brett Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Tsss... Rádi... Uctívat by mě měli Ale jo, vysloužil jsem si tady nějakou nálepku, které už se nezbavím no, tak mi nezbývá, než alespoň na srazech se chovat jako člověk Je fajn, že to bereš sportovně. Na srazech nesmíš na jednoho člověka mluvit déle než 20 minut, pak z toho nebude mít nikdo hlavu jako baňku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Je fajn, že to bereš sportovně. Na srazech nesmíš na jednoho člověka mluvit déle než 20 minut, pak z toho nebude mít nikdo hlavu jako baňku :-) Hm, dobrej tip! Zase asi začnu nosit ty chronografy, abych si to mohl stopnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Neporušujete obsah tohoto vlákna? Ostatní diskuze to je, ale zábava.... to těžko! A Humor už teprve ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Neporušujete obsah tohoto vlákna? Ostatní diskuze to je, ale zábava.... to těžko! A Humor už teprve ne! Za předpokladu že jsem pro smích, tady neporušujeme vůbec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Infernal Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Našel jsem něco co si nemůžu nechat jen pro sebe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Našel jsem něco co si nemůžu nechat jen pro sebe: Co je prosim REP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 řekl bych, že hovorové označení republikána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 řekl bych, že hovorové označení republikána Stale to ale nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 ja myslim, ze to ma bejt asi RAP jako, ne? Presneji electric boogie plus jeden FAIL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 aha tak teď už to chápu! já jsem myslel, že ten dědek je demokrat a když zjistil, že ten chlápek naproti němu je republikán, dostal infarkt.... ale moc směšné mi to nepřišlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 aha tak teď už to chápu! já jsem myslel, že ten dědek je demokrat a když zjistil, že ten chlápek naproti němu je republikán, dostal infarkt.... ale moc směšné mi to nepřišlo Ja to nechapu porad, proc by tam nekdo psal REP, kdyz by mel na mysli RAP ... ale asi jsem moc stoura a nemusim pochopit kazdy for ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 No tohle je věc, kterou na Chronomagu neskutečně obdivuji. Diskutující nesmyslně populární z jiných fór, kteří se neumí chovat gentlemansky a respektovat pravidla, a kteří využívají špatné moderovanosti některých jiných fór, jsou na Chronomagu buďto zabanování (GTI), nebo je jimi pohrdáno (Radek Hulán) a nebo pokud jsou neškodní, tak jsou všem k smíchu (Tada). Proto volím Chronomag jako Czech gentlemans' forum number 1 No ona to byla primárně reakce na to co napsal GTI na moje.auto.cz. Tam ho všichni (dobře, všichni ne, ale hromada lidí) vyzdvihuje a chválí a považuje téměř za boha, a to díky tomu, že si nebere servítky a říká všem poměrně tvrdě co si myslí. A tady mu to evidentně neprošlo... Dovolil bych si hrubě nesouhlasit. Můj dojem z diskusí na auto.cz je, že GTI tam je za něco jako obecního blba. Naprostá většina diskutujících s ním nesouhlasí a vysmívá se mu. Rozdíl oproti třeba zdejšímu fóru je v tom, že někteří holt preferují onen pověstný klid k práci. Přece si nenecháme to krásné souznění narušit někým, kdo má úplně jiné názory, ne? Tak mu dáme ban, ne? A s nejbližším upgradem zameteme jeho příspěvky do memory hole, ne? Na jiných fórech, která se nemohou honosit označením gentlemanská, zřejmě raději mění klid a souznění za možnost vyjádřit svůj ? jakkoli nepohodlný ? názor. Ale z mé strany jsou to úvahy o houně, Diskutérovy příspěvky už tu nejsou, tak nevím, co tu psal. Znám ho jen jako GTI. Abych nebyl úplně OT: http://danyk.wz.cz/otazky.txt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Ale jo, zbavuješ se jí, jde to sice pomalu, ale celkem úspěšně, IMHO. Já bych řekl, že za poslední (půl) rok udělal slušný (po) krok . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Ja to nechapu porad, proc by tam nekdo psal REP, kdyz by mel na mysli RAP ... ale asi jsem moc stoura a nemusim pochopit kazdy for ;-) tot pouze ma skromna domnenka nemam to overen od umelce, jak to myslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Infernal Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 (upraveno) Chlapi čekal bych že tady to bude jasné, REP znamená REPLIKA neboli slušně řečený fejk Upraveno 24. ledna 2010 uživatelem Infernal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 horší verze ukřižování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 opět tančící papoušek,tentokráte předvede více tanečních stylů zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Tak mi tu stojí zajímavý kamion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Tak mi tu stojí zajímavý kamion. to je teda pěkně depresivní výhled z práce.... i bez toho kamionu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Tak mi tu stojí zajímavý kamion. Toho přepravce znám ... KULHAJ autodoprava ... s tím výhledem je to fakt - zima, trubky, deprese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky