vanderB. Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 tureckej rambo prostě nemá chybu...panzerfaust s nekonečným množstvím nábojů, který se musej navíc 'vyklepat' ven a pak udělaj 'blop' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Konečně někdo kdo ví kde se nosí hodinky http://www.stream.cz/uservideo/648761-specialni-serizeni-hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Nová práce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Taxík Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou party.Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr. Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxíka. Taxík přijel a my jsme vyšli z domu předními dveřmi. Když jsme vycházeli, kočka kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme aby zůstala uvnitř domu, protože vždy když je tam sama, snaží se sežrat andulku. Manželka si šla sednout do taxíku, zatímco já jsem se vrátil dovnitř, abych vyhnal kočku z domu. Kočka mi ale vyběhla do patra a já jsem běžel za ní. Manželka, která zatím čekala v taxíku nechtěla aby taxikář věděl že dům bude celou noc prázdný. Takže sdělila taxikáři že se hned vrátím, že jsem jenom šel dát dobrou noc své matce.Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky. "Lituji že mi to trvalo tak dlouho," řekl jsem když jsme se rozjížděli. "Ta kráva pitomá se schovávala pod postelí. Musel jsem ji šťouchat ramínkem do zadku, abych ji dostal ven! Snažila se mi utéct, tak jsem ji chytil pod krkem. Pak jsem ji musel zabalit do deky aby mě nepoškrábala. Povedlo se ale! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvorek! Doufám, že se zase nevysere do zeleninového záhonu!"Ticho v taxíku bylo ohlušující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Sammy has stolen the rabbi's gold watch. He didn't feel too good about it, so he decided, after a sleepless night to go to the rabbi. "Rabbi, I stole a gold watch." "But Sammy! That's forbidden! You should return it immediately!" "What shall I do?" "Give it back to the owner." "Do you want it?" "No, I said return it to its owner." "But he doesn't want it." "Mmm...interesting. In that case, you can keep it." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Kdy je pořádná kosa: 18°C Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky. 10°C Obyvatelé helsinských činžáků vypínají topení a Rusové pěstují kytičky. 2°C Italská auta nejdou nastartovat. 0°C Destilovaná voda zamrzá. - 1°C Dech se stává viditelným. Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo. - 4°C Pes se ti snaží nacpat do postele. - 8°C Bezdomovci vlézají na noc do krabic. - 10°C Francouzská auta přestávají startovat. - 12°C Politikové začínají mluvit o bezdomovcích. - 15°C Americká auta nejdou nastartovat. - 18°C Helsinští nájemníci zapínají topení. Obyvatelé Havaje už zmrzli. - 20°C Dech se stává slyšitelným. - 21°C Pokud vůbec dostaneš psa na vyčůrání ven, musíš ho potom ukopnout. - 22°C Bezdomovci si berou dvě krabice přes sebe. - 24°C Německá auta nejdou nastartovat. - 27°C Pes zkouší vlézt ti pod pyžamo. - 29°C Švédské automobily přestávají startovat. - 32°C Bezdomovci zmrzli a jsou v krabicích stohováni za městem. - 33°C Žádné normální, ani ruské auto už nejde nastartovat. - 38°C Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile. - 43°C Ruská auta nestartují už ani na vodku. - 50°C Auto se ti snaží nacpat do postele. - 60°C Obyvatelé Helsinek zmrzli. Tuleni opouštějí Grónsko a stěhují se na jih. - 70°C Zamrzlo peklo. Univerzita v Kuzněcku organizuje přespolní orientační závod na zahřátí. - 75°C Santa Klaus opouští polární kruh. -120°C Alkohol zmrzl. Rusové jsou nasraní. - 268°C Hélium zkapalnělo. - 273,15°C Absolutní nula. Ustává pohyb elementárních částic. Rus,žužlaje zmrzlou vodku, připouští, že je pořádná kosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Kdyby někoho zajímalo co se děje v Šaolinu ...http://www.stream.cz/video/659125-bolestivy-zivot-saolinskych-mnichu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Kdyby někoho zajímalo co se děje v Šaolinu ... http://www.stream.cz/video/659125-bolestivy-zivot-saolinskych-mnichu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) . Pepe, to první je skvělý! nějaké odkazy na další nemáš prosím? Edit: a Shaolin a Iron Egg Skill - co na to říct? Upraveno 2. února 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Pepe, to první je skvělý! nějaké odkazy na další nemáš? N4 C0 0DKA7Y? T0 S1 VYR0B1S S4M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Kdyby někoho zajímalo co se děje v Šaolinu ... http://www.stream.cz...linskych-mnichu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) N4 C0 0DKA7Y? T0 S1 VYR0B1S S4M Ach jó, pro oči nevidím - v AJ to vypadalo prima, navíc ve formě obrázku. Tak teď jen pochopit ty v Šaolinu a můžu v klidu spát Upraveno 2. února 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Já ti klidně něco napíšu i v angličtině a postnu ti to sem jako obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Já ti klidně něco napíšu i v angličtině a postnu ti to sem jako obrázek No to jseš zlatej ale já si dal druhou sklenku a už bych to nepřečetl Edit: a co s ten Šaolin, to mlčíš, co? Upraveno 2. února 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 74K N4 ZDR4V1 Edit: Já mnichy naživo už viděl, teda v jiné zemi, ale to je fuk. Vzhledem k tomu, že to nádobíčko stejně nikdy nevyužijí, tak chápu, že nemají problém si jej poškodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Pepe, to první je skvělý! nějaké odkazy na další nemáš prosím? Edit: a Shaolin a Iron Egg Skill - co na to říct? tak to bohužel nemám ale koluje teď hodně ještě tenhle hlavolam: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky