StanoBare Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Ak mas zapastie 17 cm, urcite skus Orisky s 47mm puzdrom. Ako sa tu uz pisalo, 44mm, teda hlavne horny priemer posobi, co posobi, on aj je mensi. Ked som si ho skusal (zapastie 17.5cm) boli take "prtave", zato 47mm uz sedeli vyborne. Je to vsak velmi subjektivna vec, rozhodne to nie je o mode mat placky na zapasti. Jamikadze, kedze ako citam, ma prave vacsi rozmer, Ti povie viac... Osobne sa tiez priklanam k Sinn, aj model v Tvojom vybere je pekny, vyrazne cislice, decentna datumovka, alebo rada U2 s UTC casom. Nechcem Ti to vyberovo komplikovat, sam viem ake to je, ale neda mi to: Glycine, Fortis....nezaujali?
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 tak jednoznačně sinn - o mnoho více muziky a neokoukají se ti za dva dny --- noa pokud ti vadi trojúhelník na damasko tak se poohlédni po úplně něčem jiném než anoncuješ v prvním příspěvku = trojúhelník na lunetě ti nevadí ?
MegaTenese Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 koukam ze obe znacky maji sve privrzence.. no to bude jeste boj.. necham to par dni ulezet a uvidim, snad se mi nezalibi mezitim neco jineho :-)
sureshot Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 tak sa pridam ... za mna sinn ale skor ta rada U.orisky som dnes pozeral po Xty krat a stale nic. vobec ma neoslovili neviem cim to je. nekdo holky jiny vdolky. myslim ze si uz davno rozhodnuty.
StanoBare Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 to MegaTenese: pozri si recenziu SinnU2 na Equation of Time. Viem, cenovo su tieto vyssie, ale je to ako navnada v ohodnoteni Sinn
sonny.c Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Sinn v téhle třídě Němci jedou kam se na ně hrabou Švýcaři
MegaTenese Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 jak tak na ty sinny koukam tak asi zvitezi.. nicmene jeste s lunetou nebo bez? ona tomu dodava takovy vic "hardcore" styl ikdyz nadruhou stranu me je k nicemu..
Josef01 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Dej si oboje hodinky jako tapetu na PC a ktere se driv okoukaji ty pak vyradis
MegaTenese Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Dej si oboje hodinky jako tapetu na PC a ktere se driv okoukaji ty pak vyradis cece to me nenapadlo.. :-)
StanoBare Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) Dej si oboje hodinky jako tapetu na PC a ktere se driv okoukaji ty pak vyradis mne pomohlo vytlacit a vystrihnut si papierove modely 1:1, bez srandy, sice nie az tak premakane a 3D ako si tu niekto vyrobil Nomosy, ale je to tak lepsie a viac realne pre oko - aspon pomery noziciek, k priemeru puzdra na zapasti....ako cumiet len na obrazky . Samozrejme, je to minimalna nahrada, ak nemas moznost mrknut a porovnat v reale. Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem StanoBare
KFL Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Jelikož se mi Orisy nikdy moc nelíbily a Sinny mám (a jedny měl dřív), tak za mě určitě Sinn. Neotřelá značka, špičkový zpracování a fajn design - za mě jednoznačná volba .
B.F.G. Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Nechci moc živit OT ale co to má jako společnýho s dizajnem? Buď je to BR nebo Sinn. Když bude Breitling vyrábět u ťonga tak budou najednou fejky v pohodě? 2
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Nechci moc živit OT ale co to má jako společnýho s dizajnem? Buď je to BR nebo Sinn. Když bude Breitling vyrábět u ťonga tak budou najednou fejky v pohodě? po dlouhý době nějaký smysluplný vlákno bez hádanic. Člověk tady získá aspoň nějaké info. Třeba že Sinn používá strojky ETA vysoké kvality nebo ten odkaz na recenzi U2. Prosím, nezaserme to zase kecama o fejcích apod... dík
MegaTenese Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 diky lidi za rady zatim u me prevazuje sinn... zkratka mi prijde ze za stejny peniz nabizi vic muziky a navic asi nejsou uplne rozsirene..
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 diky lidi za rady zatim u me prevazuje sinn... zkratka mi prijde ze za stejny peniz nabizi vic muziky a navic asi nejsou uplne rozsirene.. správné rozhodnutí - a pokud chceš mít full servis tak ještě jednou proběhni Damasko web potažmo Chronoshop web - Damasko je na tom ještě trochu lépe než Sinn, ale nechci tu opět zvedat vášně 1 1
undertaker Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Za mna jednoznacne Oris Divers Date 44mm, modre v oceli
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se