Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, omlouvám se vám za trochu paralelní téma a admina prosím o shovívavost, nicméně tento web je nejblížší tomu, co potřebuju a už asi půl roku se tím trápím. Mám několikatery značkové staré autohodiny do mého veteránistického projektu (dovýroba a dostavba veterána) - Junghans a Kienzle . Ty Junghansy mají natolik "patinovaný" ciferník, že by to vedle nových ostatních ciferníků nevypadalo dobře. Myslím si však, že by se to ještě dalo - asi ručně - alespoň částečně doopravit, abych měl dobrý pocit, že aspoň něco je origo . Nevíte někdo, kdo tohle umí a kdo eventuálně umí vyrobit také vpodstatě jednoduchý ciferník o velikosti cca 8 cm (prio Kienzle), resp. otáčkoměr o velikosti 140 mm ? Díky za rady, jaroslav.vetvicka@uvn.cz, 777781026.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, díky za radu na to danafi, ale to je o něčem jiném. Myslel jsem, že byste mi mohli poradit nějakou vychytávku, jak si to třeba dopatlat nějak sám. Ty ciferníky to tam mají zřejmě v originálu nějakým sítotiskem na ten hliníkový plech natisknutý. Dávám to tam ještě jednou v menším, sorry za tu velikost a díky za rady. Nejlíp, kdyby to dělal někdo tady v ČR.

Odesláno

V Plzni firma Accept. Používají tampotisk a rádi se ujmou něčeho zajímavějšího, než je jenom reklama. Uveď si plochu cifrů do stavu, v jakém je budeš chtít a pak si nech čísla natisknout. Mluvil jsem s majitelem firmy a dělali i ciferníky do nějakého předválečného BMW... Občas se na ně veteránisté obracejí.

Odesláno

Myslel jsem, že byste mi mohli poradit nějakou vychytávku, jak si to třeba dopatlat nějak sám.

I to jde - kup si v papírnictví propisot potřebné velikosti písma a můžeš si to dopatlat sám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...