Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

Komu a za co? :eek:

no přeci všem červenejm

Kamile možná by stálo za to se na minutu zamyslet a udělat apgrejd obslužnýho personálu -možná by to někdo dělal rád a pečlivěji - ideální kandidáti by mohli být z horní dolní prdelní lhoty, aby měli jenom přístup na internet a netvořili si osobní vazby, které těm stávajícím viditelně strpčují život

*kurva to je věta :D

Upraveno uživatelem ?po
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

no přeci všem červenejm

Kamile možná by stálo za to se na minutu zamyslet a udělat apgrejd obslužnýho personálu -možná by to někdo dělal rád a pečlivěji - ideální kandidáti by mohli být z horní dolní prdelní lhoty, aby měli jenom přístup na internet a netvořili si osobní vazby, které těm stávajícím viditelně strpčuje život

*kurva to je věta :D

JUCHUCHUUUU.........z toho jasně vyplývá,že VycucJogurt,Tada,Bartošová a Jetty budou noví moderátoři.Asi to budu muset zabalit.
  • Dát hlas 2
Odesláno

To je zase diskus jako na vládě.

Taky do fora jen spamuju. Ale zasejc neprodávám. Jdu za trest klečet na hrách...

Ačkoliv mne zatím nikdo ze "zasloužilejších" členů nezatípl. Ona je ještě samočistící schopnost fora, každý ví, co ho tu zajímá a o čem by chtěl číst. Je jasné, že se občas někdo "samonase*e". Já to mám doma taky, Holmesová mne nechá upustit páru, já jí případně nechám samotnou a vono se to uleží... Potřeba je vše, hádky také. Nakonec, komu se to nelíbí natolik, že si myslí, že to nerozdejchá, tak tu asi nebude...

Za mne-takovéto diskuse dát do vlastní kategorie, něco jako "Dr*ková, hádanice, fackování" protože když zadím novinky, orientuju se i podle kategorií.

Odesláno

A já bláhový si myslel, že to někam povede....

@spiederer - celé jsem to začal s chutí na něco poukázat a pobavit se o tom. Zajímavé je, že se věnuješ jen fotkám... Ano, budu důsledný a pošlu Report na každou velkou fotku. Co ten zbytek, na který jsi reagoval včera a nějak nemám odpověď?

@Donuts - tak to nečti

@?po - ano to je přesně pro mě, mám přece v avataru červenou bundu :lol2:

@FrantisekH :speak_cool:

@Dr.Watson co já vím, tak nespamuješ a třeba se některá z tebou postnutých obálek knih objeví na krabici k limitce B)

Tímto bych rád uzavřel své naštvání k fungování Chonomagu, jako celku. Vlastně jsem spokojený, zajímají mě hodinky a nikde jinde nenajdu víc.

Stačí Vám to pánové takto? Pokud ne, pošlete mi SZ s popisem vašeho problému a já se Vám ozvu s odpovědí.

Odesláno

@spiederer - celé jsem to začal s chutí na něco poukázat a pobavit se o tom. Zajímavé je, že se věnuješ jen fotkám... Ano, budu důsledný a pošlu Report na každou velkou fotku. Co ten zbytek, na který jsi reagoval včera a nějak nemám odpověď?

Super, posli, bude to zde pro vsechny pak lepsi misto :) Na co konkretne nemas odpoved? Fotky mame, k balloverovi reakci ode me mas taky, ceka se na jeho vyjadreni no a k Tadovi a jeho inzeratu sis odpovedel sam - Tada byl napomenut - od te doby jsem si nevsimnul, ze by nekde delal neplechu, pokud mi neco uniklo, posli mi odkaz. Dalsich otazek jsem si nevsimnul, ale prosel jsem to narychlo, takze pokud ti k nejake konkretni schazi odpoved, sem s ni ;)
Odesláno

no přeci všem červenejm

Kamile možná by stálo za to se na minutu zamyslet a udělat apgrejd obslužnýho personálu -možná by to někdo dělal rád a pečlivěji - ideální kandidáti by mohli být z horní dolní prdelní lhoty, aby měli jenom přístup na internet a netvořili si osobní vazby, které těm stávajícím viditelně strpčují život

+1

A možná méně řešit odsazení u citací a radši se věnovat podstatnějším věcem.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

ty vole co je tohle za vlákna?! už jenom ten název... napadá mě snad jen, komu tím prospějete??

lidi tolik krásnejch hodinek na světě... a aut taky... a holek!! a vy se tu hádáte o atmosféře a fungování fóra :sad01_anim:

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 2
Odesláno (upraveno)

Mne velmi mrzi ze kdyz na tomto foru ma clovek 50 prispevku je nepohodlny. Lide se tu nadrazuji nad ostatni a jen se cleny, kteri zde take teprve zacinaji se da kloudne hovorit.

A zajimalo by mne take, jaky je vekovy prumer lidi co dava minusove body prispevkum. Byt ve skolce, tak mi to asi vadi. Kor kdyz se pouze jen zeptam na neco.

Dejte se dohromady, ja ta prisel zjistit neco o hodinkach, popripade okukovat co maji ostatni. Takove privitani, ktereho se mi tu od 90% lidi dostava, jsem opravdu necekal.

Musim ale pochvalit za tento smajl, je vskutku stylovy :guitar:

Upraveno uživatelem Yubari
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 10
Návštěvník ?po
Odesláno

wono to bude možná tím, že už jednoho, tvému naturelu podobného, tu už máme, a né a né se ho zbavit :D

zkus ho překonat - možná vzteky odpadne sám - ha ha

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Já to zamknutí toho prodejního vlákna nějak nepochopil. Za skoro půl roku udělá padesát příspěvků, v souladu s pravidly něco nabídne. Proč jsi to, Kamile, zamknul? Jaký tam bylo porušení pravidel? Takže padesátku rušíme, a bude se to od teď posuzovat individuálně..? Já taky nechci, aby se tady z toho dělalo vetešnictví, ale štve mě tenhle různej metr.

EDIT: A dokonce smazal, koukám..

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Mne velmi mrzi ze kdyz na tomto foru ma clovek 50 prispevku je nepohodlny. Lide se tu nadrazuji nad ostatni a jen se cleny, kteri zde take teprve zacinaji se da kloudne hovorit.

A zajimalo by mne take, jaky je vekovy prumer lidi co dava minusove body prispevkum. Byt ve skolce, tak mi to asi vadi. Kor kdyz se pouze jen zeptam na neco.

Dejte se dohromady, ja ta prisel zjistit neco o hodinkach, popripade okukovat co maji ostatni. Takove privitani, ktereho se mi tu od 90% lidi dostava, jsem opravdu necekal.

Ja myslel ze jsi prisel ohlasit Army vyprodej.... Ale myslim , ze minimalne jednomu si udelal radost. Jeho svatecni kosile v provedeni Afrika corps uz byla slusne jeta tak mozna ze od tebe neco koupi, a ty vostatni kramy taky upotrebi. Akorat ti za to uz neda Breitlingy.. ty uz vymenil.

Ale k veci .. nekoho, kdo tady na forum cumi furt, treba na.s..e, ze musi cist deset prispevku za sebou vo nicem , jen aby autor dosahl hranice potrebne pro vlozeni inzeratu... A jeste to pak ani nejsou hodinky.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Opravdu mě to dojalo. Slzy se mi derou do očí.

Ńebo že by to bylo kvalitou těch příspěvků?

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...