Matthew Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 tak co je s váma? mám chuť se družit...
honza71 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Já bych si s váma jedno pivo (nealko) rád dal.
vraby Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Jestli může přijít i hodinářská lama tak se hlásím,budu tiše sedět jen poslouchat a valit . Kdy? Jako dělnická třída nejsem pánem svého času. Upraveno 7. února 2011 uživatelem vraby
Matthew Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Jestli může přijít i hodinářská lama tak se hlásím,budu tiše sedět jen poslouchat a valit . Kdy? Jako dělnická třída nejsem pánem svého času. co nejdřív hele, já jsem ještě teenager, já bych měl být nervózní ze všech nejvíc...
Ondra.T Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 hlásím se jako další člen...jsem z Chomutova:)
Hasič Odesláno 26. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2011 hlásím se jako další člen...jsem z Chomutova:) Tož vítej synku!
Hasič Odesláno 29. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 jsem další člen chomutovské rodiny vítej
Matthew Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 vítej toho jsem přivedl já ! je to spolužák... tak na něj buď hodnej
solidus Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 MONSTRA jsem zničil, tak tam budu trapčit s G-SHOCKama, ale přijdu rád! ;o))) PS: pokud tam některý z vážených členů sejde věkem, věřím, že jejich hodinky přejdou do majetku začínajících členů, jako jsem já, v rámci rozšiřování chronobundusu :oD
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 MONSTRA jsem zničil, tak tam budu trapčit s G-SHOCKama, ale přijdu rád! ;o))) PS: pokud tam některý z vážených členů sejde věkem, věřím, že jejich hodinky přejdou do majetku začínajících členů, jako jsem já, v rámci rozšiřování chronobundusu :oD leda svoje Seika, že bych ti nabídl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
solidus Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Tak SEIKA jsou na cestě zpátky ke mně po opravě :-) Ale jestli tvá nezištná nabídka mi věnovat tvá SEIKA stále platí, pak ji samozřejmě rád využiji. Ale mám podmínku! Přihodíš ještě ty FORTISky :oDDD PS: tak kdy a kde ten sraz?
Hasič Odesláno 2. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2011 toho jsem přivedl já ! je to spolužák... tak na něj buď hodnej Není nad to, znát své spolužáky! Naše bývalá primátorka si je z plzně nepamatuje za 4 roky ani jednoho!
Marhys Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 No já jsem taky z CV, ale nemám co bych na sraz přinesl tedy něco by se našlo ale hodinky to nejsou jo začátky.....
Marhys Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Ten sraz tedy navrhuji za 14 dní, až mi přijdou Seika, jinak fakt mám jen stařičké G-Shock a jedny ..................... diesel což nejsou hodinky jak jsem zde zjistil
Matthew Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Ten sraz tedy navrhuji za 14 dní, až mi přijdou Seika, jinak fakt mám jen stařičké G-Shock a jedny ..................... diesel což nejsou hodinky jak jsem zde zjistil v pohodě, dneska se mi vrátily Breitlingy tak jestli je do tý doby neprodám tak ti je na sraz půjčim já si vystačim s vintage Roládama
Marhys Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 To bych asi jako začátečník neuměl ani nosit ale rád si je na tu ruku zkusím
Matthew Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 (upraveno) To bych asi jako začátečník neuměl ani nosit ale rád si je na tu ruku zkusím kdybys měl zájem tak bych je kdyžtak vyměnil za auto EDIT: ne opravdu, jsou to Chronomat Evolution, mám zájem je prodat... tak kdyby o ně měl zájem nějakej Chomutovák tak by to bylo nejlepší Upraveno 2. června 2011 uživatelem Matthew
Marhys Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Auto nedám, to potřebuji a taky by to asi žena nerozdejchala Mimo to nikoho krom svého budoucího tchána kdo rád hodinky neznám. On má nějakej chrono od victorinoxu a teď koukal po nějakých automatech, prej Francie. Nevím zkusím z něj vypáčit co je to za model.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se