Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Cerebral turbulency v Dobrém ránu :clap:

a ako o com "spieva", ze? Nikdy som velmi nerozumel zmyslu podobneho smeru a to som kedysi pocuval aj Morgoth...a keby som nemal nazvy skladieb, nepridem na to, ze o co ide, ale bubny, basovka, to je ine, respekt.

edit: sme v sekcii Humor, pisal som to vo vaznejsej forme :)

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já tenhle styl poslouchám do teď...samo ne tak často. Pro mě je to relax, ten válec hudby co se valí je očišťující... a hlavně na grind core si cením, že si na nic nehraje, nikomu nic necpe, že je to poselství dalším generacím, či vyjádření poctů niterného ducha...je to prostě sranda.

Odkaz ke komentáři

v pohode, sice ked som si vypocul album podobnej skupiny a to ani nie cely, bol som vymlety na utrum :) jedine co ma zaujalo boli hlavne bubny. Celkovo sa vsak v tomto nevyznam z coho to vzniklo a preco, beriem to cisto ciste pocitovo, co mi ta hudba prinasa, mozno to vidim skreslene....

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Tenhle Top Gear je maximálně vtipný a ještě se Škodou Yeti :)

Hezký video a ještě skvělá reklama zadarmo pro Škodovku. A měl na ruce Omegy PO, pokud jsem se dobře díval.
Odkaz ke komentáři

Vážení členovia fóra!

Keďže nemám potrebných 50 príspevkov na predajné vlákno, chcel by som tu ponúknuť jedny hodinky, dúfam, že ma moderátori nevymažú.

Jedná sa o jednoručky, úplne nové, málo používané, bez škrabancov. Sú v limitovanej sérii, úctihodných rozmerov. Žiaľ krabicu k nim nemám, ale po dohode môžem zohnať.

Originalitu ručím a samozrejme si ju možno overiť na náklady kupujúceho. Preferujem osobný odber, ale môžem poslať poštou.

Podrobnejšie foto neskôr.

http://www.artmama.s...3_0.preview.JPG

Odkaz ke komentáři

Vážení členovia fóra!

Keďže nemám potrebných 50 príspevkov na predajné vlákno, chcel by som tu ponúknuť jedny hodinky, dúfam, že ma moderátori nevymažú.

Jedná sa o jednoručky, úplne nové, málo používané, bez škrabancov. Sú v limitovanej sérii, úctihodných rozmerov. Žiaľ krabicu k nim nemám, ale po dohode môžem zohnať.

Originalitu ručím a samozrejme si ju možno overiť na náklady kupujúceho. Preferujem osobný odber, ale môžem poslať poštou.

Podrobnejšie foto neskôr.

http://www.artmama.s...3_0.preview.JPG

:lol2:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...