long Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Nazdárek,chci se jen narychlo pochlubit dnešním velice neplánovaným přírustkem. ORIGO ARMÁDNÍ HODINKY s plným původním ,vojenským GB značením na ciferníku i na dynku.Stav 1 ARok 1957Hmt para shockUvnitř myslím Favre Luba manuelní nátahOrigo vše krom řemenuPůměr 35 mmŘemenMyslím si, že jsou doceka dost atypické fontem a číslic na ciferníku bo se v této době z 90% dělali pro ARMÁDU s klasickými arabskými číslicemi a nikoli římskými. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 jsou prekrasne... gratuluju! DĚKUJI :-)
bandicoot Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Perfekt! Ten cifr je výborný.
long Odesláno 1. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Tak jsem si holoubci dovolil ještě jednu fotku po 20 sekundovém nasvícení pořádnou baterkou.JE PRO MNE DOCELA NEPOCHOPITELNÉ , že stále svítí jako za mlada. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
maama Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Tak jsem si holoubci dovolil ještě jednu fotku po 20 sekundovém nasvícení pořádnou baterkou. JE PRO MNE DOCELA NEPOCHOPITELNÉ , že stále svítí jako za mlada. hodinky jsou krásné. na hmt mám taky zálusk. možná jsem málo světa znalý nebo se moc pohybuju v arabském světě, ale takhle psanou římskou čtyřku jsem ještě neviděl, obzvlášť když je devítka psaná tak jak je, mě ta čtyřka překvapuje.
mischa Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Ta čtyřka je takhle normální, je to kvůli maximální přehlednosti, naproti tomu nevím, jak by se dala devítka psát jednodušeji. Jsou to perfektní hodinky.
Henry Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 ... naproti tomu nevím, jak by se dala devítka psát jednodušeji... 4 - IIII - IV 9 - VIIII - IX Přesně dle pravidla, že pokud napíšeš menší číslo před větší, odečte se a máš výslednou cifru. Oba způsoby zápisu jsou v pořádku a používaly se. Diskuse o historických souvislostech již proběhla v jiném vlákně (jsem líný hledat).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se