Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobřichovičtí se báli návratu švédů a proto s pomocí dotací z Evropské Unie vybudovali kolem místního zámku vodní příkop

http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?server=zpravy.idnes.cz&r=zpravodaj&c=A130602_014250_domaci_cen&foto=MBB4b9935_svec_20130602_120419_resized.jpg

To je urcite moc vtipny - hlavne to nacasovani. Gratuluju, neskutecna prdel!

Odesláno

Aktuální novinky:

- Národní divadlo uvádí nově nastudovanou Vltavu. Vstup zdarma.

- Stavba tunelu Blanka je v plném proudu.

- Sudetští Němci se radují z navráceného majetku, který je jim posílám po Labi do Německa.

- Prezident republiky pověřil náčelníka hlavního štábu nalezením vhodného kandidáta pro pozici viceadmirála linek MHD za účelem obnovení plynulosti provozu metra.

- Stavba největšího aquaparku ve střední Evropě s rekordním tobogánem Staroměstská-Želivského zahájena.

- Magistrát města Prahy odhlasoval zrušení městské policie. Nahradí ji Pobřežní hlídka.

- Neukázněným řidičům, kteří špatně parkují v oblasti Karlína, bude policie udělovat místo botiček kotvičky.

- Zprávy pro vodáky: ?Všechny západočeské silnice jsou sjízdné!?

Odesláno (upraveno)

Chybí tam vodstřelenej brabec, pak to celý dává smysl.

Ale, vrabci.... Tak snad aspoň třídíš vodpad :)

Já jsem to asi nepochopil...

To je blbé.

Upraveno uživatelem Trojan
Odesláno

Aktuální novinky:

- Národní divadlo uvádí nově nastudovanou Vltavu. Vstup zdarma.

- Stavba tunelu Blanka je v plném proudu.

- Sudetští Němci se radují z navráceného majetku, který je jim posílám po Labi do Německa.

- Prezident republiky pověřil náčelníka hlavního štábu nalezením vhodného kandidáta pro pozici viceadmirála linek MHD za účelem obnovení plynulosti provozu metra.

- Stavba největšího aquaparku ve střední Evropě s rekordním tobogánem Staroměstská-Želivského zahájena.

- Magistrát města Prahy odhlasoval zrušení městské policie. Nahradí ji Pobřežní hlídka.

- Neukázněným řidičům, kteří špatně parkují v oblasti Karlína, bude policie udělovat místo botiček kotvičky.

- Zprávy pro vodáky: ?Všechny západočeské silnice jsou sjízdné!?

Milý People, černý humor často funguje jako ventil frustrace v nepříjemné životní situaci. Nevím jestli je to i tvůj případ. Pokud ne, budu rád, když si podobné výlevy odpustíš s ohledem nejen na kolegy, kteří mají co dělat, aby řešili komplikace a velkou vodou. Jestli to nebudeš respektovat, tak tě sejmu :)
Odesláno

taky jsem sem chtel neco soupnout, ale mam trochu strach... :unsure:

Prodám chatku 4x4 metry. Plně zařízená. K vidění 13.8. v Mělníku, 14.8. v Děčíně, 15.8. v Ústí nad Labem. Zn.: Voda zavedena.

Odesláno

Pánové Milisi i Montemare, kolega People mě sere dlouhodobě, nedělá nic jinýho, než tady nevynechá jedinou šanci někoho kopnout do kotníku. A můj pohár trpělivosti přetekl. Milisova odpověď mě hypetrofovaným liberalismem vlastně i potěšila, protože je vidět, že je to chlapec konzistentní ve svém světonázoru a Montemar je dle mého diskuzní typ, který se v těchto situacích rád zviditelňuje :) Takže ano, People mě sere. Jsem nejspíš neobjektivní. Na svém názoru trvám. Svět je neapravedlivý.

Odesláno

Pánové Milisi i Montemare, kolega People mě s..e dlouhodobě, nedělá nic jinýho, než tady nevynechá jedinou šanci někoho kopnout do kotníku. A můj pohár trpělivosti přetekl. Milisova odpověď mě hypetrofovaným liberalismem vlastně i potěšila, protože je vidět, že je to chlapec konzistentní ve svém světonázoru a Montemar je dle mého diskuzní typ, který se v těchto situacích rád zviditelňuje :) Takže ano, People mě s..e. Jsem nejspíš neobjektivní. Na svém názoru trvám. Svět je neapravedlivý.

To mi povídej, Mě taky s..e věcí...třeba zákaz prodeje a pronájmu bytů v sekci ,,různé"...Jo, svět začíná stát za pěkný :shit: .

Odesláno

Pánové Milisi i Montemare, kolega People mě s..e dlouhodobě, nedělá nic jinýho, než tady nevynechá jedinou šanci někoho kopnout do kotníku. A můj pohár trpělivosti přetekl. Milisova odpověď mě hypetrofovaným liberalismem vlastně i potěšila, protože je vidět, že je to chlapec konzistentní ve svém světonázoru a Montemar je dle mého diskuzní typ, který se v těchto situacích rád zviditelňuje :) Takže ano, People mě s..e. Jsem nejspíš neobjektivní. Na svém názoru trvám. Svět je neapravedlivý.

Tak ja sa Ťa zastanem, lebo mňa jeho drísty se.ú dosť často tiež. A keď mu napíšeš k statusu niečo čo sa mu náhodou nepáči, tak Ti to bohapusto zmázne...len tak v pohodičke. Zato sám j.bne čokoľvek do ksichtu hocikomu  :boxing:

F.

Odesláno

.. aby nedoslo k nedoruzumeni, ja mam s vodou taky starosti.. spis je mi blizky ten cerny humor, o kterem mluvil ROMAN I.

.. akorat ke mne ta voda neleze sklepem, anébrž střechou..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...