Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

....aha....já myslel, že na cibuli to bejvávalo tak, že jí oblečenou sukni jako přetáhneš přes hlavu a nahoře zavážeš....a pak mezi kořeny... :eek:

Velmi se omlouvám, ale tuhle polohu znám malinko jinak - v klášteře a s mnichem a sutanou.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Věděl jsem, že se to slovákům bude líbit :D

heh, a co este nam magyarom!!!

Odesláno (upraveno)

Tak to bude spíš zabezpečení proti krádeži.

Taky mě to napadlo, ale pak už to není tolik vtipné. Navíc u měšťáků člověk nikdy neví. Navíc jsem ty nádrže viděl v Praze celkem často a botičky si nevšiml. 

P.S.:Tak se omlouvám policii, ty botičky tam asi dle fotek google dávají. Tak jsem pro srandu aspoň já, to je taky humor :D

Upraveno uživatelem vojta1
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Taky mě to napadlo, ale pak už to není tolik vtipné. Navíc u měšťáků člověk nikdy neví. Navíc jsem ty nádrže viděl v Praze celkem často a botičky si nevšiml. 

P.S.:Tak se omlouvám policii, ty botičky tam asi dle fotek google dávají. Tak jsem pro srandu aspoň já, to je taky humor :D

si ok!

tažky humor je skor v tom, ze ked tam nedaju botičku, tak to u nas jednoducho niekto ukradne?!!!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

A pouzije jako septik na zahradu a podobně . . . :(

tvl,kedysi kradli aj tie plastove kilometrovniky do zahradiek,co?!

neuveritelne, a na držiak na noviny a podobne...

Odesláno

tvl,kedysi kradli aj tie plastove kilometrovniky do zahradiek,co?!

neuveritelne, a na držiak na noviny a podobne...

Ano, v ulici měli asi dva ten patník přišroubovaný pod schránkou jako že na noviny. Smutná doba.

Odesláno (upraveno)

Budete se asi divit, ale tabotička je vlastě brzda........něco na způsob klínu, jenže tohle aspoň nikdo neukradne....

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Budete se asi divit, ale tabotička je vlastě brzda........něco na způsob klínu, jenže tohle aspoň nikdo neukradne....

Když dokážou ukrást 10 tun těžký most, tak tohle nebude problém :P

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...