Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kancléřka Merkelová oznámila, že v důsledku událostí s radioaktivním válečkem v Česku, uzavře všechna dětská hřiště v Německu a bude hledat alternativní zdroje dětské zábavy.

Odesláno

Apple oficiálně potvrdil start českého obchodu s hudbou iTunes Store. Konkurencí mu bude zejména největší český obchod s multimédi Uloz.to

promiň, ale :lol2: ten se povedl
Odesláno

promiň, ale :lol2: ten se povedl

jo já se taky řezal, už jen tomu rozhodnutí jít s Apple store do Čech, no ale asi vědí co dělaj, milovníků jablek je u nás dost
Odesláno (upraveno)

No jestli to patří do HUMORu nevím, ale jak jinak vzít to, co mi napsal nějaký nový člen (?) jako komentář do mého "Co se vám honí hlavou" k tématu TAG Heuer Monaco. Možná, že by to spíše patřilo do tématu "Jak nás vidí psychyatři", asi by se tam antiqueslove s tímto uchytil:

antiqueslove Posted Image Včera, 23:38 ? Smazat

antiques

Chinese antiques

self employed health insurance

self employed health insurance

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

"If your girlfriend is fat tell her to walk 20 miles a day, in a month she will be 600 miles away."

Jelikož je to dobrý vtípek, přidám překlad pro anglicky nemluvící členy

"Pokud máte tlustou přítelkyni, řekněte jí, aby ušla každý den 20 mil. Za měsíc bude už 600 mil daleko"

Odesláno

Cikán jde na ryby a vytáhne zlatou rybku, která mu slibuje tři přání, když ji pustí. Tak cikán povídá: ?Já bych chtěl bejt bílej, mít křídla a taky, aby se na mě lepily ženský!?

Zlatá rybka podle slibu čaruje: ?Čáry, máry, kuří nožka, ať je z tebe Always vložka!?

Odesláno

Franta Straka ve Slavii ? nevim jestli je to jeste HUMOR nebo spise tragedie-co se to deje v dnesni dobe Posted Image

myslim, ze penize rozhodli kam se pan Straka upise....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...