borp18 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Je to žlutý a žije to z brouka?????? Yoko Ono !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Do humoru to moc nepatří, je to spíš k pláči. Ale karton piva nebo co to je, to jen tak nikdo neukradne :-) http://www.youtube.com/watch?v=mfDcFKNzCz0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 http://www.youtube.com/watch?v=eWNXRRYTeo0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Nevím jestli to tak úplně patří do téhle sekce(nebo jestli už se to tu náhodou neobjevilo), ale musím se prostě s váma podělit o video, co jsem teď viděl. Až mě zamrazilo co ten chlápek s těma hodinkama udělal http://www.youtube.com/watch?v=Gz7oMfS_EMA ( ta hodinková část začíná od 2. min. ale celkem to stojí za shlédnutí celé) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 (upraveno) Ale začínám si říkat, jestli to třeba nebyl nějakej fejk šejk Upraveno 16. května 2013 uživatelem tomek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 ...a kaktus je jezek pochodowySakra nemáš to nějaký pomotaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Teďko si aspoň ženská může vklidu nakoupit, co sem instalovali ten ceckodrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 (upraveno) Nevím jestli to tak úplně patří do téhle sekce(nebo jestli už se to tu náhodou neobjevilo), ale musím se prostě s váma podělit o video, co jsem teď viděl. Až mě zamrazilo co ten chlápek s těma hodinkama udělal http://www.youtube.com/watch?v=Gz7oMfS_EMA ( ta hodinková část začíná od 2. min. ale celkem to stojí za shlédnutí celé) Ty voe, teď tak úplně nevím co si mam myslet. Kouknul jsem se ještě na to video s těma iPhonama a jako nevím jestli to je fejk nebo jak to je. V dalším videu říká, že daruje svůj byt v hodnotě 8.5 mil euro, který nepoužívá nějaké rodině bezdomova, která to potřebuje. No jako fakt nevím teď..přijde mi to divné PS.: to jak ty hodinky letěly do Seiny mě taky zamrazilo Upraveno 17. května 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 nee to musi být fejkšejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Boob pit je hustej! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 A tenhle znáte? Potká se Čech, Slovák, Rus a Kanaďan na letišti..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 A tenhle znáte? Potká se Čech, Slovák, Rus a Kanaďan na letišti..... Jo a fšem z báglu koukaj ňáký zahnutý dřeva co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Odjakživa som cítil že Fico a jeho "akože rudá cháska" je cháska ešte o stupeň horšia, ako predchádzajúce (a možno dokonca i budúce) vládne garnitúry u nás, ale nenapadlo by ma, že spáchajú i takúto K*K**INU: http://www.topky.sk/cl/100535/1349672/Hlasenie-polohy-Kalinakovi-je-hitom-internetu--Slovaci-bojuju-vtipom-proti-nezmyslu- Nuž, a možno sme národ holubičí - ale minimálne ich máme v p*** F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Jo a fšem z báglu koukaj ňáký zahnutý dřeva co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borp18 Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Norové se neprosadili, protože nejlepší střelec prý sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Chlapík přijde k doktorovi a stěžuje si, že jeho mladá žena s ním sedm měsíců odmítá souložit. Doktor tedy paní objedná. Ta přijde a doktorovi vysvětluje:"Víte, před sedmi měsíci nám ukradli moje auto, manžel na nové nemá a tak musím každé ráno jezdit do práce taxíkem. Jenže nemám peníze a když se mě taxikář zeptá: "Tak zaplatíte, nebo jak?" tak já musím "nebo jak". Do práce kvůli tomu přijdu pozdě, šéf si mě zavolá a povídá: "Tak zapíšeme to do výkazu, nebo jak?" no a já zase musím "nebo jak". Z práce zase musím jet taxíkem a s taxikářem znovu "nebo jak". Domů přijedu děsně utahaná a na sex už nemám ani pomyšlení."Doktor se zamyslí a povídá: "No, takže to řekneme manželovi, "nebo jak"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Vtip: Je vaše kočka málo hebká?......Dejte jí aviváž a ona zhebne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Neo LEBOWSKI :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky