Frantik Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Dobřichovičtí se báli návratu švédů a proto s pomocí dotací z Evropské Unie vybudovali kolem místního zámku vodní příkophttp://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?server=zpravy.idnes.cz&r=zpravodaj&c=A130602_014250_domaci_cen&foto=MBB4b9935_svec_20130602_120419_resized.jpgTo je urcite moc vtipny - hlavne to nacasovani. Gratuluju, neskutecna prdel!
Trojan Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Dělají si lidé prdel z ledasčeho, tak prosimtě nedělej tlaky.
Frantik Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Dělají si lidé p...l z ledasčeho, tak prosimtě nedělej tlaky.Tak jo. Diky. Jdu se smát.
F.B. Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Vraj najzúrivejší gitarista na svete :-)
Tomas_2002 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Dobřichovičtí se báli návratu švédů a proto s pomocí dotací z Evropské Unie vybudovali kolem místního zámku vodní příkophttp://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?server=zpravy.idnes.cz&r=zpravodaj&c=A130602_014250_domaci_cen&foto=MBB4b9935_svec_20130602_120419_resized.jpg Já jsem to asi nepochopil...
maty Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Já jsem to asi nepochopil...Chybí tam vodstřelenej brabec, pak to celý dává smysl.
People Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Aktuální novinky:- Národní divadlo uvádí nově nastudovanou Vltavu. Vstup zdarma.- Stavba tunelu Blanka je v plném proudu.- Sudetští Němci se radují z navráceného majetku, který je jim posílám po Labi do Německa.- Prezident republiky pověřil náčelníka hlavního štábu nalezením vhodného kandidáta pro pozici viceadmirála linek MHD za účelem obnovení plynulosti provozu metra.- Stavba největšího aquaparku ve střední Evropě s rekordním tobogánem Staroměstská-Želivského zahájena.- Magistrát města Prahy odhlasoval zrušení městské policie. Nahradí ji Pobřežní hlídka.- Neukázněným řidičům, kteří špatně parkují v oblasti Karlína, bude policie udělovat místo botiček kotvičky.- Zprávy pro vodáky: ?Všechny západočeské silnice jsou sjízdné!?
Trojan Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 (upraveno) Chybí tam vodstřelenej brabec, pak to celý dává smysl.Ale, vrabci.... Tak snad aspoň třídíš vodpad Já jsem to asi nepochopil...To je blbé. Upraveno 3. června 2013 uživatelem Trojan
Návštěvník Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Aktuální novinky:- Národní divadlo uvádí nově nastudovanou Vltavu. Vstup zdarma.- Stavba tunelu Blanka je v plném proudu.- Sudetští Němci se radují z navráceného majetku, který je jim posílám po Labi do Německa.- Prezident republiky pověřil náčelníka hlavního štábu nalezením vhodného kandidáta pro pozici viceadmirála linek MHD za účelem obnovení plynulosti provozu metra.- Stavba největšího aquaparku ve střední Evropě s rekordním tobogánem Staroměstská-Želivského zahájena.- Magistrát města Prahy odhlasoval zrušení městské policie. Nahradí ji Pobřežní hlídka.- Neukázněným řidičům, kteří špatně parkují v oblasti Karlína, bude policie udělovat místo botiček kotvičky.- Zprávy pro vodáky: ?Všechny západočeské silnice jsou sjízdné!?Milý People, černý humor často funguje jako ventil frustrace v nepříjemné životní situaci. Nevím jestli je to i tvůj případ. Pokud ne, budu rád, když si podobné výlevy odpustíš s ohledem nejen na kolegy, kteří mají co dělat, aby řešili komplikace a velkou vodou. Jestli to nebudeš respektovat, tak tě sejmu
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Romiku, kdy začneš nosit uniformu?? :D
montemar Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 taky jsem sem chtel neco soupnout, ale mam trochu strach... Prodám chatku 4x4 metry. Plně zařízená. K vidění 13.8. v Mělníku, 14.8. v Děčíně, 15.8. v Ústí nad Labem. Zn.: Voda zavedena.
Návštěvník Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Pánové Milisi i Montemare, kolega People mě sere dlouhodobě, nedělá nic jinýho, než tady nevynechá jedinou šanci někoho kopnout do kotníku. A můj pohár trpělivosti přetekl. Milisova odpověď mě hypetrofovaným liberalismem vlastně i potěšila, protože je vidět, že je to chlapec konzistentní ve svém světonázoru a Montemar je dle mého diskuzní typ, který se v těchto situacích rád zviditelňuje Takže ano, People mě sere. Jsem nejspíš neobjektivní. Na svém názoru trvám. Svět je neapravedlivý.
pebe Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 navíc tobogán ze Staroměstké na Želivského(tedy do kopce) je pěkná blbost
straspol Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Pánové Milisi i Montemare, kolega People mě s..e dlouhodobě, nedělá nic jinýho, než tady nevynechá jedinou šanci někoho kopnout do kotníku. A můj pohár trpělivosti přetekl. Milisova odpověď mě hypetrofovaným liberalismem vlastně i potěšila, protože je vidět, že je to chlapec konzistentní ve svém světonázoru a Montemar je dle mého diskuzní typ, který se v těchto situacích rád zviditelňuje Takže ano, People mě s..e. Jsem nejspíš neobjektivní. Na svém názoru trvám. Svět je neapravedlivý.To mi povídej, Mě taky s..e věcí...třeba zákaz prodeje a pronájmu bytů v sekci ,,různé"...Jo, svět začíná stát za pěkný .
F.B. Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Pánové Milisi i Montemare, kolega People mě s..e dlouhodobě, nedělá nic jinýho, než tady nevynechá jedinou šanci někoho kopnout do kotníku. A můj pohár trpělivosti přetekl. Milisova odpověď mě hypetrofovaným liberalismem vlastně i potěšila, protože je vidět, že je to chlapec konzistentní ve svém světonázoru a Montemar je dle mého diskuzní typ, který se v těchto situacích rád zviditelňuje Takže ano, People mě s..e. Jsem nejspíš neobjektivní. Na svém názoru trvám. Svět je neapravedlivý. Tak ja sa Ťa zastanem, lebo mňa jeho drísty se.ú dosť často tiež. A keď mu napíšeš k statusu niečo čo sa mu náhodou nepáči, tak Ti to bohapusto zmázne...len tak v pohodičke. Zato sám j.bne čokoľvek do ksichtu hocikomu F.
montemar Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 .. aby nedoslo k nedoruzumeni, ja mam s vodou taky starosti.. spis je mi blizky ten cerny humor, o kterem mluvil ROMAN I... akorat ke mne ta voda neleze sklepem, anébrž střechou..
marosh Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Odjinud: něco méně pubertálního tam nemáš?
Tomas_2002 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Odjinud: něco méně pubertálního tam nemáš? Ale jo, máme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky