Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Na ruce špičkové oblekovky

O týchto Poljotoch sa hovorilo, že sú to jedny z najplochejších hodiniek. Mám Ich vo svetlej verzii

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jafurak
Odesláno (upraveno)

Tyhle se tuším vyráběly 70´ a 80´ léta, ale možná by mě tu někdo ze znalejších opravil. Každopádně tyhle ve vojenské verzi měl na ruce Remek když letěl do vesmíru a pár dalších ruských kosmonautůPosted Image

Ja som kupil tieto Poljot chrono v r. 1985 v Budapešti a vtedy ma vyšli na 1480,- Kčs

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jafurak
Odesláno

Mám je doma, včera jsem si je vyzvedl po kompletním vyčištění, nasazení koženého pásku a nemůžu se na ně vynadívat ( zapoměl jsem i zkontrolovat přesnost, ale bude v normě ).

• po měsíci...
Návštěvník eloga
Odesláno

Pro Poljoty zde

¨mám Poljot automatic 23 jewels, jako jsou tu popisované s obrázkem. Mám je s tahem, podle vzhledu odhaduju oirginál??

No možná, získal jsem je za 300 kč a jsou funkční, nafotím a přiložím. :rolleyes:

Odesláno

Ahojte, pripájam aj fotky mojich hodiniek. Jedná sa o Poljot automatic 23 jewels. Pred týždňom mi ich hodinár vyčistil a podarilo sami ich nastaviť na presnosť +4s za deň. Ich stav je veľmi dobrý, dá sa povedať že sú ako nové. Majú aj originál ťah s nápisom poljot v azbuke.

• po měsících...
Odesláno

Včera jsem získal tyhle krásný Poljoty

Moc pěkný, vyměnit sklíčko, přeleštit pouzdro a už bych je měl na ruce :)

• po měsících...
Odesláno

Tak už jsem na ně také konečně narazil :smile_anim: :wallbash: , měl jsem je u svého hodináře a tak jsem se dozvěděl, že se jedná o ultratenký strojek Vimpel, který bývá choulostivý v oblasti pérovníku.

To se záhy potvrdilo. takže pérovník vyměněn a šlapou.

Koukám, že je mám na fotkách i s chlupama :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...