsme si mysleli, že teď už všechno půjde samo. A ejhle, opak je pravdou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...