Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To aby člověk stál v pozoru.

No tak ty jsi v klidu ne? Ty to musíš znát..ale jako plukovník stojíš v pozoru jenom před generálem, ne? Nebo se něco změnilo za těch 27 let co jsem z vojny? :)
Odesláno (upraveno)

Cerebral turbulency v Dobrém ránu :clap:

a ako o com "spieva", ze? Nikdy som velmi nerozumel zmyslu podobneho smeru a to som kedysi pocuval aj Morgoth...a keby som nemal nazvy skladieb, nepridem na to, ze o co ide, ale bubny, basovka, to je ine, respekt.

edit: sme v sekcii Humor, pisal som to vo vaznejsej forme :)

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

já tenhle styl poslouchám do teď...samo ne tak často. Pro mě je to relax, ten válec hudby co se valí je očišťující... a hlavně na grind core si cením, že si na nic nehraje, nikomu nic necpe, že je to poselství dalším generacím, či vyjádření poctů niterného ducha...je to prostě sranda.

Odesláno (upraveno)

v pohode, sice ked som si vypocul album podobnej skupiny a to ani nie cely, bol som vymlety na utrum :) jedine co ma zaujalo boli hlavne bubny. Celkovo sa vsak v tomto nevyznam z coho to vzniklo a preco, beriem to cisto ciste pocitovo, co mi ta hudba prinasa, mozno to vidim skreslene....

Upraveno uživatelem StanoBare
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tenhle Top Gear je maximálně vtipný a ještě se Škodou Yeti :)

Hezký video a ještě skvělá reklama zadarmo pro Škodovku. A měl na ruce Omegy PO, pokud jsem se dobře díval.
Odesláno

Hezký video a ještě skvělá reklama zadarmo pro Škodovku. A měl na ruce Omegy PO, pokud jsem se dobře díval.

Díval jsi se dobře, nosí je často. Je to sice cvok, ale hodinkový vkus má dobrý :)
Odesláno

Vážení členovia fóra!

Keďže nemám potrebných 50 príspevkov na predajné vlákno, chcel by som tu ponúknuť jedny hodinky, dúfam, že ma moderátori nevymažú.

Jedná sa o jednoručky, úplne nové, málo používané, bez škrabancov. Sú v limitovanej sérii, úctihodných rozmerov. Žiaľ krabicu k nim nemám, ale po dohode môžem zohnať.

Originalitu ručím a samozrejme si ju možno overiť na náklady kupujúceho. Preferujem osobný odber, ale môžem poslať poštou.

Podrobnejšie foto neskôr.

http://www.artmama.s...3_0.preview.JPG

Odesláno

Vážení členovia fóra!

Keďže nemám potrebných 50 príspevkov na predajné vlákno, chcel by som tu ponúknuť jedny hodinky, dúfam, že ma moderátori nevymažú.

Jedná sa o jednoručky, úplne nové, málo používané, bez škrabancov. Sú v limitovanej sérii, úctihodných rozmerov. Žiaľ krabicu k nim nemám, ale po dohode môžem zohnať.

Originalitu ručím a samozrejme si ju možno overiť na náklady kupujúceho. Preferujem osobný odber, ale môžem poslať poštou.

Podrobnejšie foto neskôr.

http://www.artmama.s...3_0.preview.JPG

:lol2:
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...