Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jestli může přijít i hodinářská lama tak se hlásím,budu tiše sedět jen poslouchat a valit :eek: . Kdy? Jako dělnická třída nejsem pánem svého času.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Jestli může přijít i hodinářská lama tak se hlásím,budu tiše sedět jen poslouchat a valit :eek: . Kdy? Jako dělnická třída nejsem pánem svého času.

co nejdřív :) hele, já jsem ještě teenager, já bych měl být nervózní ze všech nejvíc...

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

MONSTRA jsem zničil, tak tam budu trapčit s G-SHOCKama, ale přijdu rád! ;o)))

PS: pokud tam některý z vážených členů sejde věkem, věřím, že jejich hodinky přejdou do majetku začínajících členů, jako jsem já, v rámci rozšiřování chronobundusu :oD

Odesláno

MONSTRA jsem zničil, tak tam budu trapčit s G-SHOCKama, ale přijdu rád! ;o)))

PS: pokud tam některý z vážených členů sejde věkem, věřím, že jejich hodinky přejdou do majetku začínajících členů, jako jsem já, v rámci rozšiřování chronobundusu :oD

:D leda svoje Seika, že bych ti nabídl :P

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak SEIKA jsou na cestě zpátky ke mně po opravě :-) Ale jestli tvá nezištná nabídka mi věnovat tvá SEIKA stále platí, pak ji samozřejmě rád využiji. Ale mám podmínku! Přihodíš ještě ty FORTISky :oDDD

PS: tak kdy a kde ten sraz?

Odesláno

toho jsem přivedl já :) ! je to spolužák... tak na něj buď hodnej :P

Není nad to, znát své spolužáky! Naše bývalá primátorka si je z plzně nepamatuje za 4 roky ani jednoho!

• po 5 týdnech...
Odesláno

No já jsem taky z CV, ale nemám co bych na sraz přinesl :) tedy něco by se našlo ale hodinky to nejsou :) jo začátky.....

Odesláno

Ten sraz tedy navrhuji za 14 dní, až mi přijdou Seika, jinak fakt mám jen stařičké G-Shock a jedny ..................... diesel :(

což nejsou hodinky jak jsem zde zjistil :D

Odesláno

Ten sraz tedy navrhuji za 14 dní, až mi přijdou Seika, jinak fakt mám jen stařičké G-Shock a jedny ..................... diesel :(

což nejsou hodinky jak jsem zde zjistil :D

v pohodě, dneska se mi vrátily Breitlingy tak jestli je do tý doby neprodám tak ti je na sraz půjčim :D já si vystačim s vintage Roládama :)
Odesláno (upraveno)

To bych asi jako začátečník neuměl ani nosit :D ale rád si je na tu ruku zkusím

kdybys měl zájem tak bych je kdyžtak vyměnil za auto :D

EDIT: ne opravdu, jsou to Chronomat Evolution, mám zájem je prodat... tak kdyby o ně měl zájem nějakej Chomutovák tak by to bylo nejlepší

Upraveno uživatelem Matthew
Odesláno

Auto nedám, to potřebuji a taky by to asi žena nerozdejchala :D Mimo to nikoho krom svého budoucího tchána kdo rád hodinky neznám. On má nějakej chrono od victorinoxu a teď koukal po nějakých automatech, prej Francie. Nevím zkusím z něj vypáčit co je to za model.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...