Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tsss... Rádi...

Uctívat by mě měli :D

Ale jo, vysloužil jsem si tady nějakou nálepku, které už se nezbavím no, tak mi nezbývá, než alespoň na srazech se chovat jako člověk :D

Je fajn, že to bereš sportovně. Na srazech nesmíš na jednoho člověka mluvit déle než 20 minut, pak z toho nebude mít nikdo hlavu jako baňku :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada
Je fajn, že to bereš sportovně. Na srazech nesmíš na jednoho člověka mluvit déle než 20 minut, pak z toho nebude mít nikdo hlavu jako baňku :-)

Hm, dobrej tip! Zase asi začnu nosit ty chronografy, abych si to mohl stopnout :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Neporušujete obsah tohoto vlákna? Ostatní diskuze to je, ale zábava.... to těžko! A Humor už teprve ne! :huh:

Za předpokladu že jsem pro smích, tady neporušujeme vůbec nic :D

Odkaz ke komentáři

aha tak teď už to chápu!

já jsem myslel, že ten dědek je demokrat a když zjistil, že ten chlápek naproti němu je republikán, dostal infarkt.... ale moc směšné mi to nepřišlo :D

Ja to nechapu porad, proc by tam nekdo psal REP, kdyz by mel na mysli RAP ... ale asi jsem moc stoura a nemusim pochopit kazdy for ;-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
No tohle je věc, kterou na Chronomagu neskutečně obdivuji. Diskutující nesmyslně populární z jiných fór, kteří se neumí chovat gentlemansky a respektovat pravidla, a kteří využívají špatné moderovanosti některých jiných fór, jsou na Chronomagu buďto zabanování (GTI), nebo je jimi pohrdáno (Radek Hulán) a nebo pokud jsou neškodní, tak jsou všem k smíchu (Tada). Proto volím Chronomag jako Czech gentlemans' forum number 1 :smile_anim:
No ona to byla primárně reakce na to co napsal GTI na moje.auto.cz. Tam ho všichni (dobře, všichni ne, ale hromada lidí) vyzdvihuje a chválí a považuje téměř za boha, a to díky tomu, že si nebere servítky a říká všem poměrně tvrdě co si myslí. A tady mu to evidentně neprošlo...

Dovolil bych si hrubě nesouhlasit. Můj dojem z diskusí na auto.cz je, že GTI tam je za něco jako obecního blba. Naprostá většina diskutujících s ním nesouhlasí a vysmívá se mu.

Rozdíl oproti třeba zdejšímu fóru je v tom, že někteří holt preferují onen pověstný klid k práci. Přece si nenecháme to krásné souznění narušit někým, kdo má úplně jiné názory, ne? Tak mu dáme ban, ne? A s nejbližším upgradem zameteme jeho příspěvky do memory hole, ne? Na jiných fórech, která se nemohou honosit označením gentlemanská, zřejmě raději mění klid a souznění za možnost vyjádřit svůj ? jakkoli nepohodlný ? názor. Ale z mé strany jsou to úvahy o houně, Diskutérovy příspěvky už tu nejsou, tak nevím, co tu psal. Znám ho jen jako GTI.

Abych nebyl úplně OT:

http://danyk.wz.cz/otazky.txt :)

Odkaz ke komentáři

Ja to nechapu porad, proc by tam nekdo psal REP, kdyz by mel na mysli RAP ... ale asi jsem moc stoura a nemusim pochopit kazdy for ;-)

tot pouze ma skromna domnenka :thumbsup_anim: nemam to overen od umelce, jak to myslel...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...