911 Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pani ucitelka by potrebovala asi vyprasit kozich.
JakubS Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 (upraveno) Snad neva když to dám sem Drotar-Banoci (on-board) RZ1 Vsetín - Celá RZ Bez serva Upraveno 21. dubna 2010 uživatelem JakubS
Aldo Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Snad neva když to dám sem Drotar-Banoci (on-board) RZ1 Vsetín - Celá RZ Bez serva Paráda! ,,Ser na to a poď mi radši pomoct točit volantom."
Alessio Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Paráda! ,,Ser na to a poď mi radši pomoct točit volantom." " ...áno paňe..."
David_B Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Proč ostraváci mluví sprostě neskutečná blbost
mikymik Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Romská komunita si stěžovala u České televize, že je málo pořadů věnovaných menšinám. Vedení ČT se proto rozhodlo vysílat pořad "Policie pátrá" dvakrát denně.
chacharoid Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 tohle je údajně taky humor http://www.youtube.com/watch?v=JqrhmLio1DI...player_embedded
lemiho Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Mezi Islandské vulkány patří Eyjafjallajökull, Hvannadalshnúkur, Grímsvötn, Katla, Snaefelsjökull... Ve světě se pro ně užívá označení sopka, sopka, sopka, Katla, sopka... Situace mezi Islandem a EU se vyhrocuje! Island již nasadil geotermální zbraně...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 ááááááááááááá já se poseru
chacharoid Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 ááááááááááááá já se poseru no jo, Mádl tvrdí, že to je autentický jeho, Issové a Zelenkův nápad, škoda jen, že je to otrocká kopie videa z Obamovy kampaně jak mám věřit poselství někoho, kdo lže i o tom kdo ho vymyslel?
DAveDOG Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Mě dostal až ten závěr. Jen nevím kde hledat toho Zifrediho s tím úhořem. :lol2:
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 jak mám věřit poselství někoho, kdo lže i o tom kdo ho vymyslel? nikdo ti to nepodsouvá - ostatně je to v sekci humor a věř si čemu chceš = já jsem se velmi pobavil
Chorche Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) Nechci se dotknout jeho voličů, ale mně, jakožto jeho nesympatizantovi ta fotka připadá fakt vtipná. Smutnější je, že mi na ní nápadně připomíná jednoho diktátora Jirka a syn Edit: na dovolené v Rakousku. Zdroj:www.idnes.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem Chorche
chacharoid Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 http://www.youtube.com/watch?v=l7xu5nI2yc0 tady má Jirka s Martou pokračování
tombed Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici.Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá.Krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze. ZOO v Bratislave. Slnečná nedeľa. Zrazu akýsi rómsky chlapček spadne do ohrady s medveďmi. Vytiahol ho okoloidúci mladík. Tlač na Slovensku o udalosti informovala takto: SME : V ZOO Bratislava,v dôsledku neopatrnosti rodičov, spadol 5-ročný Ferko do ohrady s medveďmi. Okoloidúci mladý muž,pochádzajúci z Komárna,odvážne skočil do ohrady a chlapca vytiahol. Komáromi Hiradó : Hrdinský maďarsky mladík zachránil s nasadením vlastného života rómske dieťa z pazúrov grizlyho. Žilinský večerník : Ožratý Maďar ukradol medveďovi raňajky!
marosh Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 (upraveno) Tombed: Tvůj politicky korektní vtip o medveďových raňajkách jsem Ti ukradl a poslal ho po síti všem známým, bo jsem tu při záchvatu smíchu málem hlavou rozbil monitor... Upraveno 24. dubna 2010 uživatelem marosh
utrejch Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Je to on! Navrat mengelise je vazne docela vtipny ja myslel, ze demonstruje v recku za krach a vono ne, on se nam vratil
pete Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 ZOO v Bratislave. Slnečná nedeľa. Zrazu akýsi rómsky chlapček spadne do ohrady s medveďmi. Vytiahol ho okoloidúci mladík. Tlač na Slovensku o udalosti informovala takto: SME : V ZOO Bratislava,v dôsledku neopatrnosti rodičov, spadol 5-ročný Ferko do ohrady s medveďmi. Okoloidúci mladý muž,pochádzajúci z Komárna,odvážne skočil do ohrady a chlapca vytiahol. Komáromi Hiradó : Hrdinský maďarsky mladík zachránil s nasadením vlastného života rómske dieťa z pazúrov grizlyho. Žilinský večerník : Ožratý Maďar ukradol medveďovi raňajky! Vole...
Doporučené příspěvky