mondeo2 Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Odesláno 30. září 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HDRv6yjxaTE&feature=related
tombed Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Kancléřka Merkelová oznámila, že v důsledku událostí s radioaktivním válečkem v Česku, uzavře všechna dětská hřiště v Německu a bude hledat alternativní zdroje dětské zábavy.
quequeek Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Apple oficiálně potvrdil start českého obchodu s hudbou iTunes Store. Konkurencí mu bude zejména největší český obchod s multimédi Uloz.to
Jay Doll Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Apple oficiálně potvrdil start českého obchodu s hudbou iTunes Store. Konkurencí mu bude zejména největší český obchod s multimédi Uloz.to promiň, ale ten se povedl
quequeek Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 promiň, ale ten se povedl jo já se taky řezal, už jen tomu rozhodnutí jít s Apple store do Čech, no ale asi vědí co dělaj, milovníků jablek je u nás dost
pavča Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) No jestli to patří do HUMORu nevím, ale jak jinak vzít to, co mi napsal nějaký nový člen (?) jako komentář do mého "Co se vám honí hlavou" k tématu TAG Heuer Monaco. Možná, že by to spíše patřilo do tématu "Jak nás vidí psychyatři", asi by se tam antiqueslove s tímto uchytil: antiqueslove Včera, 23:38 ? Smazat antiques Chinese antiques self employed health insurance self employed health insurance Upraveno 2. října 2011 uživatelem pavča
sibirnaya Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 jj, zacly tu radit spamy, zatim hlavne v co se vam honi hlavou
instant Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Tak já taky něco přidám vcerajsi ulovok z Budapesti.. PEKELNÝ ÚD
mondeo2 Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 škoda,že nepopsal ty speciální efekty blíže
lexa Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 ?"Kdysi jsem chtěl mít sklep plný vína, ale pak jsem dal přednost rodině" - Josef Fritzl
barabas Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 "If your girlfriend is fat tell her to walk 20 miles a day, in a month she will be 600 miles away."
Jay Doll Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 "If your girlfriend is fat tell her to walk 20 miles a day, in a month she will be 600 miles away." Jelikož je to dobrý vtípek, přidám překlad pro anglicky nemluvící členy "Pokud máte tlustou přítelkyni, řekněte jí, aby ušla každý den 20 mil. Za měsíc bude už 600 mil daleko"
lexa Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Franta Straka ve Slavii ? nevim jestli je to jeste HUMOR nebo spise tragedie-co se to deje v dnesni dobe
tombed Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Cikán jde na ryby a vytáhne zlatou rybku, která mu slibuje tři přání, když ji pustí. Tak cikán povídá: ?Já bych chtěl bejt bílej, mít křídla a taky, aby se na mě lepily ženský!?Zlatá rybka podle slibu čaruje: ?Čáry, máry, kuří nožka, ať je z tebe Always vložka!?
Touzano Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Franta Straka ve Slavii ? nevim jestli je to jeste HUMOR nebo spise tragedie-co se to deje v dnesni dobe myslim, ze penize rozhodli kam se pan Straka upise....
FiXilVer Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 D-Fens v akci?? odkaz na bulvár. perfektne! len do nich.. tie hovna po travnikoch su fakt nechutne.. aby som sa v parku bal na trave vyzut, pripadne si na nu sadnut, bez predchadzajucej dokladnej inspekcie..
SEMRY Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Doporučené příspěvky