Kupa54 Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Díky, mě se zase moc líbí ty tvoje oblekovky
Jafurak Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 (upraveno) Na ruce špičkové oblekovky O týchto Poljotoch sa hovorilo, že sú to jedny z najplochejších hodiniek. Mám Ich vo svetlej verzii Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2011 uživatelem Jafurak
Jafurak Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 (upraveno) Tyhle se tuším vyráběly 70´ a 80´ léta, ale možná by mě tu někdo ze znalejších opravil. Každopádně tyhle ve vojenské verzi měl na ruce Remek když letěl do vesmíru a pár dalších ruských kosmonautů Ja som kupil tieto Poljot chrono v r. 1985 v Budapešti a vtedy ma vyšli na 1480,- Kčs Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2011 uživatelem Jafurak
kuncák7 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Mám je doma, včera jsem si je vyzvedl po kompletním vyčištění, nasazení koženého pásku a nemůžu se na ně vynadívat ( zapoměl jsem i zkontrolovat přesnost, ale bude v normě ).
Návštěvník eloga Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Pro Poljoty zde *** ¨mám Poljot automatic 23 jewels, jako jsou tu popisované s obrázkem. Mám je s tahem, podle vzhledu odhaduju oirginál?? No možná, získal jsem je za 300 kč a jsou funkční, nafotím a přiložím.
Javert Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Na ruce špičkové oblekovky Nádherný kousek... ty bych si dal na ruku moc rád.
2139103620 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Ahojte, pripájam aj fotky mojich hodiniek. Jedná sa o Poljot automatic 23 jewels. Pred týždňom mi ich hodinár vyčistil a podarilo sami ich nastaviť na presnosť +4s za deň. Ich stav je veľmi dobrý, dá sa povedať že sú ako nové. Majú aj originál ťah s nápisom poljot v azbuke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Včera jsem získal tyhle krásný Poljoty Moc pěkný, vyměnit sklíčko, přeleštit pouzdro a už bych je měl na ruce
Kupa54 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Tak už jsem na ně také konečně narazil , měl jsem je u svého hodináře a tak jsem se dozvěděl, že se jedná o ultratenký strojek Vimpel, který bývá choulostivý v oblasti pérovníku.To se záhy potvrdilo. takže pérovník vyměněn a šlapou.Koukám, že je mám na fotkách i s chlupama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Moc pěkný! Taky po nich šilhám...To jsou ty, co byly teďka na Aukru?
Kupa54 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Moc pěkný! Taky po nich šilhám...To jsou ty, co byly teďka na Aukru? Ne ne, tyhle byly darované
Diablo-d Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Také se s jedněmi pochlubím, tentokráte v černém. Mám doma ještě dvoje se světlým cifrem (jedny z toho v automatu). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. foto mobilem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se