Jump to content

Recommended Posts

Posted

Reaguji a zakládám nové téma, aby to nezapadlo, na rozsáhlou debatu u "Tipů k novému fóru", která nemá vůbec co dělat s tipy a návrhy ke zlepšení ...

Lidi, jsem tu po pár měsících, abych si zas tak rychle nekupoval další hodinky a nestačím se divit, kam až se to tady dostalo ... Nepamatuji úplný začátek fóra, ale když jsem sem přišel, bylo to společenství lidí se stejným zájmem, u spousty i o hodně více a všichni se rádi scházeli, řekl bych velmi pravidelně ... Je také pravda, že ta uvolněnost se už rok a možná více vytrácí, což mě také nijak nepřitahovalo, přestože chronobundus mám v sobě a nikdo mi ho už neodpáře ...

Jedni se naváží do druhých, v každém druhém, třetím příspěvku jsou natolik sprostá slova, že kdybych to měl číst své malé dceři, musel bych se červenat, někteří si pletou fórum s veřejnými záchodky a chodí si sem "ulevovat", dobrých diskuzí nad krásnými hodinkami je minimum ...

Jsem z toho smutný ... Vím, že fórum musí nutně také prodělávat určitá stádia, protože jsme komunita, víceméně polouzavřená, jestli se to tak dá říct, většina se pravidelně schází, zná, čím lépe, tím se některé věci posouvají dál a dál, ale nezapomeňme, proč sem všichni chodíme a proč se navzájem vyhledáváme ... NĚCO NÁS SPOJUJE ...

• Upvote 7
  • Downvote 3
Posted (edited)

Já jen koukám, snažím se minimalizovat svůj díl toho hnusu (s různou úspěšností ;() a svádím to na předvánoční megastres...

Edited by gougy
Posted

Souhlasím. Někdy je lepší popřemýšleti, než býti neuvážlivým.

• Downvote 1
Posted

Jak říká Filipes- má to tu určité cykly.

Nicméně - letos mi to ještě nepřijde tak vyhecované jako loni, to byla teda mela. A 2 roky nazpět jakbysmet, to bylo na ručník.

Ale občas by to chtělo dost ostrou brzdu. Modi by měli přitáhnout uzdu všem bez pardónu.

A nakonec přijde leden, únor a bude klid, budem si lízat..... rány sem myslel sprosťáci!

Posted

Jak říká Filipes- má to tu určité cykly.

Nicméně - letos mi to ještě nepřijde tak vyhecované jako loni, to byla teda mela. A 2 roky nazpět jakbysmet, to bylo na ručník.

Ale občas by to chtělo dost ostrou brzdu. Modi by měli přitáhnout uzdu všem bez pardónu.

A nakonec přijde leden, únor a bude klid, budem si lízat..... rány sem myslel sprosťáci!

je tu moc klidu, takže znovu začínám: Kdo je pro zákaz čínských hodinek na fóru? :clap: Minulý rok z toho byla pořádná mela :evil:

• Upvote 6
  • Downvote 5
Posted

je tu moc klidu, takže znovu začínám: Kdo je pro zákaz čínských hodinek na fóru? :clap: Minulý rok z toho byla pořádná mela :evil:

zakazovat nieco a priori len preto lebo je to z ciny sa mi nepaci. :sniper:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Jojojo a ještě bych zvednul příspěvky pro přístup do prodejní sekce na 500 :guitar:

Dyť je tu jinak nuda..:santa:

Si představ tu hrůzu, až se tu budem všichni plácat po zádech..žádná hádka, žádný dišput, to mě teprv nas.re

Posted

Jojojo a ještě bych zvednul příspěvky pro přístup do prodejní sekce na 500 :guitar:

Dyť je tu jinak nuda..:santa:

Si představ tu hrůzu, až se tu budem všichni plácat po zádech..žádná hádka, žádný dišput, to mě teprv nas.re

no tvl, na 500 nééééé, já chci v lednu uklízet :gora:

Posted

Tak napíšeš u každého vlákna : OK, suprr, :thumbsup_anim: nebo yeah, a máš to za chvíli.

OK, suprr, :thumbsup_anim: , yeah

OK, suprr, :thumbsup_anim: , yeah

OK, suprr, :thumbsup_anim: ,yeah
Posted

no jo,no, to se nedá nic dělat. Tak ten můj šrot prodám na aukru :sleeping_03anim:

tak to ja te toho tvyho srotu velmi rad za odvoz zbavim :))) mas velmi sympatickej srot :)))
  • 2 months later...
Posted

oživuji mrtvé vlákno s pochvalou, že konečně někdo dokázal překročit práh - takže Díky Princi

Posted

Ono to začlo už včera, kdy jeden člen vytáhl nějaký obskurní veřejný web jiného člena a ten se začal ohánět jaká je to prasárna zveřejňovat osobní údaje (co? web?) a jal se vyhrožovat rovněž zveřejněním osobních údajů prvního člena, v jeho podání však skutečně osobních (jméno, adresa).

Posted

TAKÉ MUSIM PRINCÁTKU PODĚKOVAT A TÍMTO(MYSLÍM,ŽE SE NEPLETU)MLUVÍM ZA CELOU VARSKOU ČÁST.Bohužel někteří členové už rezignovali pod náporem tisícu příspěvku sebestřednýho hnusu.Jsem rád,že jim mohu oznámit,že spravedlnost a soudnost,opět po nějaké době zvítězila......takže-BRAVO PRINCI

Posted

Ono to začlo už včera, kdy jeden člen vytáhl nějaký obskurní veřejný web jiného člena a ten se začal ohánět jaká je to prasárna zveřejňovat osobní údaje (co? web?) a jal se vyhrožovat rovněž zveřejněním osobních údajů prvního člena, v jeho podání však skutečně osobních (jméno, adresa).

Na tom webu byla osobní fotka pinďura.